*** MÄRTSI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MÄRTSI OFFTOPIC***
Eks sellega ole nii jah, et kui inimestelt hakata küsima, et miks ühte või teist vihatakse ning palutakse argumenteeritud põhjendusi on kõigil suu kinni.Algselt postitas TaaviK Vaata postitustÜhiskond tõesti vihkab savisaart sellepärast, et kõik teda vihkavad. Kuule võta pea liiva alt välja.
Comment
-
Algselt postitas Fabulous Vaata postitustpalutakse argumenteeritud põhjendusi
Nothing personal, sir.
Comment
-
Keegi ei vihka siin seda kutti aga igaüks saab aru, et sellise jutuga telekas esineda ja pärast kooli minna on sama, nagu natsi sümboolikaga 1 mai pidustustele minna.Last edited by alaska; 04.03.11, 18:17. Põhjus: Või millal iganes see suure isamaasõja lõpupidu toimub.
Comment
-
ka ss aoled sama ilus nagu nemad?Algselt postitas alaska Vaata postitustKeegi ei vihka siin seda kutti aga igaüks saab aru, et sellise jutuga telekas esineda ja pärast kooli minna on sama, nagu natsi sümboolikaga 1 mai pidustustele minna.
Comment
-
Mis Eesti tolerantsusest või 4chanist te jahute... Arvate, et teistes riikides on Bieber "in" või lapsed ei saa koolis puukaid kui Bieberi soenguga ringi lasevad (no Rootsis vast mitte, seal standard). Backstreet Boys ka kellelegi peale 14-aastaste tüdrukute ei meeldinud ja loogiline ka, see ongi sihtgrupp ja kui päevast päeva meediakanalites jne räägitakse sellest jamast siis no sh*t, et pinda käib.
Samamoodi nagu pokkeriga Delfis, ma täitsa saan aru nendest kommentaatoritest kellele see promo pinda käib, endale käiks ka kui mingis portaalis kus ma regulaarselt käin üleöö hakkaks rämedalt mingit "Magic: The Gathering" uudised ilmuma.
Comment
-
kammmoooon män! valimas käisid?Algselt postitas Codecci Vaata postitustMis Eesti tolerantsusest või 4chanist te jahute... Arvate, et teistes riikides on Bieber "in" või lapsed ei saa koolis puukaid kui Bieberi soenguga ringi lasevad (no Rootsis vast mitte, seal standard). Backstreet Boys ka kellelegi peale 14-aastaste tüdrukute ei meeldinud ja loogiline ka, see ongi sihtgrupp ja kui päevast päeva meediakanalites jne räägitakse sellest jamast siis no sh*t, et pinda käib.
Samamoodi nagu pokkeriga Delfis, ma täitsa saan aru nendest kommentaatoritest kellele see promo pinda käib, endale käiks ka kui mingis portaalis kus ma regulaarselt käin üleöö hakkaks rämedalt mingit "Magic: The Gathering" uudised ilmuma.
Comment
-
Me pigem ei arutle siin selle üle, et 13-14 aastased lapsed koolis bieberi fänne mõnitavad. See on iseenesest mõistetav ja seda juhtub tõesti arvatavasti igal pool maailmas. Pigem käib arutlus selle üle, et täiskasvanud inimesed ei taha mõista, et maitseid pole päris okei nii julmalt kritiseerida.
Aga jah, andestust con, ei olnud tarvis mul rünnata. Ma tean, et mul pole enam ammu juba eestlastesse kuigi võrd palju usku jäänud. Aga tahaks küll arvata, et tänaseks peaks küll kõigil savisaare mahategejatel mõistust peas olema, et teada nendest sigadustest mida too onu korda on saatnud. Ei saa ju olla selline kalamälu.
Comment
-
+1Algselt postitas con Vaata postitustjep. rohkem mingi ühiskonna teema umbes nagu vihatakse savisaart, kõik peavad lihtsalt kaasa minema.
Eestlased räägivad, et meie ühiskond ei tohi olla russofoobne ja venelasi peab sallima. Aga kas see pole mitte üks põhjustest, miks savisaart vihatakse. Tuleb meelde veel vennikese ütlus " Huvitav kes need 4 inimest siit foorumist KE valivad, vean kihla, et nad ei biidi nl25tegi ? - No tõesti tule taevas appi.
Comment
-
-
Millest sa jahud?Algselt postitas Codecci Vaata postitustMis Eesti tolerantsusest või 4chanist te jahute... Arvate, et teistes riikides on Bieber "in" või lapsed ei saa koolis puukaid kui Bieberi soenguga ringi lasevad (no Rootsis vast mitte, seal standard). Backstreet Boys ka kellelegi peale 14-aastaste tüdrukute ei meeldinud ja loogiline ka, see ongi sihtgrupp ja kui päevast päeva meediakanalites jne räägitakse sellest jamast siis no sh*t, et pinda käib.
Ma ei loe Delfit, ei kuula Sky+ ja seega ei saa Bieber mulle pinda käia. No offence, aga oma viga, kui informatsiooni ammutad "kollastest" kanalitest. Sinu Delfi näide on hea, sest seal ka pooletoobised kommenteerivad teemat, millest neil pole mingit reaalset arusaama.
Tolerantsusega tahtsingi öelda, et pole mõtet vinguda asjade üle, mis sind otseselt ei puuduta. Savi ju?
Comment
-
ütle üks partei kes on seda päris avalikult kuulutanud. teine kusimus on savisaarest, ma ei viitsi täna enam vaielda, aga heameelega teen seda ommeAlgselt postitas inward Vaata postitust+1
Eestlased räägivad, et meie ühiskond ei tohi olla russofoobne ja venelasi peab sallima. Aga kas see pole mitte üks põhjustest, miks savisaart vihatakse. .
Comment
TC
Comment