*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • OuMaiGaad
    Õpihimuline Mängur
    • Feb 2010
    • 482

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Väike info maksude kohta. Kui ma õigesti aru sain siis maksurisk on olemas ainult pokkeritubadel, mis ei oma Euroopas litsentsi/tegutsemisluba. PM toad, mis on reganud end maltale siis mängimine on seal OK. Need, kes tänasel päeval FTP-s mängivad siis neil pidi olema suht suur risk ning ei ole imestada kui ükspäev maksuamet Teie uksele kõmmutab ja nõuab 21 prossa ning viiviseid.

Täpsem info peaks varsti ilmuma läbi ETPF'i.

Aga kui läbi MB välja võtta? Kasutades MB kaarti.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

ka mina olen ranka öeldud juttu kuulnud. Aga vot ei tea, mis MB kaardiga juhtub, kas sellega saab või ei. Eks näha ole....

Fakt on see, et enivei on sellele "vastumürk"...

Comment

• LuuK
        Vana Tegija
        • Dec 2008
        • 1138

Aga kas tuludeklaratsiooni tuleb kõik hasartmängutulud kirja panna, isegi kui nad on maksust vabastatud?

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

lol ranka, mis sa külvad siin paanikat, ennem peab maksuamet olema võimeline tõestama, kust su tulu ikkagi pärit on.

Comment

• oitarvi
            Vana Tegija
            • Jan 2009
            • 1231

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
            Ja siis ei olegi vaja mööda sõita ja istud ja ootad oma korda. Parem on elusalt kohal olla kui yldse mitte olla.
            Ma eile tulin selle tormiga õhtul pimedaga tallinnast. Ma olin nii tiltis, et ma konkreetselt karjusin roolis nende krdi põmmpeade peale, kellel oli vaja kolonnist mööda pressida kuigi kolonn oli täpselt sama pikk kui Tallinnast-Tartu tee. Haiged munninäod. Kui mõni oleks mu surnuks sõitnud ma oleks talle rattavõtmega vastu pead tõmmanud. Ja ega ei olnud palju puudu ka kui peale kolme rekka vastutulemist nende lumepilv hajuma hakkas, siis olidki järsku tuled vastas mul ja rapsasin kiirelt paremale...möödasõitu teinud kodanik hakkas ka järsku jubedalt võimlema ja siis sai kuidagi kylg ees oma ritta tagasi suurte rekkade vahele. No andke andkes on mõistust. Nähtavus on null ja inimestel on vaja hakata mööda ajama kolonnist, mis on mission impossible. Enne puurmani ajas yks minust ja veel hest mööda. Sealt on vist mingi 40km tartu. Tartu piiri yletas ta samas kolonnis minust 1 auto eespool. Oli siis mõtet enda ja teiste tervisega riskida????

Nii et ma tahaks toorelt kõik need idioodid p*tsi saata kes praeguste teeoludega ralliässa mängivad või aeglaselt sõitjaid idioodiks sõimavad.
            Kolonnid on muidugi tegelikult nõmedad, miks peaks sõitma 50-60ga, tekib miski räme rivi ja siis tulevad igasugused põmmpead, kes üritavad veel igatmoodi kolonnist mööda saada ja ohtlikke olukordi tekib ikka väga palju. Tee libe on, oleks ka normal nii 80ga sõita, ei tekiks pikki kolonne ega ohtlikke olukordi, kus mitmed autod üritavad kolonnidest mööduda.
            Muidugi omamoodi teema on veel nendel haigetel kihutajatel, kes üritavad halbade ilmastikuoludega mingi 90ga sõitvast kolonnist veel igatmoodi mööda sõita. Paar päeva tagasi tuttava isa kiirabiautojuht põrkas kokku vastassuunast tuleva autoga, kes üritas kolonnist möödasõitu teha. Surma sai hällilaps, kes vastutulevas autos oli. Eriti haige on see, et sa üritad sittade ilmadega kolonnist möödasõitu veel teha ning kõige haigem on, et sa kihutad, kui laps veel autos on. Nagu kus mõistus on? Isegi mitmeid kordi kolonnis sõitnud ja siis mingi põmmpea oma audirondiga teeb eriti riskantse 4-5st autost möödasõidu ja vaatad, et ohoo, autos ka mingi väike laps. Mõistus tule koju.

