***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: ***JAANUARI OFFTOPIC*** Uuel aastal uue hooga

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Kel janu sel jalad :D. Sul auto ka ju. Kui nääkjähud puuduvad on ez. Drive on lahti.
    Päris LOL sõna.

Comment

• harryahven
      Pokkerihai
      • Dec 2009
      • 1964

Algselt postitas camu Vaata postitust
      Päris LOL sõna.
      vaatasin kaa haha lol

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas inward Vaata postitust
        Kel janu sel jalad :D. Sul auto ka ju. Kui nääkjähud puuduvad on ez. Drive on lahti.
        Võtsin end kokku ja käisin ära jah

Comment

• Svenza
          Svetlana aka Buldooser
          • Oct 2008
          • 3591

Lugege mu blogist mis paska Olympic Tartus korraldab. Ehitus täiesti lõpetamata, laudu pole avatud, nemad teevad kasiino lahti. Isegi kusel ei saanud käia...Masendav, aastal 2011 sihukest paska teha... uskumatu. Uus kasinn on nagu sitane sealaut, hullumaja

Peaasi et aparaadid ja baar töötaks, muu pohui. **** mis suhtumine...

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
            Lugege mu blogist mis paska Olympic Tartus korraldab. Ehitus täiesti lõpetamata, laudu pole avatud, nemad teevad kasiino lahti. Isegi kusel ei saanud käia...Masendav, aastal 2011 sihukest paska teha... uskumatu. Uus kasinn on nagu sitane sealaut, hullumaja

Peaasi et aparaadid ja baar töötaks, muu pohui. **** mis suhtumine...
            Teema point teeb kurjaks, aga kirjeldus ja jutt on naljakas :D

Comment

• harryahven
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1964

haha, päris sick, ok asi pole valmis, midaiganes, aga kui tõesti on mingi pooleldi vana sisustus + üle perse tehtud, siis tõesti ikka väga odav koht, umbes et kämblereid ei huvita kus nad auku raha saavad panna, las istugu kasvõi kottpimedas kuskil kangi all, peaasi, et lymps papi kätte saaks. tra endal peaks raha ojadena voolama, pole raske natuke suurem kulutus teha ja korralik asutus. cheap...

Comment

• MagicFriend
                Õpihimuline Mängur
                • Sep 2010
                • 369

Kaotada PAEVIKUD - taitsa LOL

Argumentidena k6lasid vahemalt jargmised 3 marks6na: hall kardinal, teostamatud eesmargid ja sunniviisiline strateegiline strateegia. Kindlasti sobib siia lisada: arutu arutlus/planeerimata planeering ja eesmargitu eesmark.
                Kui natuke m6elda, siis saaks siia tuua vahemalt 33 marks6na, mis tegi selle foorumi armastatuks, hinnatuks ja palavalt loetuks/kaasa kirjutatuks just tanu paevikutele, mis olid lausa "foorumi sydame staatuses". Ja p6hjendatult.
                Pool aastat tagasi kobisesin ma teemal, et kas foorum ei peaks miskit ette
                v6tma/lahendusi valja pakkuma ning kuidas saada uusi kasutajaid/olemasolevaid kasutajaid veelgi aktiivsemalt foorumi arengusse kaasata. Lahendus oli paevikud.
                Tana on esilehel ametlik teade kus antakse teada, et... me teeme pulli. Lol

Aga kuna tegu on 1 mehe showga, siis igasugune strateegiline m6tlemine on out of question. Vot seda tahtsingi 6elda.

Ma isiklikult olen n6rdinud. Suurelt.
                Too paevikute poolt pakutud vahetu emotsionaalne kokkupuude ja vormindus oligi see, mis tegi tolle "pokkeripro tiitli" usutavaks. Mhhh, jup, tapselt see.
                V6i m6ni m6tleb endiselt, et "pokkeripro" on keski masina/inimese mix, kes jarjepidevalt copib ja pastib, et AQs on tiba parem kui AQno suite ja AK on marginal hand kui me oleme 4/5 beti vastas. Nah :)
                Lisaks julgen vaita, et strateegiat/kasi toodeti kordades rohkem kui eksisteerisid paevikud. Loomulikult ka arutleti/kommenteeriti innukamalt, sest kes siis ei taha kuskil "coolis paevikus" oma teadmisi mitte naidata. Heh, yks suur LOL.

