Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • IamAllin
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 1653

Re: Ametlik 2011 Riigikogu valimiste teema

Algselt postitas Potik Vaata postitust
    No kuhu su hääl siis pistetakse, et see kaduma järsku läheb?
    Kaduma lähevad hääled majoritaarse valimissüsteemi puhul (nt. Inglismaa)
    ei saa missisid mu pointi vist. Ma mõtlesin sellesuhtes, et paljudel inimestel on suhteliselt suva, kes on võimul peale keskerakonna, aga teine reaalne variant on reformierakond. Et valides kellegi kolmanda poolt, jääb reformil kriips saamata ning see on vesi kesikute veskile. Ma unerohtu võtnud, aga arvan, et sain mõtte kirja pandud.

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Järgmiste valimiste kõige suurem oht on minu meelest see, et Reform saab liiga suure mandaadi. See annaks neile võimaluse kõiki teisi marionettidena koalitsiooni võtta ja üksi soolot panna. Nad on juba ilmekalt tõestanud, et võimu mitte pähe hakkamises neid küll süüdistada ei saa. Keskerakond muidugi sisuliselt taandas end ise juba. Nagu Palts ütles, siis KE on nagu hea majakas - kohe kaugelt näha, kus sulid on. Eestile oleks minu arvates parim variant kui Reform ja IRL moodustaksid koos koalitsiooni, SDE ja KE läheksid selgelt opositsiooni ja ülejäänud klounid välja jääksid. Oluline oleks, et Reform+SDE ja Reform+KE oleksid kokku mõlemad alla 51 koha.

Comment

• IamAllin
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 1653

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
        Järgmiste valimiste kõige suurem oht on minu meelest see, et Reform saab liiga suure mandaadi. See annaks neile võimaluse kõiki teisi marionettidena koalitsiooni võtta ja üksi soolot panna. Nad on juba ilmekalt tõestanud, et võimu mitte pähe hakkamises neid küll süüdistada ei saa. Keskerakond muidugi sisuliselt taandas end ise juba. Nagu Palts ütles, siis KE on nagu hea majakas - kohe kaugelt näha, kus sulid on. Eestile oleks minu arvates parim variant kui Reform ja IRL moodustaksid koos koalitsiooni, SDE ja KE läheksid selgelt opositsiooni ja ülejäänud klounid välja jääksid. Oluline oleks, et Reform+SDE ja Reform+KE oleksid kokku mõlemad alla 51 koha.
        jap Reformi ja IRL koalitsioon istuks mulle ka kõige rohkem. Ma ei usu, et reform saab liiga suure mandaadi. See aasta tuleb ilmselt IRL valijaid rohkem kui varem ning ega kesikudki vähe hääli ei saa, sest suurem osa venekeelsest elanikkonnast valib neid, vaatamata Savisaare soovile "riik maha müüa".

Comment

• LuuK
          Vana Tegija
          • Dec 2008
          • 1138

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
          Vahet pole, kui tegemist pole Keskerakonnaga või Rohelistega ja ei pooldata astmelist tulumaksu.
          FYP

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
            On huvi ja oskusi ja võimalusi ja tahet paremini teha?
            Enam halvemini ei anna ju väga teha. Ja hea meelega teeks paremini, kuid ei taha broiler olla ja oma peaga mõtlejad ning hääletajad ju löögile ei saa.

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Ei tea veel, keda valida. Kuigi olen abs. kõikidel valimistel osalenud, pean tunnistama, et iga kord on aina keerulisem kedagi valida. Selline halvimatest parima sõelumine.

Võib-olla juhtub esimest korda, et annan hääle sotsidele, aga vara öelda...

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Algselt postitas Potsataja
                Siinkohal on mu ÜKS küsimus. Kas lugupeetud RE valijad on kaasasündinud puudega või lihtsalt lollid ?
                Kuidas sinuga lood on - sündisid lollina või on vahepeal midagi kohutavat juhtunud?

Comment

• KeRRRt
                  Grinder
                  • May 2009
                  • 774

vooh. RE ja IRL liit sobiks mulle ka. point ongi selles, et reformi ei taha, neil võim pähe hakanud. Keskerakond on enda valijatega ja nende tulemus on pmst teada.

Comment

• ok2aa
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1903

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                    nimetage 5 euroopa riiki, kus pole astmelist tulumaksu

e: ja pärast seda nimetage riigid, mida eesti seab endale eeskujuks
                    eestis on praegugi astmeline tulumaks.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

ei ole valinud ennem ega vali ka nyyd ...

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

RE toetajad on ikka uskumatud ajupestud ja silmaklappidega ignorandid, eriti mitte millegi poolest etemad kui KE valijad. Mõlemad kubisevad aferistidest, karjeristidest, populistidest ja mis kõige määravam, kommunistidest. Kõik olulisemad Refi ministrid on punataustaga: Ansip, Lang, Paet. Tehke silmad lahti ja vaadake ringi, mis toimub.

IRL-il on ka puudusi omajagu, eks leiab kommusid nendegi seast, nt Aaviksoo, kes ka muidu totaalselt läbikukkunud, eriti oma pleksiklaasist ristisamba-saagaga, mis oligi suures osas IRL-i projekt. Aga IRL-is on mõistlikke inimesi siiski kordades enam kui kuskil mujal. Sotside leeri on imbunud hämmastavalt palju kõntsa, eriti lagunenud Rasvaliidust, seega neist tasuks hoiduda, seni kui puhastuvad. Rohelistest pole midagi rääkida, kuigi ise olen ka rohelise ilmavaatega inimene, ei saa neid valida niikaua kui oma liidrina soosivad supersahkerdajast tõusikut ja pseudorohelist Strandbergi.

Comment

• rahvavaenlane
                          Klubi Liige
                          • Dec 2009
                          • 3040

Algselt postitas leits Vaata postitust
                          ei ole valinud ennem ega vali ka nyyd ...

Õige! inimestel kes makse ei maksa pole ka seda õigust, et minna ja määrata kuidas teiste maksumaksjate rahade eest riigi asju korraldada.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

RE 100%. Olgu neil enesehinnanguga vahest kuidas on, ühed vähesed mõistuse ja munadega poliitikud valgete meeste seast.

Comment

• con
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1954

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                              RE 100%. Olgu neil enesehinnanguga vahest kuidas on, ühed vähesed mõistuse ja munadega poliitikud valgete meeste seast.
                              agreed

Comment

• Tarmonator
                                Lingiparandaja
                                • Oct 2008
                                • 3274

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                                word

Comment

Working...