Comment

• kilu6
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1305

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Need, kes tänasel päeval FTP-s mängivad siis neil pidi olema suht suur risk ning ei ole imestada kui ükspäev maksuamet Teie uksele kõmmutab ja nõuab 21 prossa ning viiviseid.

Täpsem info peaks varsti ilmuma läbi ETPF'i.

ETPF on muutunud Pokkeritubade Kinnimakstud Föderatsiooniks

Ok, Eestis on kõik peale 3 toa keelatud. Siiski selline teiste tubade muttatampimine maksuähvardusel ei ole ETPF teema mu meelest.

ETPF peaks võitlema selle eest, et mängijatel oleks võimalikult suur valik tube. Peaks kasvõi ühendust võtma FT, Pacificu jne tubadega ja kutsuma neid üles litsentsi taotlema Eestis.

Comment

• oitarvi
                Vana Tegija
                • Jan 2009
                • 1231

Algselt postitas KristjanRawk Vaata postitust
                [YOUTUBE]05yGhIFQnf4[/YOUTUBE]

Tuleb selline video sellega kohe meelde.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

pacificus liiga vähe eesti mängijaid. Ainuke reaalne variant on FT veel...

Comment

• $$$
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1072

Algselt postitas kilu6 Vaata postitust

Ok, Eestis on kõik peale 3 toa keelatud. Siiski selline teiste tubade muttatampimine maksuähvardusel ei ole ETPF teema mu meelest.

ETPF peaks võitlema selle eest, et mängijatel oleks võimalikult suur valik tube. Peaks kasvõi ühendust võtma FT, Pacificu jne tubadega ja kutsuma neid üles litsentsi taotlema Eestis.
                    Palun ei, mõelge meile "alakatele" ka natuke :(

Comment

• Priidix
                      240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                      • Jun 2009
                      • 2839

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
                      Tuleb selline video sellega kohe meelde.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                      omfg! haige video!

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

soovitage tartus head juuksurit.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                          Lol, halvad kogemused ? :D

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Tra jälle üle nelja taksofirma läbi proovinud ja ei saa taksot. Kas kõik on nii ballerid, et lähevad tööle taksoga v?...

E: 5ndaga sain.

Comment

• harryahven
                              Pokkerihai
                              • Dec 2009
                              • 1964

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                              viimati olympicust täiesti segi peaga sai hommikul kell 9 mindud raekoja platsi söögijahile, kõik kohad olid kinni ning kuna plaan oli nagunii lähipäevil juuksurisse minna, hüppasin hoopis sinna meeste juuksurisse sisse. selline suht stagna pauk, aga kiire ja mugav, vene mutt tõi kruusiga külma vett ja hakkas pügama. ei olnud mingit erilisit lihvimist pärast ja teesklemist, et me a la tippjuuksurid, käärid kätte ja hiljem habemenoaga kael puhtaks ja olemas. (selle puhastas enne kenasti piiritusega ära). muidu käinud Tuuli Juures, see hanzakeskuse taga hoovis, väga solid koht..

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                                lol ranka, mis sa külvad siin paanikat, ennem peab maksuamet olema võimeline tõestama, kust su tulu ikkagi pärit on.
                                raha laekub FTP kontolt ja ongi ju tõestatud.

Algselt postitas kilu6 Vaata postitust

mida sa ajad? ainsaks probleemiks ongi hetkel FTP, teised toad on eestlastele könnid. Kui näiteks mängid Nordicbetis, mis ei oma litsentsi siis tõenäoliselt maksujama ei tule. Ma ei tea kus ongame regatud või 888.com aga tõenäoliselt ka maltal (EL) ning probleeme ka null.

Comment

Working...