Kena reedet!

[YOUTUBE]63tdQuQpfng[/YOUTUBE]

Comment

• low-flow
                  Klubi Liige
                  • Jul 2009
                  • 1208

Täitsa kass värk. Ja mina mõtlesin veel homme reede puhul uut ja vinget kasinni kaema minna, jooki nautima ja ehk läheb ka cash käima ning kõik jutud, aga Svenza blogis olev tekst tegi küll meele morniks (tekst ise kuldne see tähendab, aga sisuline pool, saite aru küll). Ei teagi, kas nii vara on mõtet sinna minna, kui alles veel ehitavad...

Comment

• KraindOnMaind
                    FPP Pro
                    • Jun 2009
                    • 228

faking tartu olymps. kas sinna üldse mingeid ressursse jagatakse või ma ei saa aru. see endinegi urgas oli paras peldik ja nüüd suudeti veel midagi hullemat kokku meisterdada

Comment

• antnx
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3102

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
                      Kaotada PAEVIKUD - taitsa LOL

Kena reedet!

[YOUTUBE]63tdQuQpfng[/YOUTUBE]
                      Wtf? Midagi ei muutunud ju sisuliselt. Saab kõiki asju kommenteerida, asi on palju lihtsamalt hallatavaks tehtud. See, et su päevikul oli 25 lehekülge teksti, millel suvaline lugeja pidid koguaeg järge pidama ei ole mingi põhjendus. Saab kommenteerida, saab lihtsamalt päeviku sissekandeid leida. Enne oli "päevik" sisuliselt iga kasutaja offtopic, kus eeldati, et ta räägib seal ka pokkerist. Chill imo

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Kahes 6.klassis mängib jalgpalli 36 õpilast, korvpalli 23 õpilast, võrkpalli 15 õpilast, jalg- ja korvpalli 6 õpilast, jal- ja võrkpalli 11 õpilast, korv- ja võrkpalli 4 õpilast ja kõigi kolma spordialaga tegeleb 1 õpilane. Eeldades, et iga õpilane mängib vähemalt ühes palliringis, leia õpilaste koguarv kahes kuuendas klassis.

Kui keegi 2kki aitab 6 klassi nuputus ylesanne
                        ma sain mingi lahenduse aga see on val!

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Kahes 6.klassis mängib jalgpalli 36 õpilast, korvpalli 23 õpilast, võrkpalli 15 õpilast, jalg- ja korvpalli 6 õpilast, jal- ja võrkpalli 11 õpilast, korv- ja võrkpalli 4 õpilast ja kõigi kolma spordialaga tegeleb 1 õpilane. Eeldades, et iga õpilane mängib vähemalt ühes palliringis, leia õpilaste koguarv kahes kuuendas klassis.

Kui keegi 2kki aitab 6 klassi nuputus ylesanne
                          ma sain mingi lahenduse aga see on val!
                          Panen puusalt 52, lahenduskäiku ei oska sulle kirjeldada, tegin kiirelt peast.
                          Last edited by Svenza; 14.01.11, 08:12.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

anen puusalt 62, lahenduskäiku ei oska sulle kirjeldada, tegin kiirelt peast.
                            ma tegin hulkadega ja sain 54, mis pidi vale olema. õige vastus 51 , aga ei saa aru kust see tuleb

Comment

• Svenza
                              Svetlana aka Buldooser
                              • Oct 2008
                              • 3591

52 sain ma niimoodi kui liitsin numrid kokku ja siis lahutasin pasa maha :)

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                ma tegin hulkadega ja sain 54, mis pidi vale olema. õige vastus 51 , aga ei saa aru kust see tuleb
                                Krt, ma tegin ka hulkadega. Tegin selle kolme hulga ühendi ilusasti lahti ja asendasin sisse kõik antud algtingimused ja sain 54. Hulgatehet ei viitsi kirjutada, aga pärast liitsin: 15+36+23-4-(6+11-1), kuigi ma mingi hulgateooria kunn ei ole, olen siiski üsna kindel endas.
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...