*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KeRRRt
    Grinder
    • May 2009
    • 774

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

hea, et endal tuttav neiu juukusriks õpib. teeb 25 eeguga hea töö ära spets vahenditega ja saab kohvi ka veel pealekaubaks. aga noh, ma midagi erilist polegi soovinud kunagi. siilikas või tavaline poisipea.
    '

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Mingi donk soimas donki .. teine donk pani kena lause:
      Tarik84: i usually win when i play bad its how it works on here

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        75 eeki lõikus mutikesed teevad reeglina oma tööd sama hästi või paremini, kui 300+ eeki beibed. Eks inimestele ikka meeldib pugemise eest extra maksta aga 4x kõrgem hind on juba liigne egotripp.

oled kunagi viisakas salongis käinud üldse?

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          nohh.. ma tahaks loota, et selle pealt nad ometi ei saa mult tulumaksu küsida, kui mu BR aasta jooksul suureneb mingi n-suuruse võrra, hoolimata sellest, et ma reaalselt seda raha välja ei kanna ja ei kasuta vaid jääb nö investeeringuna järgmiste limiitide vallutamiseks.
          Kui ma õigesti mäletasime siis arutasime seda ka ETPF'i ühel koosolekul. Tulu peaks tekkima sel juhul kui raha jõuab reaalselt su kontole. Seepärast PokerStarsi kontol enne litsentsi olev papp muutuski puhtaks rahaks kuna kontol olev raha ei ole veel tulu.

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Ma ei tulnud siia ütlema, et nüüd on jokk ja perses vaid ma tulin edastama infot, mis mul on. Pidu ja pillerkaar kestab low limit grinderitele edasi aga kui kellegil peaks juhtuma miski suur hitt siis oleks hea teada, et päris tuimalt milkusid välja kantida ei tasuks või vähemalt teada riske. Teiselpoolt ma tõin ju just häid uudiseid, et toad millel on EU litsents (miskdi partyd, ongamed jne) siis nende puhul saab maksude maksmine on väga vaieldav teema.

ETPF peaks miski aeg avaldama täpsema info.

EDIT: ja tulusid deklareerida on ju lolbad. maksad 21% peale, mis teeb pm. FTP rakebackisk 6%. OO diil on ka parem.
            filtreeri eesti pokerstarsi liidu poolt ettesöödetavat infot. mulle tundub küll sellise info levitamine paanika tekitamisena.
            mis intressidest sa esimeses makse puudutavas postis viitasid?

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Ntx Tallinnas ma ei tea kohtagi, kus saaks 75.eeguga. Kuskil aguli keldrikas on ka minim. 100.-. Soenguga nagu väga riskida ei tahaks, ei jõuaks ära kuulata seda leveldamist sõprade poolt
              Ise käin samuti kesklinna salongis ja kogu kupatuse peale 200.- pole küll kahju maksta.

Comment

• MartinGarcia
                Grinder
                • Nov 2009
                • 517

Kust ma leian need kellegi eestlaste tehtud pokkeri animafilmi vms.Nagu mingid väikesed joonisfilmid olid.Mingi netileht, ei leia enam.
                Aitäh!

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

tuule.com

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                    filtreeri eesti pokerstarsi liidu poolt ettesöödetavat infot. mulle tundub küll sellise info levitamine paanika tekitamisena.
                    Viivis, trahvid vms, maksmata ja deklrareerimata jäetud maksude eest.

Comment

• MartinGarcia
                      Grinder
                      • Nov 2009
                      • 517

Tänud!

Comment

• miksnii
                        Grinder
                        • May 2009
                        • 580

Ise lasen ka tavaliselt sõbrannal lõigata, siiamaani rahul.

Ühekorra käisin raekoja platsil mingi fänsimas kohas, aga kuna tulemus oli sama ja hind mitme kordne siis pole
                        rohkem vaevaks võtnud minna.

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Thank god et selle eesti pokkeri oragnisatsiooniag liitunud pole. Tundub mingi ajupesu organisatsioonina.

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Viivis, trahvid vms, maksmata ja deklrareerimata jäetud maksude eest.
                            selle aasta tulusid pole ju võimalik veel deklareeridagi??

mind häirib, et loodi juriidiline keha, kus annavad tooni kinnimakstud lobivennad. eesti pokerstarsi föderatsioonist tulev informatsioon ei ole adekvaatne ning teenib selgelt ühe ettevõtte huve IMO.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Üks asi veel. Ajan seda "jama" ajan omast vabast tahtest ja olen seal AINUS vend, kes ei ole seotud pokkeritubade/pokkeriäride/äriliste eesmärkide portaalidega. See tähendab, et ma ei saa mitte kuidagi kasu ETPF'is olemisega. See, mis sina arvad on su enda arvamus ja usu see läheb mulle VÄGA PALJU KORDA! Mitte ainult sinu vaid ka teiste.

Kui tõesti miski osa kasutajatest hakkab arvama, et ETPF on "pokerstarsi liit" ja ma nende ära pestud ajudega infolevitaja siis ma astun ETPF'ist välja päeva pealt. Mulle see muidugi meeldiks, sest mul oleks kah vähem tööd :)

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

selle aasta tulusid pole ju võimalik veel deklareeridagi??

mind häirib, et loodi juriidiline keha, kus annavad tooni kinnimakstud lobivennad. eesti pokerstarsi föderatsioonist tulev informatsioon ei ole adekvaatne ning teenib selgelt ühe ettevõtte huve IMO.
                                Kes räägib sellest aastast vaid räägitakse tulevikust. See jutt ei ole üldse hirmutamiseks vaid see jutt oli, et kus on natuke "ohtlikum" mängida. Nagu ma aru sain siis selles nimekirjas pm. oligi ainult FTP. Ma ei viitsinud eriti süvenedagi, sest ETPF pidi ise tolle infoga välja tulema ja mind see maksuteema eriti ei hirmutagi. Ei plaani kanda kuskilt urkast otse pangakontole miljoneid ja tuhandete pärast ei tule keegi su makse uurima.

Comment

Working...