Millest on teil Eestis puudus?
Collapse
X
-
Re: Millest on teil Eestis puudus?
Sealt tulevad mu äriideele pooled töötajad!Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustsellisest rikkast ja heast sotsiaalsüsteemist mis võimaldaks ka eestil suuremas koguses somaaliast ja iraagist põgenikke importida. mitte, et neid kiusata ja tööle sundida vaid niisama ilu pärast logelema, nohh... . ikka nii nagu rootsi ja soome ja .....
Comment
-
Algselt postitas Codecci Vaata postitustSealt tulevad mu äriideele pooled töötajad!
unusta ära, et sellised sul tööd teevad. kui nad niisama pappi ei saa siis lähevad esimese soome v rootsi laeva peale. ja saavad sealt.
E: või siis seisab nende töö selles, et nad hakkavad elama nendes sotsiaalmajades mida sa ehitad ja siis kalli rahaga riigile rendid
Last edited by rahvavaenlane; 21.09.10, 21:26.
Comment
-
Ma olen Matrjoškasid vaadanud, pass tuleb enda kätte hoiule võtta.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustunusta ära, et sellised sul tööd teevad. kui nad niisama pappi ei saa siis lähevad esimese soome v rootsi laeva peale. ja saavad sealt.
E: või siis seisab nende töö selles, et nad hakkavad elama nendes sotsiaalmajades mida sa ehitad ja siis kalli rahaga riigile rendid
Comment
-
Made my dayAlgselt postitas Codecci Vaata postitustMa olen Matrjoškasid vaadanud, pass tuleb enda kätte hoiule võtta.
Comment
-
Ei tea kas sellises kohas nagu Istanbul oled käinud? Asub Estonia juures (Solarise vastas seal bussipeatuses) ja teevad türklased, kuna koht kuulub sõbra õemehele siis saab seal tihti käidud ja minu arust üks parimaid kebabe (Y)Algselt postitas vennike Vaata postitust2 asja peavad olema, enne ma sinna elama tagasi ei tule :
2)Korralik türklaste kebabiputka, ma ise juba viimased paar aastat mõtlen, et peaks paar tükki lohistama tlnasse kusagile ja mingi resto moodi asja orgunnima.
Comment
-
-
oktoobri alguses külastan raudpolt seda kohta....ja taipohh kui kebab pole hea:DAlgselt postitas Romka Vaata postitustEi tea kas sellises kohas nagu Istanbul oled käinud? Asub Estonia juures (Solarise vastas seal bussipeatuses) ja teevad türklased, kuna koht kuulub sõbra õemehele siis saab seal tihti käidud ja minu arust üks parimaid kebabe (Y)
rofl :DAlgselt postitas Codecci Vaata postitustMa olen Matrjoškasid vaadanud, pass tuleb enda kätte hoiule võtta.
plaan on hea
Comment
-
Why not ?Algselt postitas akristjan Vaata postitustNo thanks
H&M Londonis oli küll väga solid pood.
Comment
-
Kui kunagi lastele riideid pead ostma hakkama siis saad aru...Algselt postitas akristjan Vaata postitustNo thanks
Comment
-
Peale kuut aastat inglismaalt tagasi tulles veendusin,et eesti söök on kõva,eesti metsad on kõvad,puumajad on kõvad.Kõik on kõva.Pole sittagi inglismaal mille järgi ma puudust tunneks.Kebabid,subwayd....LOL!
Comment
-
+1Algselt postitas Purz Vaata postitustKui kunagi lastele riideid pead ostma hakkama siis saad aru...
pmst sama fenomen nagu IKEA-ga
Comment
-
panen ka +1 H&M'le. Need lasteriided on suht pain in the a**
Ja kallid ka kuradid.
Comment
TC
Comment