ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jäämees
    Vana Tegija
    • Jun 2011
    • 1182

Re: ALKOHOL :D

Gurmaan järelikult :D

Comment

• rollkopter
      Grinder
      • Oct 2011
      • 501

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
      Nojah, mul hakkab magu valutama peale 6pakki, pole kunagi suutnud õhtuga 10 õlut ära juua :)
      lol

tundub et sina oled laps veel siis...

anyway soovib keegi teha prop betti minuga?

bet võiks olla mingi et õhtul hakkan tinistama ja hommikuni välja ja koguseks nt 20 õlle (poole liitrised)

kui vastu pean, olen beti võitnud ja vastupidi

kella vahemik võiks olla mingi 21.00 - 07.00

Comment

• Maxi
        Pokkerihai
        • Nov 2010
        • 1849

Väga palju oleneb sellise beti puhul kehaehitusest, mingi kõhna vend ei suudaks seda betti teha kuna tema magu/maks/neerud ei ole piisavalt suured, et seda kogust ära hävitada, samas kui mingil 120kg vennal on see easy money kuna tüübi makku mahub juba kena 10 õlut.

Comment

• Jäämees
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1182

See pole üldse huvitav prop bet selliseid joodikuid ju nii palju, kes sellega hakkama saavad.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas rollkopter Vaata postitust
            lol

bet võiks olla mingi et õhtul hakkan tinistama ja hommikuni välja ja koguseks nt 20 õlle (poole liitrised)

Kui sa just <70kg ei ole, siis natuke liiga lihtne.

Comment

• rollkopter
              Grinder
              • Oct 2011
              • 501

ei ole, ju siis liiga lihtne ja nvm :)

Comment

• romario
                FPP Pro
                • Dec 2010
                • 230

20 õlut 10 tunniga väga lihtne küll imo ei ole, ise olen keskmisest kõvasti suurem õllesõber ning kehamassi kah natuke on, kuid mõni üksik kord olen ligi kasti suutnud ja siis peab kah vorm tipus olema. Samas kui on raske päev selja taga, siis võin vabalt 6st õllest kah päris purjus olla.

Kuigi üldjuhul ei viitsigi mingit 20 õlle järjest teha, pigem mingi 8 õlut ja siis kangele üle ning olukord palju toredam :)

Maxil muidugi huvitav maitse, sellest TOP5st kõlbab Premium Extra ja Dublin, ülejäänud kuuluvad minu jaoks samasse kategooriasse Tauruse ja Double Bockiga.

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Algselt postitas romario Vaata postitust
                  20 õlut 10 tunniga väga lihtne küll imo ei ole, ise olen keskmisest kõvasti suurem õllesõber ning kehamassi kah natuke on, kuid mõni üksik kord olen ligi kasti suutnud ja siis peab kah vorm tipus olema. Samas kui on raske päev selja taga, siis võin vabalt 6st õllest kah päris purjus olla.
                  Väga lihtne mitte, aga raha selle vastu panustama küll ei kutsu, sest keegi ei hakka sellist propbeti valmistumata ja peale rasket päeva tegema. 24-25 oleks natuke huvitavam arv imo.

Edit: aega peaks ka siis pikendama obv.
                  Last edited by Spewmonkey; 29.11.11, 02:55.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Alkoholi mängud ja propbetid on minu arvates kõige lapsikumad ja totramad asjad.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Ma tunnen ühte meest, täielik alkuholi hävitaja, kaalub kah u 70 kg. Ma vist julgeks selle mehe panna vastu, et joob täpselt poole rohkem, kui sina. Ma ei uskunud ta võimeid, kuni ise nägin, kuidas ta u 6 tunniga jõi ära 24 purki ROCKi ja 2 pooleliitrist Aramist.
                      Last edited by alaska; 29.11.11, 12:59. Põhjus: Aramised jõi peale 6 tundi öö jooksul.

