*** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** VEEBRUARI OFFTOPIC ***
Mängid PLs? Minul täitsa olemas nii anon nl50 kui ka tavalline.Algselt postitas Madis_89 Vaata postitustKas see on ainult minu saidi viga või pole primas enam nl50 hu laudu?
Comment
-
PTR peksab segast. viimaste kuude tulemusi ei näita. teist päeva juba. kellelgi veel? ravi on selle vastu?
Comment
-
Raviks on oma käte salvestamine enda andmebaasi.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustPTR peksab segast. viimaste kuude tulemusi ei näita. teist päeva juba. kellelgi veel? ravi on selle vastu?
Comment
-
Mul ka ei tracki juba iidamast aadamast.Näitab mingeid 15 käelisi sesse lol jne :D.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustPTR peksab segast. viimaste kuude tulemusi ei näita. teist päeva juba. kellelgi veel? ravi on selle vastu?
Mul savi ka ka see PTR,kuigi mu graafik on seal nii kole ja täiesti ebakorrektne ei saa ikka actionit laudade alustamisel :(.Eile tegin rekordi,istusin peaaegu 3h PL50 laudades nii,et 0 inimest oleks sisse istunud.NL laudades istusin tunnike nii,et ükski mats ei istunud.Ja seda veel hommiku tundidel.
Comment
-
Arvad?Ma ise küll vaatan.Algselt postitas Pahvak Vaata postitustKeegi nagunii ei vaata su graafikut. Fishe ei huvita ja regid näevad nagunii, et sa oled reg stacki järgi. :P
Tglt vbl see isegi ebaoluline jah.
Ükspäev oli siuke asi,et istusin lauas ja üks vend istus lauda kelle kohta mul 0 sample,võtsin talt 3 buyini ja ta mängis üli sitasti HU-s ja arvasin,et ta fish.Läksin hiljem PTR-i ja mees oli sick võitja NL50 ja NL100 :D.
Comment
-
Purjus Leits äkki?Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustÜkspäev oli siuke asi,et istusin lauas ja üks vend istus lauda kelle kohta mul 0 sample,võtsin talt 3 buyini ja ta mängis üli sitasti HU-s ja arvasin,et ta fish.Läksin hiljem PTR-i ja mees oli sick võitja NL50 ja NL100 :D.
Comment
-
Ei pole leitsiga kunagi laudades koos old vist.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustPurjus Leits äkki?
Neid regulare on omajagu kes wannabe durrrrideks muutuvad HU-s ja mõttetuid lükkeid teevad.
Ntx see vend : http://www.pokertableratings.com/ful...arch/NeverMiss
Graafik tundub nagu mini nanonoko,aga HU-s kaotab soliidselt.Last edited by qbj0hn; 08.02.11, 13:15.
Comment
-
-
Tõsi ta on.Algselt postitas Pahvak Vaata postitustHU ja FR on lihtsalt erinevad mängud. Ma nt. ei julge ka regularidega HU mängida. Esiteks väga ei oska ja teiseks spewmode läheb peale.
See sama vend kelle PTR-i sinna panin ütles mulle lambist bumhunter eile.Ma ütlesin siis talle selle peale,et come sit at my tables i play anyone ja siis ei öelnud enam midagi vastu :/.Ja see oligi see sama aeg kus 2.5h üksinda istusin laudades.
Erinevad mängu stiilid ja valikud lihtsalt jamh.
Ma näiteks hetkel enam mingi 16 lauda ei suuda normaalselt mängida,vajub kohe mäng ära.Lasen 6-9 korraga,samal ajal kui teisel vennal on skilli mingi 16 või rohkem lasta,aga väiksema winratega,aga suurema volüümiga ja teeb sama välja :P.
Ei ütlegi halvasti konkreetse venna kohta,eks igaüks ise valib kuidas ta kõige tootlikum on,aga käib pinda kui jutt ja teod ei käi kokku kes seal lauas sitta toodavad regid.Kui siuke bummer olen siis istugu maha.Ma kunagi ei pane siukest t*ra näiteks maha,et reg sai 1 vs 1 fishi ja siis ma lähen torkima sinna.Aint siis istun maha kui rohkem rahvast istub veel.
Veits ebaviisakas imo.Aga paljud teevad mulle nii.Kaasaarvatud eestlased.
Samas osadel on jumala savi ka see.Tean,et kuskil party pokkeri HU laudades vist kunagi isegi blockiti üksteise laudu ja juhiti fish just sinna lauda kuhu vaja.Ühesõnaga mingi punt inimesi kes üksteist teadsid blokivad teiste laudu,et fish enda lauda juhtida.Ei tea kas enam nii tehakse,aga Codecci teab lähemalt sellest rääkida obv.
Pole muidugi reeglite vastane vist?Aga suht douche käitumine ikkagi.Last edited by qbj0hn; 08.02.11, 13:40.
Comment
Comment