*** NOVEMBRI OFFTOPIC ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** NOVEMBRI OFFTOPIC ***
Damn, Crouch ei taba.Algselt postitas inward Vaata postitustOi kui ilusa eelmängu Modric teeb VDV ja Spurs juhib 1:0 Interi vastu.
Comment
-
Is nice jees. Mul väike kombo ka pandud, kus Tottenhami võit oli ka sees. Ehk hitib kombo ära siis tuleb summa rohkem, kui 8 kordselt tagasi. :)Algselt postitas inward Vaata postitustOi kui ilusa eelmängu Modric teeb VDV ja Spurs juhib 1:0 Interi vastu.
Comment
-
-
Nüüd ma tean mis Leits tunneb...
Minu novembrikuu siiani (NL20):
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Uskumatu, kuidas see vend veel lõpus sprintis.Algselt postitas oitarvi Vaata postitustVähe sellest, et Bale tegi eelmine mäng hattricki on ta ka nüüd terve kohtumine silma paistnud.
Comment
-
BALE on lihtsalt kunn. tüüp alles 21. näeb küll vanem välja :DAlgselt postitas inward Vaata postitustUskumatu, kuidas see vend veel lõpus sprintis.
Comment
-
kas sul on lives uute mängijate kohta nende lifetime hud jms olemas?Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustEi tea kas just pokkeriks.Ei saa aru sellest pointist...
Kui lives kõik omale prügikotid pähe tõmbaksid ja vait oleksid teeks sama värgi välja ju
Rohkem HU mänguga seondub see rohkem
Comment
-
Hulgi tellimisest ei tulnud vist midagi välja. Ise tellisin mingi odava variandi, kuna klaasid pidid kõigil samad olema. Saabuvad see nädalavahetus, eks siis näeb mis tulemus on.Algselt postitas Tigrano Vaata postitustJa kas need hulgi tellitud 2000 eegised prillid on käes kõigil?
Comment
Comment