hoolige tervise eest ma olen ca üle aastase vahe haige. Massive köha/pea ja kurgu valu included. Eile mõtlesin, et hakkab üle minema ja siis lõi põletik silma. See tähendab siis, et silmad kipitavad like hell(isegi silmad kinni lamades) on punased nagu narkaril ja vett purskab vahepeal nagu kraanist. Silmatilgad võiks mõjuma hakata .......trrr grindida ka ei saa :D.
1. Ok, kolmas.
2. Too arstitõend et sul on Vandalari juttu valus lugeda.
3. Ise alustasid
1. Ei.
2. Funny, so fucking hilarious.
3. Mina pole midagi alustanud, pidasin silmas ajateenistuse ja jaapani teema vaidlust/ärapanemist ja OT segu. Vandalari postid mind tõesti häirivad.
Mingi praegusest parem ignore asjandus v6iks olla kyll. Ma oleks kahe k2paga poolt. Kunagi sai sel teemal k2ra ka tehtud. Praegune ignore v6rdub umbes sellega, kui v2iksena sai n2ppe k6rvu topitud ja siis teeseldud, et ei kuule.
Aga AT on hea k2si ju. Ei saagi KK'd ootama j22da, et siis bad beat saada.
Btw, kaugel sa selle $5M handhistory postitamisega oled?
Ei saanud absoluutselt aru su teravusest praegu, võtsid tõesti nii südamesse, et ma su vingumise peale kirjutasin, et turniiridel võib ka käsi peale KK ja AA mängida ja üldse mängule loovamalt läheneda, et ootasid mitu nädalat võimalust vastu öelda midagi?
Kui ma midagi strateegias postitan, siis teen seda vabast tahtest täiesti, on see video, või omapoolne nõuanne. Püüdsin seda hand historyt ka üles panna, aga ainus mugav võimalus selleks oli ise peale maksta. Seda siiski päris tegema ei hakanud, eriti veel kui suhtumine sellesse nii üleolev on, kui mõni vabast ajast ja tahtest teistele oma mängu ja mõtteid avaldab.
Comment