*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tdx
    Grinder
    • Oct 2008
    • 768

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

kurat ärge ajage seda maksude teemalist jama siin, ma tahan rohkem juukselõikusest lugeda!

Comment

• oitarvi
      Vana Tegija
      • Jan 2009
      • 1231

Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
      Meedias väideti et kaotas pidurdades juhitavuse.
      Öeldi jep, aga see võis ju vabalt nii olla, et hakkas möödasõitu tegema täie pasaga ja nägi, et tuli vastu auto. Pidurdas ning kaotas juhitavuse ja kõmm..

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Ma ei tulnud siia ütlema, et nüüd on jokk ja perses vaid ma tulin edastama infot, mis mul on. Pidu ja pillerkaar kestab low limit grinderitele edasi aga kui kellegil peaks juhtuma miski suur hitt siis oleks hea teada, et päris tuimalt milkusid välja kantida ei tasuks või vähemalt teada riske. Teiselpoolt ma tõin ju just häid uudiseid, et toad millel on EU litsents (miskdi partyd, ongamed jne) siis nende puhul saab maksude maksmine on väga vaieldav teema.

ETPF peaks miski aeg avaldama täpsema info.

EDIT: ja tulusid deklareerida on ju lolbad. maksad 21% peale, mis teeb pm. FTP rakebackisk 6%. OO diil on ka parem.
        Väga vaieldav teema? Kindel pole, et ei pea?

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas kuco Vaata postitust
          Istud valges ja mõnusas salongis. Muusikaks on üldiselt viisakas house või luquid dnb. Pea pesemine on standard, jne.
          Eks maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse :D
          Ei tea, ma käin ka salongis või oma juuksuri juures kodus, olenevalt kuidas tal ja minul aega on. Et head lõikust saada, ei pea kõige kallimat varianti kotist tõmbama.

Sama käib muide söögi kohta.

Aga kui raha on, siis, nagu öeldud, miks ka mitte.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

mind huvitavad ikkagi need maksustamise põhimõtted... kustmaalt mis on tulu. Kui ma kannan oma rolli FTP'st välja et edasi see OO'sse või starsi kanda, siis kas see väljakanne on tulu.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              mind huvitavad ikkagi need maksustamise põhimõtted... kustmaalt mis on tulu. Kui ma kannan oma rolli FTP'st välja et edasi see OO'sse või starsi kanda, siis kas see väljakanne on tulu.
              No kui sa panka selleks kasutad siis on küll ma arvan. Kui Moneybookersit, siis arvad, et EMTA sebib ligipääsu Moneybookersi kontodele? Kahtlen.

Comment

• kilu6
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1305

Kogu loogika on selles, et maksuametil on õigus maksustada kõik tulu, mis ei käi tulumaksuseaduse mõttes kategooria alla "tulu, mis on võimalik maksustatavast tulust maha arvata".

Üks nendest on järgmine:
                TMS §19

(2) Tulumaksuga maksustatakse saadud ... loteriivõidud ...

...
                (3) Tulumaksuga ei maksustata:
                ...
                7) korraldusloa alusel läbiviidud loteriist saadud loteriivõite ja hasartmängu korraldamise tegevusluba omavalt isikult saadud hasartmänguvõite;

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

nohh.. ma tahaks loota, et selle pealt nad ometi ei saa mult tulumaksu küsida, kui mu BR aasta jooksul suureneb mingi n-suuruse võrra, hoolimata sellest, et ma reaalselt seda raha välja ei kanna ja ei kasuta vaid jääb nö investeeringuna järgmiste limiitide vallutamiseks.

Comment

• oitarvi
                    Vana Tegija
                    • Jan 2009
                    • 1231

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                    Neli tõsiseltvõetavat majandusteadlast (MIT, Carnegie Melloni ja Chicago ülikoolidest) viisid läbi eksperimendi Indias. 87 inimest jagati kolme gruppi ning paluti neil mängida erinevaid mänge – visata palliga täpsust, lahendada puslesid, jätte meelde numbreid jne. Esimesele grupile lubati lahenduse eest 4 ruupiat (u 6 krooni ehk päevapalk seal piirkonnas), teise grupile 40 ruupiat (u kahe nädala palk) ning kolmandale grupile 400 ruupiat (ligi 5 kuu palk). Ja tulemused? Keskmise grupi inimese ei teinud oluliselt paremat tulemust esimesest grupist. Ja kolmas grupp? Seal olid tulemused kõige viletsamad. Kaheksal juhul üheksast said kõrgemat boonust lubatud inimesed kõige kehvemad tulemused, ütlesid teadlased.

kallim != parem alati. Võib leida ka väga noobli lõikuskoha väiksema raha eest.
                    India ruupia kurss peaks ju mingi 0.2 olema..

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                      nohh.. ma tahaks loota, et selle pealt nad ometi ei saa mult tulumaksu küsida, kui mu BR aasta jooksul suureneb mingi n-suuruse võrra, hoolimata sellest, et ma reaalselt seda raha välja ei kanna ja ei kasuta vaid jääb nö investeeringuna järgmiste limiitide vallutamiseks.
                      Kui su BR on pokkerikliendi arvel, siis loomulikult ei kuulu see maksustamisele. Sama jabur oleks, kui ostad aktsiaid ja siis väärtuse tõustes maksad X% tulumaksuna, kuigi sa pole oma tulu realiseerinud. Tegemist on siiski tulumaksuga

Comment

• HU grinder
                        Vana Tegija
                        • Feb 2010
                        • 1002

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
                        India ruupia kurss peaks ju mingi 0.2 olema..
                        1 EEK ~ 3.6 INR ehk 1 INR~ 0.28 EEK. Esiteks, see eksperiment ei ole eile tehtud. Teiseks, tähtis ei ole mitte krooni ja ruupia kurss, vaid asja olemus.

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Algselt postitas tdx Vaata postitust
                          kurat ärge ajage seda maksude teemalist jama siin, ma tahan rohkem juukselõikusest lugeda!
                          :D mai tea kas sa leveldasid aga igatahes +1

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
                            mind huvitab miks sina midagi sellistest tehnikatest tead?

ilmselgest vihjest mööda vaadates :) vastaks nii, et mul on vist mingi retarded kujuga pea, et tuleb mõnelt poolt rohkem lõigata, mõnest kohast hõredamalt jne, et tulemus oleks ok, mitte käkerdis. see eeldab seda, et juuksur näeb seda, oskab vastavalt tegutseda, mitte ei võta igalt poolt ühte moodi ühe pulgaga.
                            kuni ca aasta tagasi käisin ka ühes samas kohas nn nurgapealses juuksuris ja olin enam vähem rahul sellega. naine ainult ütles, et mis käkerdis mul iga kord juuksurist tulles on tehtud :) , et mingu ma normaalsesse salongi. ajasin vastu, kuni 1 kord oli too igapäevane koht kinni ja läksin salongi. seal vaatasin, et wtf, niimoodi võib ka lõigata ja niii ja naa timmida. kogu aeg pärisin, et miks nii teed ja miks niimoodi lõikad(vanatädi lõikas ju 10a üht moodi) ja siis mulle seletatakse ja põhjendatakse.
                            peale seda pole "nurga peale" sattunud....

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

awesome story

egas midagi.. asi on otsutatud.. salon+ minek.

tegelt vist hoopis sinna tasku bauvauasse
                              Last edited by variatsioon; 16.12.10, 15:26.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

mul ka homme kodune salon+ .. iimati ajasin enne reisi juukseid, ongi paras aeg :)

Comment

Working...