Ametlik valimiste/poliitika teema
Collapse
X
-
-
Re: Ametlik valimiste/poliitika teema
Pastiile ei ole vaja nii öelda.
Pastel on väga tubli ja tema ei ole rassist.
Pasta arvab, et kõik kultuurid on võrdset ja kõikidel maailma inimestel on ühised väärtused.
Pasti teab mis on tõde, et pealmine probleem lääne maailma on valged rassistid mehed, kes kardavad suuri tugevaid neegreid =).
Mida teistel lollidel maakadel ikka öelda.
Comment
-
Ma ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?
Comment
-
Enamus teised rikkad moslemi riigid ei võta vastu neid. Põhjuseid on mitmeid toodud, ntx et kultuurid on liiga erinevad WTF.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustMa ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?
fakt:1 kolmandik kes euroopa saabuvad on süüriast , aga sisse saavad kõik
Comment
-
Saudi Araabia üksi on juba vastu võtnud 500 000 süürlast. Küsimus on sotsiaalsetes tagatistes, seal nimelt peab tööd tegema, erinevalt Rootsist.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustMa ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?
Comment
-
Uuri nats sunniitide ja šiitide kohta, siis saad äkki aru, miks ei võeta või miks paljud põgenikud rikastesse naftariikidesse minna ei taha. Lisaks muidugi jah need olematud toetused.Algselt postitas EestiAA Vaata postitustEnamus teised rikkad moslemi riigid ei võta vastu neid. Põhjuseid on mitmeid toodud, ntx et kultuurid on liiga erinevad WTF.
Comment
-
Algselt postitas pastilaa Vaata postitustnagu oligi arvata - kommentaarides ja fb korralik inimene lihtsalt hullamas ei viitsi käia:
http://epl.delfi.ee/news/eesti/eestl...ma?id=73223169Nii ongi.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustloe/vaata vähem s*tta, oleks minu soovitus
Comment
-
Mitu miljonit ongi põgenenud Jordaaniasse, Liibanoni ja Türki.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustMa ei saa sellest aru, miks islami usku inimesed Süüriast ei otsi mingeid Islami usuga riike, kus eluga jätkata või nad ei ole kõik muslimid üldse? See tundub väga üli ajuvaba, et kaugelt Süüriast tulevad inimesed siia, Põhja, kus on absull täiesti erinev kultuur ja kliima?
Comment
-
-
ma ausalt ei saa aru - kuidas intelligente inimene viitsib lugeda/uurida mingeid kahtlaseid põrandaaluseid artikleid/allikaid ja olla seejuures kriitiline Postimehe või Päevalehe suhtes. kui Kesknädala artiklid avaldada kuskil netis ja panna saidi pealkirjaks "Sõltumatu poliitteadus", siis vist sama mass haaraks kohe kinni - sedasi pmslt toimibki EKRE "uudiste ja arvamusportaal" Objektiiv.
MMSi usaldate ka rohkem kui tavameditsiini ja ravimeid, sest see pole "peavool"?
Comment
-
http://israelipalestinian.procon.org...questionID=603 siin väike pro and con argumendid, et kas islami puhul kehtib secularism (https://en.wikipedia.org/wiki/Secularism)
Nagu ma aru olen saanud, siis üks oht võib olla see, et kui meile tekib piisavalt palju muslimeid, kes arvavad, et riik ei peaks kirikust eraldatud olema, siis võivad nad oma nõudmistega hakata meie seadusi muutma, et saavutada olukord, kus seadused ei läheks vastuollu islami põhitõdedega. See oleks aga juba reaalne fuck up meile. Naljakas on seejuures see, et meie "inimõiguslased" või kuidas iganes neid nimetada, võivad seda sama serveeridagi inimõigusena ja usuvabaduse kaitsena. Ja kui nt. need mõned muslimid ei saavuta soovitud muudatusi seaduses, et oleks nende soovitud harmoonia nende religiooni ja seadustega, siis nad võivadki selle nimel võitlema hakata- st. terrori tegusid hakata tegema. Puhtalt selleks, et lihtsalt elada oma ideoloogia järgi, nagu nendele õpetatud on.
Rääkige kaasa.
Comment
Comment