*** MÄRTSI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***
Three cushion billiards, tõsine skillimäng, aga jube igav vaadata imo.Algselt postitas K2snakas Vaata postitustmis mängu sort see on piljardis, mis hetkel eurosport 2 pealt k2ib?:O
Comment
-
Oskab keegi öelda, millisel saidil saab panustada Eestit Eurovisiooni võitjaks?
Või äkki keegi tahab foorumis betti vastu võtta :D?
Comment
-
-
Sõnad sõnadeks, aga mind kohutavalt häirivad need eesti keeles isehakanud räppivad tüübid kes sõnade lõppe venitavad. On häid räppareid ka muidugi Eestis, aga inglise keeles seda venitamist pole..Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustEestikeeles jah veits kohatu.
Kui need enamus inglise keelsed räpid eesti keelde tõlgiks või süveneks lüürikasse siis oleks umbes sama pask koos tegelt.
.
Comment
-
Kus sa nii kindel selles saad olla? Ma just mõnda aega tagasi tõmbasin omale ühe portsu ganja-räppi ja seal venitati nii et vähe pole. DJ Dub Floyd Chronic Illness Vol.1 :DAlgselt postitas camu Vaata postitustSõnad sõnadeks, aga mind kohutavalt häirivad need eesti keeles isehakanud räppivad tüübid kes sõnade lõppe venitavad. On häid räppareid ka muidugi Eestis, aga inglise keeles seda venitamist pole..
.
Comment
-
Krahlis raudselt, Toomas regular seal.Algselt postitas ranka Vaata postitustLOL. Peokunn linnas peol kuskil alternatiivurgastes ja tuli sõnum: "Arva, kes Tooma-Hendrikul just praegu kätt surus ja uuris, kas ja kus ta homme pidu paneb?". Megakägar.
Comment
-
http://www.oddschecker.com/specials/...ovision/winnerAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustOskab keegi öelda, millisel saidil saab panustada Eestit Eurovisiooni võitjaks?
Või äkki keegi tahab foorumis betti vastu võtta :D?
Comment
-
tyAlgselt postitas ristijeesus Vaata postitust
lükkasin 30$ eesti alla, koef 6.0.
mõnus, soliidne :D
mul tunne et tahab tulla :D
Comment
-
6.5 oli koef ju, v sain ma millestki valesti aru? eelmine kord kui eesti võitis, oli viimaste hulgas. koef 1-26. sõber lukkas 200 eeki täis peaga, hommikul peale eurovisiooni ärkas üles ja mõtles et wtf, oli seda viimast raha vaja nüüd siis niimoodi ära raisata (ta ise võistlust ei vaadanud :D ) siis kui netist luges, et eesti ära võitis ei jõudnud oma lollust ära kiita :D
Comment
-
peaks mainima(kuigi ei tea asjast palju) et veits kahtlane koef. tollel ajal oligi eurovisioonil mingi 24 osalejat ja eesti oli viimasteel aastatel suht soliidselt esinenud:PAlgselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust6.5 oli koef ju, v sain ma millestki valesti aru? eelmine kord kui eesti võitis, oli viimaste hulgas. koef 1-26. sõber lukkas 200 eeki täis peaga, hommikul peale eurovisiooni ärkas üles ja mõtles et wtf, oli seda viimast raha vaja nüüd siis niimoodi ära raisata (ta ise võistlust ei vaadanud :D ) siis kui netist luges, et eesti ära võitis ei jõudnud oma lollust ära kiita :D
Comment
TC
Comment