*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

Ma olen unes kaks korda surma saanud ja kaks korda maailmalõppu näinud ning kuradi enesega võidelnud, kuid unehalvatus oli siiski kõige hullem kogemus. Maailmalõpu(de) nägemine oli kusjuures üks postiivsemaid emotsioone.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Luupainaja on otsetõlge nightmare'st, millel ei ole otseselt mingit seost unehalvatusega...
      Last edited by Spewmonkey; 09.04.13, 00:12.

Comment

• Jäämees
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1182

Nägin täna unes kuidas qbj0hn tõi mulle Sony teleka, ei mäleta miks aga oli väga vaja, ütles, et raha ei ole vaja, et ta niisama sai kusagilt. Lubasin siiski talle paremate aegade saabudes kinni maksta. Une lõpus, siis sai telekas paika pandud ja hakkasin mingit zombie apocalypse filmi vahtima kuni sain aru, et telekas on millegipärast külje peal ja ärkasin üles.

Suht wtf uni eriti veel kuna ei tunne ise j0hnny.

Comment

• juuretis
          FPP Pro
          • Jan 2011
          • 269

Ei mäleta et oleks viimati unes midagi põnevat näinud aga mul on olnud paar sihukest huvitavat tüüpi unenägu. Nimelt olen jumalast hirmus ja põgenen millegi eest ja üritan siis järsku nagu välja logida :D täiega üritan välja logida aga ei saa kohe ja siis hästi napilt kui miski mind kätte saab suudan välja logida ja siis ärkan ülesse. Meenutab veits kunagi kui mängisin runescapet ja seal oli ka vahest nii et keegi ajab wildernessis taga ja sa põgened elu eest ja siis logid välja et ta sind ära ei tapaks :D

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
            Luupainaja on otsetõlge nightmare'st, millel ei ole otseselt mingit seost unehalvatusega...
            Source? Või lahmid jälle niisama

E: ise küsin, ise vastan

Nightmare originaalis tähendabki "kolli" kes rinna peale istub.
            "The mare is often similar to the mythical creatures succubus and incubus, and was likely inspired by sleep paralysis."
            Last edited by Maxi; 09.04.13, 04:16.

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
              Source? Või lahmid jälle niisama

E: ise küsin, ise vastan

Nightmare originaalis tähendabki "kolli" kes rinna peale istub.
              "The mare is often similar to the mythical creatures succubus and incubus, and was likely inspired by sleep paralysis."
              Kus su enda source on? Vanamees saunas rääkis?

The mare tähendab "rinnakolli", mitte nightmare. Sleep paralysis võib kuuluda nightmare'de hulka, aga ei tähenda automaatselt seda. Samamoodi eesti keeleski. Väljendasin kehvasti ennast eelmisel katsel.

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

Kasvõi sellega väljendasid valesti, nagu oleks see sõna laenatud inglise keelest ja siis eesti vaste loodud. Tegemist ikka aastasadu vana sõnaga. Ei väidagi et seda sõna ei kasutatud laialdasemalt unehäireid kirjeldama

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

„Eesti rahva ennemuistsetes juttudes“ oli luupainaja minu mäletamist mööda alati naissoost ja talle meeldis nö. peale tulla, mida mina samastaksin unehalvatusega. Samas minu jaoks on luupainaja lihtsalt mingi selline räigelt ebamugav või -meeldivolukord, millest ei õnnestu kuidagi välja tulla. Sa nagu ei maga ja samas ei ole ka üleval ning kordad sama protsessi ikka ja jälle korduvalt ja korduvalt.

Comment

• Dnbftw
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 1808

Mootorsaega mees sidus inimesed kändude külge ja siis lasi nad sujuvalt pooleks. Prolly ajendatud McGullochi reklaamist, mis hetkel telkust jookseb.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

pls, dont stop, pls......

Comment

• Strawberry
                        Varasemalt kasutaja "romeo"
                        • Aug 2012
                        • 1229

Comment

• Strawberry
                          Varasemalt kasutaja "romeo"
                          • Aug 2012
                          • 1229

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                          Mootorsaega mees sidus inimesed kändude külge ja siis lasi nad sujuvalt pooleks. Prolly ajendatud McGullochi reklaamist, mis hetkel telkust jookseb.
                          Chainsaw
                          To see a chainsaw in your dream indicates that something drastic is about to happen. Success will only come about through willpower. Alternatively, it suggests that you get right to the heart of the matter quickly. The chainsaw may be seen as a phallic symbol and can refer to your sexual drives.
                          Kõlab nagu sul on eksamid tulemas/käimas ja sa oled kiimas.

Comment

• Dnbftw
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1808

Ahahh. :D Tüdrukul eksamid käimas, minu eksamid olid nii 4 aastat tagasi. Aga kiimas pole, põskkoopapõletik + bronhiit nullib seksiisu. Tuli meelde, et päästsin unenäo lõpus ema selle jõleda peletise käest, nägi välja nagu mõni koll Hills Have Eyes filmist. Btw mul terve elu mingi teema olnud mootorsaagidega, pole kunagi ise tahtnud seda kätte võtta ja räigelt närvi ajavad need masinad. Nii kui keegi kõrval lõikama hakkab lähen tilti ja tahaks päid murda.

Comment

• doublemint65
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 695

Nägin eile öösel üliseffi unenägu, mida pole varem kogenud, juhtus väga väga veidraid asju ja tunded olid erinevad, hõljumised ja taoline ning nägin veel seda, et sellest tuleb nii epic story et postitan raudselt siia teemasse. Asja halb pool on selles, et peale ärkamist mäletasin vaid seda, et pidin selle siia postitama. Unes mäletasin perfektselt kõike mis toimus aga peale ärkamist vaid katkendlikult mõndasid episoode. :(

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ma näen for real vahest unes et grindin ühte lauda FPS stiilis ja see kestab terve igaviku -.- Õnneks pole paar kuud nüüd näinud :D

Comment

Working...