HEAD UUT AASTAT KÕIGILE!!!
*** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid ***
Just tahtsin head uut soovida kõigle ja vaatasin, et keegi pole teinud ja tegin ära ;DAlgselt postitas Metsapulllol, ma tegin just ise ka uue offtopicu teema, aga nagu näha jäin sellega mõne minuti hiljaks
Comment
-
Kui aegasi võrrelda, siis hoopis mina postitasin hiljem ehk kirjutasin kauem, ma natuke joonud ka. Kumma lukku paneme?Algselt postitas Metsapulllol, ma tegin just ise ka uue offtopicu teema, aga nagu näha jäin sellega mõne minuti hiljaks
Comment
-
Kuna siin juba jutt käima läks, siis võib minu oma lukku panna.Algselt postitas TigranoKui aegasi võrrelda, siis hoopis mina postitasin hiljem ehk kirjutasin kauem, ma natuke joonud ka. Kumma lukku paneme?
Comment
-
;D Jõudsin just väikselt peolt koju ja mõtlesin korra foorumile pilgu peale heita...nii tavapäraseks on see juba saanud, kui arvuti taha satun :)Algselt postitas TigranoKas tädad juba plaane või pidutsed ;D
Comment
-
Lahe, nüüd paneme foorumis peo püsti ;DAlgselt postitas CTXrix;D Jõudsin just väikselt peolt koju ja mõtlesin korra foorumile pilgu peale heita...nii tavapäraseks on see juba saanud, kui arvuti taha satun :)
On ideid?
Comment
-
Re: *** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***
Ei noh see uus aasta algas ikka väga imelikult. Nimelt otsustas naine teha x põhjusel 31-se õhtul PKR-i min deposiidi. Tema vajus mingi aeg magama ja siis hakkasin ise möllama. Ausalt soovitan seda tuba, nii passiivset rahvast pole kuskil näinud. Ühesõnaga gämblides jõudsin NL400 lauda ja sain oma vea tõttu laksud ära. Natuke jäi alles ja NL100 üritus läks õnneks, seejärel Nl200 ja muidugi sain KK vs AK PF AI ära. Aasta esimene PF AI ja kohe oli vaja niimoodi ära vändata. Vähemalt on esialgne depo veel alles ;D
Comment
Comment