*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

T*ra peaks nulltolerantsi kehtestama laenudele, isegi 25.- ei saa ilma probleemideta varsti enam laenata. Üks gämblerist pokkerimängija aeg-ajalt ostab minult dollareid, olen alati oodanud kuni raha pangas kohal enne ise kandmist, seekord poiss kipitas mingile turnale ja mõttetu summa oli ka (300.-) ja tal endal oli veel kuu tagasi bankroll ~ 500K EEK (vähemalt turnasid hittis sellise summa eest, vb oli staketud, ei tea) ja 2 kuuga ei ole suutnud mulle see 300.- ära maksta :S :D

Ei ole võimalik, et meelest ka läinud, olen MSN-is korduvalt pommitanud ja paar korda Facebooki postitanud. F REDICULOUS
    Tean seda venda. Vend voitis toesti turnadega pool milli, yle poole sellest m2ngis maha plus ilmselt sai suvel sai raha poletatud meelelahutusyritustel:)
    Nyyd on vend busto ja haarab igast olekorrest kus steiki saada vms ja uut "runni" teha
    Minu arust pole enam starsi tase enam selline, kus void bk m2ngida. Et hitid midagi, siis jood ja elad laia lehte ja siis yritad uuetstii freerollidets jms rolli ehitada jne. Vanasti oleks see isegi toiminud, nyyd enam ei toimi-starsi tase on piisavalt tugev.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Korralikult kassiks ära kui 500k lambist bustosse paneks lol.Hui enam siukest võimalust tal tuleb.

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

tean teda väga hästi ning võin kinnitada, et a ei pannud 500k bustorisse.
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          No mul hetkel selline seisukoht, et mõttetuid summasid (kuni 500.-) võib laenata, üle selle ainult kas perele/sugulastele või inimestele kellel on raha, aga pole seda sel hetkel käepärast (a'la lähen Rankaga Parki cashi mängima, ta tõmbab oma 5K bustorisse ja ei viitsi koju raha järgi sõita). Aga tundub, et isegi mõttetuid summasid ei saa enam laenata.
          mul on pigem vastupidi.
          mõttetuid summasid ei taha laenata.. hui jääbki meelde kellele/kus/kuna/palju laenasin.. ja ei viitsi kedagi taga otsida 50.- pärast.
          ja kui villanil väga seda raha vaja on siis ilmselt saab ta seda kuskilt mujalt kh.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Minu arust on kohati pokkeris levinud subkultuur-st tool ei k2ida, ei opita, nimetatakse ennast pokkkrim2ngijateks(samas midagii ei beadita, elatakse suust suhu nagu elukunstikud, keda ei huvita, mis homme saab). V2GA LEVINUD on KYLMA RAHUGA steiki, volgu jms kysimine. Ja seda korduvalt soogi alla soogi peale. hiljem tagasi, siis ollakse nagu koige ausam riigi kodanik, mis sets et vahepeal kadunud oldi...
            Ja kui makstakse 2 kuud

Lisaks olen aru saanud, et on ka teine punt teises 22rmuses(Ranka,Kolk, Imre, Janar, Henry vms), kus volgu ei kysita ja kui h2dap2rast kysitakse, siis volgnik HOOLITSEB ise selle eest nahast v2lja pugedes, et see raha saaks kiirema skorras tagasi makstud

Lihtsalt yhed on rotid, teised on aumehed...
            Last edited by privador; 14.12.10, 12:45.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
              tean teda väga hästi ning võin kinnitada, et a ei pannud 500k bustorisse.
              1+1= http://www.officialpokerrankings.com...744D8.html?t=2 ?

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

filtrite alt pange all dates "last 90 days" asemel

Last edited by con; 14.12.10, 13:00.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

see on ta viimane konto. rõhk on sõnal viimane :)
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Holy shit, really? SEB ka sama keiss? Ja palju siis maksab kui üle 30K võtad?

Omfg. Ma rahumeeli võtnud mitu korda 10K+ summasid võõrastest automaatidest, mõelnud, et mingi 10-20EEK võetakse :/
                    õ

Kusjuures ma ka. Sest ma arvasin, et võetakse ainult ühekordne summa, mis miski 25 eeki. Aga kui 2.5% siis fuck off.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Lisaks olen aru saanud, et on ka teine punt teises 22rmuses(Ranka,Kolk, Imre, Janar, Henry vms), kus volgu ei kysita ja kui h2dap2rast kysitakse, siis volgnik HOOLITSEB ise selle eest nahast v2lja pugedes, et see raha saaks kiirema skorras tagasi makstud

Lihtsalt yhed on rotid, teised on aumehed...
                      emm.. selliselt peakski kogu asi päriselus välja nägema.. ülejäänud arhvid on alles lapsed ja pole veel aru saanud mida tähendab võlgu olemine...

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Teen reklaami FC Pokkeriprod jalgpallivõistkonna uuele Facebooki lehele. Leiab kui panna otsima FC Pokkeriprod.

Meil see kolmapäev, ehk homme plaanis ka ühine väljaskäik. Alustame kell 21.00. Suur-Karja Patrickust, teiselt korruselt. Edit: Kõik on oodatud
                        Last edited by muruntau; 14.12.10, 13:43.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ma ei viitsi ise süveneda lepingutesse aga ehk keegi oskab peast öelda. Mul too elioni leping, kus on kaasas digibox ja ruuter. See vist kohustub sind kaheks aastaks olema lepingulinekleint. Üldiselt on kopp ees sellest firmast, sest viimase kolme kuuga on nende teenused langenud mitterahuldavale tasemele.

PM iga 30 minuti tagant net kukub (veebiport ja upload, msn, skype, pokkeritoad OK), ping www.neti.ee serverisse on 20ms. Olen neile mitmeid kordi helistanud aga ei ole suutnud nad lahendada. Viimane kord helistasin ja nõudsin tehnikut. See pidi enne eilset ühendust võtma aga ei kippu ega kõppu. Täna veelhullem olukord, et ei saa kuskile sisse (see vist miski üldine jama).

Igastahes mul on kopp ees, rohkem ma helistada ei viitsi ja kas on võimalik lõpetada leping ära päevapealt ettekäändel, et mu teenus on SITT, mis SITT ning elion ei ole suutnud korduvatele meeldetuletustele seda korda teha.

Comment

• Ahangama
                            Klubi Liige
                            • Jul 2009
                            • 615

Üks variant 2a lepingust pääsemiseks on fiktiivselt kolida kohta kuhu nad ei suuda teenust pakkuda, sh välismaale. Kogemusi ei ole, tehnik rääkis kui kaablit vedas :)

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

+1

+ saad võtta 6 kuulise pausi teenusest.

Comment

• Rigged
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2535

Ma ise mõtlesin ka vahepeal elionist quittida, 462 eeku tühja maksta veits palju, s.t et kui tegin lepingu eelmine september, siis peaks leping kehtima 2011 septembrini, et 'kui 6 kuud pausi ka nüüd võtaks, siis peaks ainult juuni-sept maksma?

Comment

Working...