*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Kas selline konto jagamine on OK ja turvaline tegevus? Sellisel juhul sooviks samuti kellegi DC/CR konto omanikuga diili teha, PM.Algselt postitas virukunn Vaata postitustKeegi DC või CR kontot ei taha jagada ? Vastu jagaks husng.com standard membershipi kasutaja pw, kehtib esmaspäevani.
Tahaks HU cash videosi tirida.
Olen aru saanud, et maksta saab neile ainult krediitkaardiga, mida siiani pole teha jõudnud.
Comment
-
Minu husng kasutaja parooli teavad peale minu veel 2 inimest. Pole mingeid probleeme olnud konto jagamisega. Kuna esmaspäev saab kuu aega täis, siis tahaks sellest veel mingit viimast kasu lõigata :PAlgselt postitas tax22 Vaata postitustKas selline konto jagamine on OK ja turvaline tegevus? Sellisel juhul sooviks samuti kellegi DC/CR konto omanikuga diili teha, PM.
Olen aru saanud, et maksta saab neile ainult krediitkaardiga, mida siiani pole teha jõudnud.
Comment
-
Aaaaaa, ma olin hüdro mälus eile, praegu on hüdro-tuumapohmell...
Mäsaga hakkasime päeval jooma juba, õhtuks olin nii kastis, mitte muffigi ei mäleta... Toorelt panime nooti ikka... Praegu on mõnusalt sitt olla.
Comment
-
Täpselt sama siin . . . : (Algselt postitas Svenza Vaata postitustAaaaaa, ma olin hüdro mälus eile, praegu on hüdro-tuumapohmell...
Mäsaga hakkasime päeval jooma juba, õhtuks olin nii kastis, mitte muffigi ei mäleta... Toorelt panime nooti ikka... Praegu on mõnusalt sitt olla.
Comment
-
Jõid ka Mäsaga mällarisse? :D:D:D:D:DAlgselt postitas qbj0hn Vaata postitustTäpselt sama siin . . . : (
Comment
-
Lmao,ei :D.Algselt postitas Svenza Vaata postitustJõid ka Mäsaga mällarisse? :D:D:D:D:D
Rummipoiss oli abiks kõvasti sellele poolsurnud olekule
Comment
-
kurat see teqilts nii odav peab olemaAlgselt postitas Rigged Vaata postitustKonsumis 0,7ne captain morgan miski 8 euri ja säästukas 0,5ne sierra tekiila on u 10 euri ringis, GL
//tartus
Comment
-
Semu tõi tallinki pealt stroh 80% 10 euri ja peab tunnistama, et pole varem seda jooki joonud, aga praegu maitseb päris hästi pomelot peale hammustades. Proosit.
Comment
-
Õigust räägid! Olen sõltlane - pea iga õhtu sööme naisega kahepeale ühe ära.Algselt postitas pikk28 Vaata postitustpomelo on NUTS
Comment
-
kas ma pean aruvtile formati tegema, et see postgres pask tööle saada hemmiga, preagu vaja mingit passwordi, mida ei mäleta, samas ma ei ole enda mäletamist järgi kuhugi seda sisestanud, arvuti sai ostetud augustis, tõmbasin lihtsalt hemi ja midagi muud ja kõik töötas.
Comment
-
sõber saatis mingi uue telemängu video
mõlemad split, siis raha pooleks.
mõlemad steal, mõlemad lahkuvad nulliga.
üks split, teine steal, siis raha saab see, kes steali näitab :D
svenza sinna saatesse!!!!! FTW
[YOUTUBE]p3Uos2fzIJ0[/YOUTUBE]
Comment
TC
Comment