*** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Re: *** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***

Käid ringi ja räägid inimestele bad beatidest. Mõni ikka kuulab

Comment

• masterpuppet
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2094

HAHA, psühholoogia eksam oli hetkel jumala standard. Õppejõud oli geniaalne ning otsustas 3 rühmale sama töö teha ning kuna 2 esimesel oli juba sama töö olnud, siis tõenäosus oli minu poolel. Otse loomulikult oli töö sama ning ka vastused olid olemas. :D

Standard.

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Keskkoolis kirjanduse õpetaja andis järeltöödeks peaaegu alati sama töö, kunagi pold vaja esimese korraga läbi saada, sest hiljem võtsid kellegi töö, õppisid umbes 13 vastust pähe ja läxid kirjutasid need paberile ;D

Õppisin neid vastuseid pähe küll, aga ikkagi ma ei mäleta, kes oli A.H Tammsaare ise või whatever detaile me pähe õppima pidime ;D
        Mingi muusika ajalugu ka keskkoolis õppida, no ma ei tea milleks, ma ju ei mäleta praeguseks enam halligi :P

Comment

• gert23
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

lol
          Tammsaare "Tõde ja Õigus" on standard

Comment

• peokuningas
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 444

Algselt postitas rohelinekonn
            Kurat proovin siin rahulikult pokkerit teha 12 laual siis heliseb ukse kell, kärmelt ukse juurde mingid kaks vanti ukse taga teretavad ja annavad kätt. Üks küsib kas sa oled surfar mille peale otsib kotist foto albumi ja näitab oma isa noorus aja pilti(see siis oli surfar omal ajal olnud). Pildi näitamise ajal olen juba korra maininud et mul on kiire ja et ma ei ole surfar. Ise samas mõtlen, et nahui kus ma nende arvates siin tartus surfan. Lasevad edasi meeldib sulle lumelauga sõita? Et mitte segadust tekitada vastan ja jah ja ütlen uuesti mul on kiire hetkel. Tüübid jätkavad, me tahaks natuke rääkida sinuga Jumalast. Mina siis, et tõsiselt mehed mul on kiire hetkel (peas käib ainult üksmõte.. loodan et mõned head kaardid nende kahe pärast raisku ei lähe) Vastus tuleb olgu siis. hakkan juba ust sugema kui nad jätkavad... ehk võime kunagi teinekord tulla kui sul nii kiire ei ole? Ei ei mul on koguaeg kiire ja ma ei ole huvitatud... ukse sulgedes näen kuidas nad naabri ukse taha pöörduvad.
            Suvel oli korra juhus, et olin koos prutaga vanematekodus. Õde oli ka veel kodus. Me prutaga toksisime vaikselt pokkerit oma läpparitega suures toas. Õde vaatas telekat seal samas. Uksekell. Mormooniplikad. Õde tegi ukse lahti ja kutsus sisse nad.
            Tsikid lendasid tuppa ja esimese asjana käskisid teleka kinni panna. Ok telekas kinni. Siis uurisid, et kes me oleme. Ma midagi ühmasin, et me keegi ei elagi tegelikult siin. Tsikid punnitasid silmi.
            Seejärel palusid, et me arvutid kinni paneksime. See juba läks liiale. Võtsime oma arvutid ja kolisime teise tuppa ära.
            Hiljem kuulsime läbi ukse veel kuidas nad laulsid miskeid armsaid jeebuse laulukesi koos õega. Selle peale me muidugi möirgasime naerda. Õde pärast ütles, et tal meie pärast kole piinlik oli. ;D

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas peokuningas
              Suvel oli korra juhus, et olin koos prutaga vanematekodus. Õde oli ka veel kodus. Me prutaga toksisime vaikselt pokkerit oma läpparitega suures toas. Õde vaatas telekat seal samas. Uksekell. Mormoonihoo*ad. Õde tegi ukse lahti ja kutsus sisse nad.
              Tsikid lendasid tuppa ja esimese asjana käskisid teleka kinni panna. Ok telekas kinni. Siis uurisid, et kes me oleme. Ma midagi ühmasin, et me keegi ei elagi tegelikult siin. Tsikid punnitasid silmi.
              Seejärel palusid, et me arvutid kinni paneksime. See juba läks liiale. Võtsime oma arvutid ja kolisime teise tuppa ära.
              Hiljem kuulsime läbi ukse veel kuidas nad laulsid miskeid armsaid jeebuse laulukesi koos õega. Selle peale me muidugi möirgasime naerda. Õde pärast ütles, et tal meie pärast kole piinlik oli. ;D
              FYP

aga tekst oli hea ;D
              õnneks uksetaha pole mulle need värdjad tulnud, aga linnas ja bussis kyll :S. Eriti mark kui bussis tullakse, aga ma terve aeg vaatasin aknast välja ja õnneks ülejärgmises peatuses lendasin maha.
              Linnas sai öeldud valed nimed ja naerdud täiega ;D, aga nad vist tajusid matsu ja läksid minema ;D

