*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
bump!Algselt postitas andu_andu Vaata postitustnice. oskad öelda, mis season see oli ? MUl vist see vahele jäänud ÕNNEKS !! S.T saab vaatama hakata, sest poker after dark sai läbi vist.
Comment
-
-
praeguste ilmadega on viin nii klimpis, et raske vaielda kas sa jood või sööd seda...Algselt postitas leits Vaata postitustkeegi ei taha mignit moodi mingit betti teha, et 2 kuud ei tohi juua :D?
E: ja minu meelest mainisid sa ca kuu tagasi, et panid endale ampulli.
Comment
-
Viimasel ajal olen bettid vahele pannud, et ei joo nädal aega ,aga 2 kuud viiks mind taevasse.Algselt postitas leits Vaata postitustkeegi ei taha mignit moodi mingit betti teha, et 2 kuud ei tohi juua :D?
Comment
-
Ampull peale.Algselt postitas leits Vaata postitustkeegi ei taha mignit moodi mingit betti teha, et 2 kuud ei tohi juua :D?
Comment
-
btw kas ampulli saab ära ka võtta?Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustAmpull peale.
mingi semi-virtuaalne ampull oleks cool..
self-exlusion 7 days pls.
Comment
-
HSP kohta nii palju, et mulle meeldis. Mind paneb kohe m6tlema, et kuidas ma ise m2ngin ja kuidas v6iks m2ngida. Ja see Norm pole nii v2ga kehv kommentaator midagi imho. Eks ta maitse asi on ja ma ise pole eriline pokkerishowde vaataja, aga HSPst pole kyll osagi vahele j22nud, seega loodan, et HCC v6tab oma eelmise aasta ylesande j2lle enda peale ja hakkab spamima kui uued osad tulevad :D
Comment
-
Saab ikka.Algselt postitas variatsioon Vaata postitustbtw kas ampulli saab ära ka võtta?
Siuke kurb lugu,et mul vanaisa jõi kunagi meeletult ja pani ampulli peale.Aga lasi ära võtta salaja ja jõi edasi.Naine arvas,et ampull peal ikka obv.
Comment
-
Ma võin teha :DAlgselt postitas leits Vaata postitustkeegi ei taha mignit moodi mingit betti teha, et 2 kuud ei tohi juua :D?
Comment
-
Vabalt. Võin pangakonto kohe PSi sulle saata sest feilid niikuinii.Algselt postitas leits Vaata postitustkeegi ei taha mignit moodi mingit betti teha, et 2 kuud ei tohi juua :D?
Comment
-
ma hakkasin ka mõtlema, et peaks suht easy money olema.Algselt postitas Oliverk Vaata postitustVabalt. Võin pangakonto kohe PSi sulle saata sest feilid niikuinii.
Comment
Comment