*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jubin
    Bännitud
    • Nov 2010
    • 142

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
    Tartlased, kus kohas on annelinnas sirius ?!
    pole kyll elupõline tartlane aga kas ta mitte kuskil kaubanduskeskuse kyljepeal ei olnud? Kaubanduskeksuse nime ei tea.. sõbraga käisin :D

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Anne Selveri paremal küljel taga nurgas!

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

Anne keskuse kyljel. Seal noh...ihaste poole sõita.

Comment

• Jubin
          Bännitud
          • Nov 2010
          • 142

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
          Ja siis ei olegi vaja mööda sõita ja istud ja ootad oma korda. Parem on elusalt kohal olla kui yldse mitte olla.
          Ma eile tulin selle tormiga õhtul pimedaga tallinnast. Ma olin nii tiltis, et ma konkreetselt karjusin roolis nende krdi põmmpeade peale, kellel oli vaja kolonnist mööda pressida kuigi kolonn oli täpselt sama pikk kui Tallinnast-Tartu tee. Haiged munninäod. Kui mõni oleks mu surnuks sõitnud ma oleks talle rattavõtmega vastu pead tõmmanud. Ja ega ei olnud palju puudu ka kui peale kolme rekka vastutulemist nende lumepilv hajuma hakkas, siis olidki järsku tuled vastas mul ja rapsasin kiirelt paremale...möödasõitu teinud kodanik hakkas ka järsku jubedalt võimlema ja siis sai kuidagi kylg ees oma ritta tagasi suurte rekkade vahele. No andke andkes on mõistust. Nähtavus on null ja inimestel on vaja hakata mööda ajama kolonnist, mis on mission impossible. Enne puurmani ajas yks minust ja veel hest mööda. Sealt on vist mingi 40km tartu. Tartu piiri yletas ta samas kolonnis minust 1 auto eespool. Oli siis mõtet enda ja teiste tervisega riskida????

Nii et ma tahaks toorelt kõik need idioodid p*tsi saata kes praeguste teeoludega ralliässa mängivad või aeglaselt sõitjaid idioodiks sõimavad.
          ralliässa võib mängida igade teeoludega... aga kui nähtavus on sitt siis sellest ma küll aru ei saa.. alles kodukohas aeti 1 vanamutt sarnastes oludes alla.. peaaegu oli minek juba aga joppas

// sellistes oludes kus nähtavus umbes 5 meetrit.. kas seal on väga ränk kui tuima lykkad kõik tuled peale? Udukad, täies,tagaudukad, lisatuled? või pole täiedest kasu? kunagi tundus sõites et kui paks lumesadu siis lähikatega parem nähtavus kui täiedega
          Last edited by Jubin; 10.12.10, 10:01.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Põhjendamatult aeglased juhud kes mossega linna otsustavad sõita ajavad ka tilti.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

egiptusesse keegi plaani minna 19.12? oleks n2dal vaja puhkust/joomist

Comment

• ok2aa
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 1903

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                Ja siis ei olegi vaja mööda sõita ja istud ja ootad oma korda. Parem on elusalt kohal olla kui yldse mitte olla.
                Ma eile tulin selle tormiga õhtul pimedaga tallinnast. Ma olin nii tiltis, et ma konkreetselt karjusin roolis nende krdi põmmpeade peale, kellel oli vaja kolonnist mööda pressida kuigi kolonn oli täpselt sama pikk kui Tallinnast-Tartu tee. Haiged munninäod. Kui mõni oleks mu surnuks sõitnud ma oleks talle rattavõtmega vastu pead tõmmanud. Ja ega ei olnud palju puudu ka kui peale kolme rekka vastutulemist nende lumepilv hajuma hakkas, siis olidki järsku tuled vastas mul ja rapsasin kiirelt paremale...möödasõitu teinud kodanik hakkas ka järsku jubedalt võimlema ja siis sai kuidagi kylg ees oma ritta tagasi suurte rekkade vahele. No andke andkes on mõistust. Nähtavus on null ja inimestel on vaja hakata mööda ajama kolonnist, mis on mission impossible. Enne puurmani ajas yks minust ja veel hest mööda. Sealt on vist mingi 40km tartu. Tartu piiri yletas ta samas kolonnis minust 1 auto eespool. Oli siis mõtet enda ja teiste tervisega riskida????

