*** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: *** DETSEMBRI OFFTOPIC *** VIIMANE AEG SUPERNOVA ELITE ÄRA TEHA!

Algselt postitas lenC Vaata postitust
    miks ma peaksin?
    ma arvan, et ta arvab, et sul on raha.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

miks ma peaksin?
      lol?

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Ei saa aru. väike recap situatsioonist:
        Sa tuled foorumisse bumhuntima mõeldes välja haigelt enda kasuks oddsid lootes, et keegi on piisavalt lollakas, et beti vastu võtab.
        Mina ütlen, ei see ei ole normaalne.
        Sa ei oska midagi teha, seega võtad oma e-peenise välja ja võtad minu antud rangest, kus ma arvan, et true oddsid on kõige enda kasupoolsemad oddsid ja üllatud, et ma betiga nõus ei ole?

Kui sa arvad, et true oddsid on kuskil 3:1 kandis, siis ehk annad mulle minu $10k vs sinu $28k ma ütlen, et TonyG võidab?

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Ei saa aru. väike recap situatsioonist:
          Sa tuled foorumisse bumhuntima mõeldes välja haigelt enda kasuks oddsid lootes, et keegi on piisavalt lollakas, et beti vastu võtab.
          Mina ütlen, ei see ei ole normaalne.
          Sa ei oska midagi teha, seega võtad oma e-peenise välja ja võtad minu antud rangest, kus ma arvan, et true oddsid on kõige enda kasupoolsemad oddsid ja üllatud, et ma betiga nõus ei ole?

Kui sa arvad, et true oddsid on kuskil 3:1 kandis, siis ehk annad mulle minu $10k vs sinu $28k ma ütlen, et TonyG võidab?
          Kui sa tuled siia targutama mis on õiged oddsid siis ole valmis nendega bet ka tegema, vastasel juhul mind your own business.

Comment

• numnuts
            Grinder
            • Dec 2010
            • 846

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Kui keegi huvitatud, siis tahaks panustada SuperStarShowdownil Tony G. peale 3:1 oddsidega minu kasuks, min $100/€100 (ehk siis teie min $300/€300). Kui keegi huvitatud andke märku.
            Millal see match toimub?

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Et kui ma arvan, et mündiviske oddsid on 1:1, siis ma pean sinuga $5k peale beti tegema? See, et ma su välja callisin, on ju normaalne, omasid inimesi ei ole ilus niimoodi hustlida.

Comment

• K2snakas
                Pokkerihai
                • Feb 2009
                • 2388

lol mis toimub, kas pokkeriprode teamil on codecci vastu midagi, et k6igepealt oli mingi teema tal rankaga ja nyyd lenCiga, või on codeccil pokkeriprode teami vastu midagi?

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Mul ei ole Codecci vastu midagi.
                  Last edited by lenC; 31.12.10, 00:27. Põhjus: peale antud juhtumi

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Et kui ma arvan, et mündiviske oddsid on 1:1, siis ma pean sinuga $5k peale beti tegema? See, et ma su välja callisin, on ju normaalne, omasid inimesi ei ole ilus niimoodi hustlida.
                    Ei pea $5K peale, ükskõik mis summa peale (min $100), up to $5K kirjutasin. Teeb siis mingi summa peale?

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

miks ma peaksin?
                      Last edited by lenC; 31.12.10, 00:30. Põhjus: :)

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

miks ma peaksin?
                        Sa ütled, et õiged oddsid on 1.2-1.5, ma nõustun su kõrgeima pakkumisega ehk 1.5, ehk siis sinu jutu järgi peaks kõvasti +EV olema ja ma ei küsi isegi mingit high stakes betti ja sa ei nõustu. Tundub rohkem trollimisena mitte õigete oddside teadvustamisena.

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

yea sorry, ma ajasin sassi ja olin retard selle koha pealt, booked minu $100 sinu $150 vastu, mul TonyG sul Isildur

Comment

• bluetramm
                            Julm Donk
                            • Aug 2009
                            • 74

head vana lõppu !

uue aasta lubadusena hakkan aktiivseks strateegia osas, aga enne vaja vana ära saata

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

yea sorry, ma ajasin sassi ja olin retard selle koha pealt, booked minu $100 sinu $150 vastu, mul TonyG sul Isildur
                              Booked.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Täpselt nii, stop trolling Ranka.
                                Mis trolling? Ma tõesti ei jaga propbettides midagi, sest olen kokkupuutunud nendega väga vähe. Isiklikult pean favoriidiks Isilduri ja nagu aru saan (ei ole kindel) siis pead ka sina teda. Isilduri kohta on olema väga hea data (PTR) kus on ta end tõestanud maailmaklassi mängijana. Seega nagu lenC ütels on tõesti sinu pakutud oddsid ju tõesti "lollikeste" otsimine. Ehk maakeeli äkki, keegi kes ei tea isilduri "teovõimest" midagi (keskendunud ainult Isilduri suurtele kaotustele ja swingidile ometi winrate plussis) aga teab Tony G suurtes saavutustest (lol, ma neid ise ei teagi aga Tony G. nimi on juba hirmuäratav) siis äkki võtab suht kehva beti vastu. Nagu öeldud ise pakkuda 3:1 oddse Isildiuri kasuks on ikka päris räige liigkasu võtt.

See muidug ei tähenda, et paremate oddsidega ma betiks. Kui väga tahad siis esitan sulle sama challenge minu $100 vs sinu $300 Isildur1 võidule. See tähendab kui Isildur võidab maksad sina mulle $300 ja kui Tony G võidab siis maksan mina sulle $100. Raha võid vahetada muu junni vastu - kasvõi 10 : 30 juustuburkse või 1l vs 3l alkoholi vms.

EDIT: eeldan, et sa selle beti vastu võtad aga kui ma pakuks suurte summadele (ei paku aga teoreetiliselt) kas sa siis ikka võtaks?

Comment

Working...