Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!
Tean seda venda. Vend voitis toesti turnadega pool milli, yle poole sellest m2ngis maha plus ilmselt sai suvel sai raha poletatud meelelahutusyritustel:)
Nyyd on vend busto ja haarab igast olekorrest kus steiki saada vms ja uut "runni" teha
Minu arust pole enam starsi tase enam selline, kus void bk m2ngida. Et hitid midagi, siis jood ja elad laia lehte ja siis yritad uuetstii freerollidets jms rolli ehitada jne. Vanasti oleks see isegi toiminud, nyyd enam ei toimi-starsi tase on piisavalt tugev.
T*ra peaks nulltolerantsi kehtestama laenudele, isegi 25.- ei saa ilma probleemideta varsti enam laenata. Üks gämblerist pokkerimängija aeg-ajalt ostab minult dollareid, olen alati oodanud kuni raha pangas kohal enne ise kandmist, seekord poiss kipitas mingile turnale ja mõttetu summa oli ka (300.-) ja tal endal oli veel kuu tagasi bankroll ~ 500K EEK (vähemalt turnasid hittis sellise summa eest, vb oli staketud, ei tea) ja 2 kuuga ei ole suutnud mulle see 300.- ära maksta :S :D
Ei ole võimalik, et meelest ka läinud, olen MSN-is korduvalt pommitanud ja paar korda Facebooki postitanud. F REDICULOUS
Ei ole võimalik, et meelest ka läinud, olen MSN-is korduvalt pommitanud ja paar korda Facebooki postitanud. F REDICULOUS
Nyyd on vend busto ja haarab igast olekorrest kus steiki saada vms ja uut "runni" teha
Minu arust pole enam starsi tase enam selline, kus void bk m2ngida. Et hitid midagi, siis jood ja elad laia lehte ja siis yritad uuetstii freerollidets jms rolli ehitada jne. Vanasti oleks see isegi toiminud, nyyd enam ei toimi-starsi tase on piisavalt tugev.
Comment