Nii et ma tahaks toorelt kõik need idioodid p*tsi saata kes praeguste teeoludega ralliässa mängivad või aeglaselt sõitjaid idioodiks sõimavad.
                +1

selliste ilmastikuoludega kihutamine ja iga hinna eest möödasõitude tegemine on idiootsus. ka 50 puhastatud maanteel sõitmine on üsna keskpärane teguviis.
                kahjuks noored autojuhid ei oska arvestada liikluses esinevate ootamatute olukordadega. persetunne tekib aastatega.

Comment

• ok2aa
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1903

Algselt postitas leits Vaata postitust
                  egiptusesse keegi plaani minna 19.12? oleks n2dal vaja puhkust/joomist
                  võta hotpepsikoola kaasa ja tehke reality show.

Comment

• Jubin
                    Bännitud
                    • Nov 2010
                    • 142

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                    +1

selliste ilmastikuoludega kihutamine ja iga hinna eest möödasõitude tegemine on idiootsus. ka 50 puhastatud maanteel sõitmine on üsna keskpärane teguviis.
                    kahjuks noored autojuhid ei oska arvestada liikluses esinevate ootamatute olukordadega. persetunne tekib aastatega.
                    persetunne on siiski auto tunnetus mitte ootamatute olukordadega arvestamine IMHO

Comment

• Oliverk
                      Moderaator
                      • Nov 2008
                      • 3016

Ei tea sõitisn eile 85-90-ga kell pool 8 koju linnast. Niikaua kui uimerdajad ette tulid. Paarist esimesest pressisin mööda aga siis oli kolonn ees ka ja 50 tikusis koju välja. No kui ei suuda siis krt ära sõida sellise ilmaga.

Comment

• ok2aa
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1903

Algselt postitas Jubin Vaata postitust
                        persetunne on siiski auto tunnetus mitte ootamatute olukordadega arvestamine IMHO
                        mu arust on see mõlemat.

Comment

• kuco
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1910

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                          võta hotpepsikoola kaasa ja tehke reality show.
                          ei saa.
                          Egiptis ei müüda oliiviõli

Comment

• Jubin
                            Bännitud
                            • Nov 2010
                            • 142

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                            Ei tea sõitisn eile 85-90-ga kell pool 8 koju linnast. Niikaua kui uimerdajad ette tulid. Paarist esimesest pressisin mööda aga siis oli kolonn ees ka ja 50 tikusis koju välja. No kui ei suuda siis krt ära sõida sellise ilmaga.
                            autod-rehvid on ka igalühel erinevad.. niiet ei saa öelda et kui ei suuda ära sõida.. sõitmine pole ette nähtud et iga ilmaga peab sul 80-90 peal olema.. tuleb lähtuda tee/ilmaoludest :D

Comment

• Oliverk
                              Moderaator
                              • Nov 2008
                              • 3016

No ma lähtusingi ju. Tavaliselt sõidan 100 selle 25 km. Seekord hoidsin 90 juures või tsutt alla :D Rehvid on mul mingid Hiina närakad millel 3 naela per rehv alles. Aga möödasõit on paras katsumsu tõesti. Vägisi tahab külje ette vedada või on väga raske tagasi oma ritta saada ilma, et autot rapsimsiega risti ei tõmba. Päris ropsu kiiresti möödasõite teha ei saa.

Comment

• Jubin
                                Bännitud
                                • Nov 2010
                                • 142

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                                No ma lähtusingi ju. Tavaliselt sõidan 100 selle 25 km. Seekord hoidsin 90 juures või tsutt alla :D Rehvid on mul mingid Hiina närakad millel 3 naela per rehv alles. Aga möödasõit on paras katsumsu tõesti. Vägisi tahab külje ette vedada või on väga raske tagasi oma ritta saada ilma, et autot rapsimsiega risti ei tõmba. Päris ropsu kiiresti möödasõite teha ei saa.
                                in b4 somewhere kraavis

Comment

Working...