Olympicul mingi spets teema sellega minu teada, et iga laua pealt kus cashi tehakse peavad kuus mingi X summa maksma.
jep, täna tõmbasime marki, leitsi, dogersi ja owner 85-ga laua käima, lootsime muud actionit ka, aga tartu ikka nii väike koht. Enne oli turna seal old just, 120 euri esikoht, rääkisime inimestega, et teeme cashi, aga ei, taheti raha ikka hoopis vene pokkeris vms või diileri vastu pokkeris ikka karule anda :S.
aga cashi laudadega jah see teema, et kasiino peab maksma selle eest et lihtsalt see laud olemas oleks ja reaalselt pole mängijaid kes kaumlikuks teeks 2-e laua töös hoidmiseks. Ainukesed päevas kus cash töötab ikka reede laup.
No ***** küll, mis olukorras need Tallinna kõnniteed on. Kuku kondid puruks, obv sai eile täispeaga korralik kook maha pandud. Peaga vastu jääd.
oojaa, käisin ise ka see nv vanade klassikaaslaste ja sõbrannadega linna peal ning vabanki jõudsime, seal ees ikka suurem liuväli. Suutsin ise ka krdi täis peaga käna panna, aga õnneks midagi väga hullu pole ja jäin põhimõtselt terveks.
Teate ikka w, et 24. aprill on primas 2 day event - €500k GNT - €320 sissest. Homseks või ülehomseks kirjutan miski väikese uudise pealehele. See on ikka väga hea turniir ja olen üpriski kindel, et sinna võib oma €100k overlayd tekkida.
Teiseks erinevalt starsi turniiridest on see väga deep turniir. 10k chippi, 20k minutit. Meie ajajärgi 02:00 peaks tulema turniiril paus ning jätkub järgmisel päeval (esmaspäeval) 20:00. Seega soovitan seda kõigil mängida ja satikaid saab jhuba mängida - multi eveti all on olemas ja peaks tulema ekstra €500k jaoks ka.
PS! Eilsel 200k GNT oli payout ikka vapustav. Erinevalt starsist ei antud raha paljudele vaid finaallaud oli suht fixeeritud. 700 inimest, esikoht €52k+, mis paneb mind uskuma,et €500k eventil esikoht võib olla oma €150k+.
EDIT: ja satikad ka päris head. näiteks multi-event satika sisseost €55 kus on garanteeritud €320 x 5 piletit. Neid pileteid saab kasutda €200k ja €500k GNT turniiridel ning satikad ei ole turbod.
Kas keegi EestiAA kes ostab NL50 laudadesse sisse 40$ga on siit foorumist?
Täica pucic kui tilti ajab.Mees kunagi ei istu lauda ja ma passin kuradi 30 minutit tühjas lauas vastast,lõpuks saan vastase ja siis jesus seatib mind ehk istub siis insta paremale!
Siuke tunne,et see vend railib mu laudasid,et kui actionit saan siis insta istub mulle paremale!
Fakk juu ausalt!Isegi kui mingi 20$ sentidega tüüp istub lauda on poiss kohe platsis.get a job ausalt
Ma ei saa aru mida seal oma 12/6 statsidega tahab saada üldse fishilt.
Mingi elementaarne viisakus võiks ikka olla.
Kas keegi EestiAA kes ostab NL50 laudadesse sisse 40$ga on siit foorumist?
Täica pucic kui tilti ajab.Mees kunagi ei istu lauda ja ma passin kuradi 30 minutit tühjas lauas vastast,lõpuks saan vastase ja siis jesus seatib mind ehk istub siis insta paremale!
Siuke tunne,et see vend railib mu laudasid,et kui actionit saan siis insta istub mulle paremale!
Fakk juu ausalt!Isegi kui mingi 20$ sentidega tüüp istub lauda on poiss kohe platsis.get a job ausalt
Ma ei saa aru mida seal oma 12/6 statsidega tahab saada üldse fishilt.
Mingi elementaarne viisakus võiks ikka olla.
ühe eestlase toit on teine eestlane..ja see vist ei muutugi:D
jääb vägisi mulje, et rankale on selle promo eest rulli visatud. turniirini on 77 päeva ja keskmiselt vaja selle aja jooksul ca 20 inimest päevas leida (ÜLEMAAKERALISELT), kes ennast turnale regaksid. ja kui need leitakse pole mingit overlayd.
Comment