Comment

• Jäämees
                        Vana Tegija
                        • Jun 2011
                        • 1182

Need on need imemehed.. Ise ka näinud kuidas peale 8h laaberdamist võttis üks 60~ kg mees liitrise viina pudeli kus ca 700ml sees ja pani ühe ajamisega alla np.. Sirgelt edasi järgmise lokaali poole poisid!

Aga isegi kui selline asi koheselt ei murra, mõjub see laastavalt tervisele pikemas perspektiivis..

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Algselt postitas romario Vaata postitust
                          20 õlut 10 tunniga väga lihtne küll imo ei ole
                          Isegi minusugune küpsis saaks hakkama imo siukse asjaga. Ei ütle, et lihtne aga ka mitte midagi ülemõistuse.
                          Tuleb meelde mingi jaanipäev kus lasin 15 saku on ice sisse ja see ei olnud 5htki imo. Küll need olid 0.33 aga mingit prop beti polnud ja muuseas joodi ära. (Ma polnud ainuke, kõik ostsime pundis umbes 15 ice siis ja ma olin mingi 17 siis)
                          Pole kunagi võtu ajal 20 0.5L pudelit ära joonud aga pole mingit prop beti ka olnud. Küll on aga muuseas üle 10e õlle ära hävitatud niisama järve ääres umbes paugutades. Ja need said juba tavaliselt enne poe sulgemist otsa kui 5-6 ajal poes ostmas sai käidud.
                          Oleks tervis korras ja võiks juua siis challenge accepted. Viimased aastad kaalunud mingi 68-73 kg kõikunud.
                          Last edited by qbj0hn; 29.11.11, 14:11.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas rollkopter Vaata postitust
                            lol

2+2 's vähem kui nädal tagasi tegi üks vend prop beti, et joob 24h jooksul ära 70 õlut (0.275ml) - tegi ära :)
                            Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            Isegi minusugune küpsis saaks hakkama imo siukse asjaga. Ei ütle, et lihtne aga ka mitte midagi ülemõistuse.
                            Tuleb meelde mingi jaanipäev kus lasin 15 saku on ice sisse ja see ei olnud 5htki imo. Küll need olid 0.33 aga mingit prop beti polnud ja muuseas joodi ära. (Ma polnud ainuke, kõik ostsime pundis umbes 15 ice siis ja ma olin mingi 17 siis)
                            Pole kunagi võtu ajal 20 0.5L pudelit ära joonud aga pole mingit prop beti ka olnud. Küll on aga muuseas üle 10e õlle ära hävitatud niisama järve ääres umbes paugutades. Ja need said juba tavaliselt enne poe sulgemist otsa kui 5-6 ajal poes ostmas sai käidud.
                            Oleks tervis korras ja võiks juua siis challenge accepted. Viimased aastad kaalunud mingi 68-73 kg kõikunud.
                            10 ja 20 on meeletu vahe. Umbes sama kui öelda: "Ma olen ilma betita jooksnud maratoni ära, mis see 2 maratoni järjest siis joosta pole."

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

20 õllet võrdub siiski liitri viinaga. Midagi väga kerget seal kindlasti pole!

Comment

• taipupole
                                Lõpuboss
                                • Oct 2008
                                • 2181

Algselt postitas camu Vaata postitust
                                20 õllet võrdub siiski liitri viinaga. Midagi väga kerget seal kindlasti pole!
                                Hea teema. Mul ja sõpradel on sellised levelid:
                                Sampo - 12h 10 õlut
                                Toonela 1 kuupäev (00.00-23.59) 20 õlut
                                Valhalla 2 kuupäeva 40 õlut
                                Ragnarök 4 kuupäeva - 80 õlut

Tuleb mainida, et erinevatel aegadel on olnud erinevad tulemused. Viimati folkil võttis Toonelat rünnanud kaaslane endalt kõik riidest seljast, viskas need maja taha maha ja peitis end kuuri ära. Üldiselt oli teda pärast riiete leidmist suht nõme taskulambi abil kuskil tiigist otsida.

Comment

Working...