Comment

• taipupole
                Lõpuboss
                • Oct 2008
                • 2181

Algselt postitas RudiTurbo
                Keskkoolis kirjanduse õpetaja andis järeltöödeks peaaegu alati sama töö, kunagi pold vaja esimese korraga läbi saada, sest hiljem võtsid kellegi töö, õppisid umbes 13 vastust pähe ja läxid kirjutasid need paberile ;D Õppisin neid vastuseid pähe küll, aga ikkagi ma ei mäleta, kes oli A.H Tammsaare ise või whatever detaile me pähe õppima pidime ;DM Mingi muusika ajalugu ka keskkoolis õppida, no ma ei tea milleks, ma ju ei mäleta praeguseks enam halligi :P
                Ideaalne näide hariduse ja harituse erinevusest. Sorry, ma lihtsalt pidin.

Comment

• Aristotep
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 605

Tammsaarega tuli meelde see, et koolis pidin kaks esseed "Tõe ja õiguse" esimese osa põhjal kirjutama. Raamatut pole siiamaani lugenud, kuid kirjalikud tööd tegin mõlemad viitele. Ilma xiitimata :D

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Algselt postitas taipupole
                    Ideaalne näide hariduse ja harituse erinevusest. Sorry, ma lihtsalt pidin.
                    Selgita lähemalt! :P

Comment

• Maheaatom
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 958

Üks haritud Eesti inimene peaks ikka päris kindlasti olema "Tõe ja Õiguse" vähemalt esimese osa läbi lugenud ning teadma, kes oli A.H. Tammsaare.

Comment

• Maheaatom
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 958

Tõest ja Õigusest veel niipalju, et meil oli keskkoolis üks hull vana eesti keele õpetajaks (lisaks sellele veel ülikoolid õppejõud), kes peedistas korralikult ikka iga asjaga ning "lemmikutele" keeras korralikult. Ühelt vennalt siis küsiti, et "mis oli Pearu koera nimi?" (no tra, on ikka küsimus). Tüüp vastas, et Murka. Õpetaja vastu, et: "vale vastus, Murka oli hoopis Andrese koer ja Pearu koer oli Valtu, nii et istu - kaks".

Hiljem olen mitmel korral vilistlaste pidudel selle õpetaja üles otsinud ja küsinud, et "mis oli Pearu koera nimi"? H...i ta teadnud on :D

Comment

• mihkel88
                          Jube Noob
                          • Oct 2008
                          • 140

Algselt postitas RudiTurbo
                          Selgita lähemalt! :P
                          vb ta mõtles seda, et kui juba keskkooli läksid siis võiks ikkagi teada, kes on Tammsaare ja mida kujutab endast "Tõde ja õigus", kasvõi üks osagi sellest läbi lugeda.

aga, cheers õiguseüliõpilased... ma ise hetkel II kursus ja homme haldusõiguse järeleksam... rikkus nädala täiesti ära see feilimine ja õppimisele ka keskendudae i suuda, mängiks pokkerit pigem.

Comment

• Aristotep
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 605

"Tõe ja õiguse" esimese osa lugemine ei tee küll sinust haritud inimest Sama hästi võiks Tolstoi "Sõja ja rahu" läbi lugenud inimest pidada juba kirjandusteadlaseks. Üldine lugemus on palju olulisem kui üksikute tippteoste sirvimine.

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

Nii. Huvitav. 500 added turniiril, kus prizepool 3,5K Toweris olen hetkel 10/43. Wish me luck. Kuigi eksami tõttu öösel ainult tunnikese maganud, siis ainult alguses oli raske mängida. Hetkel adrenaliin pühjas ja ehk tuleb ka mdiagi esimeselt suuremalt turniirilt. :)
                              Kohvi ka mõnusalt sees, seega aju töötab jõuliselt.

Comment

• masterpuppet
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2094

No endast lugupidav eestlane võiks ikka eesti rahva piibli läbi lugeda. Ei olnud ta üle mõistuse igav ning kui mõttega lugeda, siis on ikka püha raamat.

Comment

Working...