*** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Uniquest
    Grinder
    • Oct 2008
    • 615

Re: *** Jaanuari Offtopik - uus kuu, uus aasta, uued plaanid, uue hooga ***

Algselt postitas CTXrix
    mul ka 14" läpakas ja 1280x800. 6 lauda kannatab ongame-is ära küll väikse kattumisega
    Mul Dell Latitude, native resolution on õnneks 1400x900, aga minusuguse prillari jaoks on silmade tapmine ikka seda peenikest vaadata.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

[img width=660 height=749]http://img89.imageshack.us/img89/9426/saimpstextep3.png[/img]

lmao@ konkreetselt pole inimese nägu :D

ja elu24.ee artikklis on ka head kommentaarid: http://www.elu24.ee/?id=73892&com=1#com

"!! 26.01.2009 13:32

Keegi võiks talle Statoili stardi-paketi kinkida: liiter bensiini ja tikud"

Comment

• Timpz
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2029

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Algselt postitas Timpz
          http://www.youtube.com/v/6gOqEswzplw&hl=en&fs=1

Comment

• ment52
            Politseidokumendiga kusjuures!
            • Oct 2008
            • 1270

Algselt postitas hotcocacola
            [img width=660 height=749]http://img89.imageshack.us/img89/9426/saimpstextep3.png[/img]

lmao@ konkreetselt pole inimese nägu :D

ja elu24.ee artikklis on ka head kommentaarid: http://www.elu24.ee/?id=73892&com=1#com

"!! 26.01.2009 13:32

Keegi võiks talle Statoili stardi-paketi kinkida: liiter bensiini ja tikud"
            Okei kui nüüd ignore-funktsiooni siia foorumisse ei tule, siis ma ei suuda enam avada seda.

Comment

• Tuul
              Grinder
              • Oct 2008
              • 989

Ignore funktsioon võiks olla küll, siis ma saaks kõik, kes tõsiselt ütlevad, et mõnel saidil headel mängijatel kindla peale halvem õnn on (või midagi taolist), ignore'i panna

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

Algselt postitas variatsioon
                minu uus geniaalne taust:
                [img width=750 height=468]http://img441.imageshack.us/img441/9848/uuseb5.jpg[/img]
                et siis igal aknal on vasakul all ääres värv ja NR :D
                btw see on ka mingi vana läpaka screen.

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

raudselt levis möllab jälle

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Uniquest
                    Ma mainisin ikka, et mul 14'' ekraan?;D
                    Tean küll kaskaadi, aga teatud arvust hakkavad nad ekraani alumisest servast välja ronima. Ma olen igasugu oma layoute ka kasutanud seal, aga otsustasin nüüd ühes hunnikus mängima hakata lihtsalt. Kõik lauad teineteise peal otse, hiir samas kohas, muudkui klikin nagu robot. :D
                    Siis "stacki" ehk pane lauad täpselt üksteie peale - täpselt sama, mis cascade aga natuke rohkem pead vaeva nägema ja sel juhul liiguta taskbar paremale või vasakule äärde. Saad nii 24 tableda ka, kui tahad.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Läksin vaatasin huvipärast Unibeti uudiseid ja pealehel:

Nils võitis €1,1 miljonit!
                      2009-01-26

KASIINO: Kujuta ette, millist imelist nädala algust koges Nils Põhja-Norrast! Esmaspäeval, kell 14:07 ilmusid pärast mõnda klikki slot-mänguautomaadil Arabian Nights äkki tema ekraanile viis Araabia printsi. Nils nägi summat mis oli ilmunud tema kasiinokontole. Ta raputas pead ja vaatas veelkord – see näitas €1 104 160… Pole ime, et Nils oli šokiseisundis, kui Unibet helistas talle, et õnnitleda võidu puhul.

Eelmisel nädalal otsustas Nils mängida Arabian Nights'il. Esiteks, kuna see on tema lemmikslot ja teiseks oli ta meelitatud mänguga seotud suurest Jackpotist. Jackpot oli tõusnud üle 1 000 000 euro.

Pärast mõningaid võite ja kaotusi jätkas Nils mängimist esmaspäeva hommikul.

Siis järsku...

Viis Araabia printsi ühes reas tähendasid, et Nils oli võitnud hiigeljackpoti! Peaaegu 10 000 000 Norra krooni oli tema Unibeti kontol.

Kui Unibet varsti pärast seda teda õnnitles, oli võitja veel šokeeritud.

"Pole võimalik kirjeldada, kuidas ma end hetkel tunnen. Kas sa usud seda? Nad äkitselt ilmusid ühes reas? Ma polnud selleks üldse valmis, kuid miskitmoodi sain aru, et midagi on juhtunud. Ma pidin seda üle kontrollima mitu korda ja ma olen veel vaatamas oma kontot, et näha, kas see on tõsi", räägib võitja telefonis.

Nils on olnud lojaalne Unibeti klient alates 2002. aastast ja see on kaugelt tema suurim võit.

"Unibet on minu jaoks erutus ja meelelahutus", ütleb ta.

Mida kavatseb ta teha kogu selle rahaga?

"Ma pole veel kindel, kuid naudin seda täiel määral. Selles pole kahtlust!"

vist ei aja kadedaks! ei hakka küsima palju ta ise sinna alla väänanud on, aga keda see praegu huvitab ;D, HAIGE !!!!

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

10NL mängija kasum on aastas rohkem, seega ma ei kahetseks.

Comment

• leits

see on õige .. gamblemine

Comment

• Uniquest
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 615

Algselt postitas ranka
                            Siis "stacki" ehk pane lauad täpselt üksteie peale - täpselt sama, mis cascade aga natuke rohkem pead vaeva nägema ja sel juhul liiguta taskbar paremale või vasakule äärde. Saad nii 24 tableda ka, kui tahad.
                            Mhm, täpselt nii teengi.
                            Taskbari nihutamine on hea idee...ta mul suht widescreen, kui nii saab 14 tollise kohta öelda

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Täiesti vittus. Läksin jõusaali, olen seal, teen oma kava ja järsku 2 uut nägu tulid trenni ja kõndisid mööda ja ma oleks äärepealt ropsima hakanud, sest kui nad mööda läksid, lõi selline pahmott näkku. No kirlejdamatu hais aga see võib tekkida siis, kui sa teed miski räige trenni maha, et su trenniriided on läbimärjad higist ja siis paned kilekotti miskiks kaheks kuuks ja kuskile kasvuhoonesse hauduma ja siis lükkad nad selga ning tuled trenni.

Sellistel hetkedel saan aru, et inimkond ei erine loomadest ning on isegi hullem - iga loom (isegi siga) peseb end ning suudab hoida end puhtana ning see on nii elementaarne aga paraku inimkonnas on "olendeid", kes sellistest asjadest polegi kuulnud.

öak

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

ya, stackimine on parem, kui mängid rohkem laudu. Vistal on ka see eelis, et saad taskbaril laua peal hiirega hoida ja tuleb pisike pildike ette, mis näitab, mis seal toimub. Ise kasutasin seda umbes nii, et vaatada iga 10-ne mintsa tagant, et poleks sit oudis kusagil.

Comment

Working...