*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Maailma ühe parima jalgpalluri Cristiano Ronaldo salapärane laps avalikkuse jaoks tundmatu naisega, ilmus avalikkuse ette, kui vaatas koos Ronaldo ema poissõbraga isa mängu.

Maailma ühe parima jalgpalluri Cristiano Ronaldo salapärane laps avalikkuse jaoks tundmatu naisega, ilmus avalikkuse ette, kui vaatas koos Ronaldo ema poissõbraga isa mängu.
    mida ****

päris kuri lause on sulepeast välja imetud
    Last edited by pastilaa; 12.12.10, 18:17. Põhjus: liiga ropp

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

Algselt postitas camu Vaata postitust
      mis pubi?
      j2tame h2rrale siiski mingisugusegi privaatsuse ja anonyymsuse :D

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Ma lihtsalt ei mõista, kuidas on võimalik pidudel peksa saada või üleüldse kakelda. Olen kakerdanud igassugustes urgasts, igassugused olekus ja "jamasi" on elus olnud paar korda.

Ükskord oli siis kui miski venelane hakkas tõukuma kuna käisin Eesti salliga aga ta sõbrad rahustasid ta kiirelt maha. Teinekord miski 10 x 10 vend hakkas korraks ärplema, kui karjusin "padrjatskom". Arvas, et ma talle midagi halvasti ütlesin. Kolm mintsa rääkimist ja läksime sõpradena lahku. Mäletan isegi nime - Andres.
        ei ole ma ka 22 aasta jooksul suutnud veel oma n2oga kellegi rusika otsa joosta. olukordi on olnud, aga kas on siis 2ra r22gitud v6i on luckbox pidanud, ei tea.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
          j2tame h2rrale siiski mingisugusegi privaatsuse ja anonyymsuse :D
          zum?

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

kuda 2ra arvasid

Comment

• con
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1954

3.klass kolisin pelgulinna, esimene päev koolis peksti läbi, esimene nädal majaees kohalike venelaste poolt.
              paar a tagasi peol üritati ühele neiule kambaga kotid taha teha, olin üksi läksin vahele, sain normaalselt sisse aga felt fcking good:d
              suvel mõned korrad, ninaluu läks, linnas hakati plõksima, nokkisin vastu, löödi alati esimesena.
              vahest pullipärast närvi ajanud osse. samas hirmu ei taju absoluutselt , enda eest oskan seista.

ja mis veel.. venelased on ikka sellessuhtes normaalsed, et hoiavad kokku. 2parimat sõpra on korduvalt lihtsalt pealt vaadanud/jooksnud kui mulle on tuldud peale. pärast sellist asja ei arva neist enam kuigi palju.
              Last edited by con; 12.12.10, 18:49.

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                peavalu, ninavalu.

Ma võin ka linnukese tõmmata, et sain ka eile peaga vastu vahtimist eile. 2x :D, õnneks ainult nina valus
                sünnipäeval?

Comment

• Rigged
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2535

Algselt postitas con Vaata postitust
                  3.klass kolisin pelgulinna, esimene päev koolis peksti läbi, esimene nädal majaees kohalike venelaste poolt.
                  paar a tagasi peol üritati ühele neiule kambaga kotid taha teha, olin üksi läksin vahele, sain normaalselt sisse aga felt fcking good:d
                  suvel mõned korrad, ninaluu läks, linnas hakati plõksima, nokkisin vastu, löödi alati esimesena.
                  vahest pullipärast närvi ajanud osse. samas hirmu ei taju absoluutselt , enda eest oskan seista.

ja mis veel.. venelased on ikka sellessuhtes normaalsed, et hoiavad kokku. 2parimat sõpra on korduvalt lihtsalt pealt vaadanud/jooksnud kui mulle on tuldud peale. pärast sellist asja ei arva neist enam kuigi palju.
                  Eestlaste värk, kunagi sain 4 vs 1 veits lõuksi, paar sõpra vahtisid niisama, aga need pole õiged sõbrad kah. Nüüd ainult sellised alles, kes on alati valmis lahingusse minema. Ise ei nori, aga kui võimalus antakse siis karistan ära.

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

11-aastane USA korvpallur Adrian Moore erineb eakaaslastest väga palju. Kui enamus poisse ei suuda korvirõnganigi välja hüpata, paneb Moore palle mängleva kergusega pealt.

ei näe välja küll nagu 11 aastane. Kas seal vanuseklassis on korvid madalamad ka?

Comment

• TaistoJ
                      Grinder
                      • Aug 2010
                      • 787

Algselt postitas Char Vaata postitust
                      sünnipäeval?
                      Eip, Võru klubis

Comment

• KeRRRt
                        Grinder
                        • May 2009
                        • 774

Algselt postitas con Vaata postitust
                        said pärast ise selle neiu? :P

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Ma lihtsalt ei mõista, kuidas on võimalik pidudel peksa saada või üleüldse kakelda. Olen kakerdanud igassugustes urgasts, igassugused olekus ja "jamasi" on elus olnud paar korda.

Ükskord oli siis kui miski venelane hakkas tõukuma kuna käisin Eesti salliga aga ta sõbrad rahustasid ta kiirelt maha. Teinekord miski 10 x 10 vend hakkas korraks ärplema, kui karjusin "padrjatskom". Arvas, et ma talle midagi halvasti ütlesin. Kolm mintsa rääkimist ja läksime sõpradena lahku. Mäletan isegi nime - Andres.
                          ma viimati sain sisse mingi 13 aastat tagasi Kohtla-Järvel kõrtsis. Selle eest, et ma vene keelest aru ei saanud. Noh, nad kohalikega harjunud, ilmselt ei uskunud, et mõni eestlane vene keelt ei oska, arvasid, et ülbitsen. Misread põmst.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

leid Twitterist:
                            Lause eestikeelsest Muscle & Fitness ajakirjast: suhtu transrasvadesse nagu Backstreet Boysi muusikasse: väldi neid igal juhul.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

uue foorumi kujundus on mõnusalt mahe

Comment

• mislinn
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1734

Nõuab veidi harjumist

Comment

Working...