Asi ei olnud üldse usu teemas, pigem tahtsin öelda, et antud olukorras on Allah suhteliselt kõrvaline teema!
Rahvas mässab seal praegu hoopis teisel eesmärgil. Secondary, igas maailma otsas võib ükskõik kes, ennast õhku lasta, samas ma ei taha neid kuidagi õigustada, lihtsalt et antud teemas oli jumala ja muu mängu toomine mõttetu.
+ pool maailma ei ole, mina, sina + euroopa ja USA...
kas muu maailm ... ala kristlased jms lasevad ennast ohku, pigem ie .. minu silmis aint need idamaised poisid, imelik kyll, miks nad poolele maailmale ette j22vad .. 2kki see tõttu, et meie ei jookse pommiryy ymber persse kuskile hotelli vms sisse?
Kristlaste näitega paned ikka väga puusse. Grupp inimesi, kes aastasadu tapsid ja piinasid inimesi peitudes "risti ja jumala" taha. Kindlaid arve sellest ajast ei ole, aga arvatakse, et üksnes ristisõdade käigus võis surra kuni 9 miljonit inimest.
Sügavad usklikud vaevalt neid pomme panevad.
Need pommipanijad võivad enamjaolt küll allahi vennad olla,aga neil on siuke mindset,et teevad mida tahavad eluaeg ja siis kuskil a'a 50selt lähevad usuretkele ja palvetavad oma mekas jne ja saavad oma patud andeks kõik.
Sügavad allahid uskujad ei ela isegi normaalsetes tingimustes,sest see usk ei luba luksuses elada.
Küsin siin teemas, kuna siin on traffic kõige suurem.
Kui suur on HU's tõenäosus, et kui maas on 4 samast mastist kaarti ja minul pole ühtegi sellest mastist kaarti, siis vastasel on vähemalt 1 sellest mastist kaart?
Kas mu math feilib, kui ma sain vastuseks, et vastasel on ~20% ajast mast käes?
lol isa just helistas .. et sharmis pidid ka kerged "pommid" myrstsuma .. et oodake nats kui voimalik egipty reisdiega .. **** need fucking allahi uskujad tuleks kõik ära taguda .. ainukesed debiilid kes seda sitta siia maale tooavad. . kahju et nad ainult ise sellest aru eis aa ...
ESTPatrick pidi täna onupojaga (?) Egiptusesse minema...
Comment