*** Ametlik unenägude teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • viki
    Grinder
    • Apr 2010
    • 893

Re: *** Ametlik unenägude teema ***

Unenäod mul tavaliselt meelde ei jää aga täna öösel nähtu on väga imelik.Millegipärast polnud mul kusagil elada ja kolisin ranka juurde.Olen teda ainult pildi peal näinud.Elas suures majas.Ükspäev otsustasime,et lähme pokkerit mängima.Pole elus live pokkerit mänginud.Ilmselt oli turna,sest kukkusin suht ruttu välja.Mänguks oli badugi,mida olen tegelikult ainult paar korda mänginud.Pärast ranka õpetas uuemaid badugi strateegijaid.Siis läksime jälle tema juurde ja küsisin,kas ma juba ära tüüdanud ei ole.Vastas,et võiksid juba välja kolida küll ja ärkasingi üles.

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

rofl
      ma viimasel ajal näen jumala palju zombisi unes (isegi naine on ka hakanud nägema), täna öösel olin korterit naise ja paari sõbraga, kui nad tulid. elasime 2 nädalat seal, siis ronisime rõdu kaudu kolmandale, tapsime veel paar tükki ära ja siis tulid raisk kummitused ja ehmatasin end üles. just kui läks põnevaks :/
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Ma nägin eile öösel meeletult palju vett unes. Olin kellegi juures mingi talu põllu peal, metsa ääres ning vesi oli rinnuni. Pidevalt mõtlesin, et merevee tase on tõusnud.

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
          Ma nägin eile öösel meeletult palju vett unes. Olin kellegi juures mingi talu põllu peal, metsa ääres ning vesi oli rinnuni. Pidevalt mõtlesin, et merevee tase on tõusnud.

üks RUJA lugu abiks sulle.

Comment

• Jeebus
            määäääää
            • Jun 2012
            • 1409

vaatasin praegu Through the wormhole S03E04 , kus väideti, et juba suudetakse ajutegevuse järgi konstrueerida must-valgeid pikselpilte ja mõne aasta pärast saame me oma unenägusid salvestada ning hommikul HD filmina vaadata

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Ei julgeks vaadata enda unenägusid. Ainult tapmine ja orgia käib.
              Polegi ühtegi rõõmust unenägu näinud ei tea mis ajast.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

orgiad on ka kurvad sul ?

Comment

• minbetmillionaire
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2010
                  • 363

Minuga on suts valesti vist- eile või üleeile nägin unes kuidas verine madis kukkus mingi teise pokkeriproga lennukiga mu kodu juurde metsa, jooksin juurde ja küsisin midagi stiilis, et kas tulite matkale. Midagi oli veel aga ei meenu.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                    orgiad on ka kurvad sul ?
                    No mitte kurvad, aga ebanormaalsed. Ala kui kellegil läheb märjaks siis tuleb tuppa uputus ja kummipaatidega peab linnast põgenema jne.

Täna nägin natuke normaalselt. Chillisin lambist mingi mootorattaga linnavahel ringi millel mootor puudus ja jalgadega pidi hoogu lükkama. Järsku vaatan sõbrad on keset maanteed ja istuvad ringis söövad sifkasid. Suur kilekott oli keset teed pandud ja kõik rahulikult sõid. Julm ummik oli juba tekkinud, aga keegi ennast ei liigutanud lihtsalt nagu nii peakski olema.
                    Lisaks nägin veel, et türi kaupsis sai omale ise burksi kokku panna ja ma sokkisin ühele sõbrale, et wendys on täpselt sama teema kuigi tglt ei ole.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Täna nägin unes, kuidas Barack Obama istus mingi väikese laua taga ja haukas paar ampsu kanakoivast ning viskas selle siis prügikasti, tõusis püsti ja asus midagi oma staffiga rääkima. Kõik toimus IMO Air Force One pardal :D Kahju, et ma ei mäleta, mis ta rääkis. Kanakoivast on ka kahju.

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
                        Minuga on suts valesti vist- eile või üleeile nägin unes kuidas verine madis kukkus mingi teise pokkeriproga lennukiga mu kodu juurde metsa, jooksin juurde ja küsisin midagi stiilis, et kas tulite matkale. Midagi oli veel aga ei meenu.
                        rofl wat

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Täna nägin unes, et sõitsin mingi bussiga ja mingi maailmalõpu teema või sõjalaadne teema oli. Paras kaos oli ja sõitsime bussitäiega kuskile sadamasse kus ma nägin pealtvaates ja suures plaanis, kuidas igasugused laevad ja kaatrid ja jahid üritasid puntras olles minema sõita. Siis kukkusime bussitäie rahvaga üle mingite piirete ja vajusime vee alla. Ma pääsesin kuskilt aknast välja ja hakkasin sõpru välja tõmbama ja otsima.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

To be continued.....?

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                              To be continued.....?
                              Nope. No see mis jätkus oli tegelikult üsna sürr ja kontekstist välja kistud. Olin mingis kolmemõõtmelises õhus hõljuvate klotsidega ruumis, paremini ei oska seletada seda. Nende klotside peal sai siis joostud ja kui liiga kauaks jäid klotsi peale pidama, siis kukkusid "alla", aga see polnud nagu päris all ka, võisid vabalt kuskilt külje pealt või ülalt uuesti tagasi keskmesse kukkuda, nagu vanades arvutimängudes- lähed paremalt ekraanist välja ja tuled vasakult uuesti sisse. Sealt klotside juurest edasi ei mäleta.
                              Last edited by Vandalar; 11.10.12, 13:42.

Comment

• evari1
                                Julm Donk
                                • Sep 2012
                                • 43

Päris haiget unenägu nägin...mängisin SNG turniire starsis, kui kohtasin lauas kasutajata kelluulu, kes hakkas kohe agrotsema. Mul juhtus kätte tulema JJ, temal J7o, õnnestus flopp kah ära näha, kus oli J sees, kuid sellegi poolest sain ta käest pähe. Siis kirjutas tema mingi sõber mulle seina peale, et see mingi skill, ja siis kasutas päris palju Hispnaanlaste slängi jajajajaja.

Comment

Working...