Pokerflat

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Poku
    Bännitud
    • Mar 2010
    • 295

Re: Pokerflat

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
    Tõsiselt mõtlen tulemise peale.
    Nimi kes minuga Miamisse tuleb on sulle ka tuttav, TT@PS ja kindlasti usun et külastab või külastan teda ise ka vahepeal, et kindlasti kasulik kontakt.

Kui huvi reaalne siis pokuorg@gmail.com on msn

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Solid ettepanek. Kui poleks kohustusi Eestis, oleks ilmselt tulija.
      Perfetto variant noortele kuttidele, kes peale kooli oma eluga veel sittagi teha ei oska.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas EGERT Vaata postitust
        Kui ma tööl ei käiks, kiruks praegu juba Estonian Airi või midagi...
        +1

ma arvan et oma NL50 biitimise ja NL100 BE'ga kvalifitseeruksin küll.. aga hetkel lambist tööd/naist/kasse maha ei saa jätta, seega jään lihtsalt pöialt imema ja kaduma läinud shansi taga nutma

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          +1

ma arvan et oma NL50 biitimise ja NL100 BE'ga kvalifitseeruksin küll.. aga hetkel lambist tööd/naist/kasse maha ei saa jätta, seega jään lihtsalt pöialt imema ja kaduma läinud shansi taga nutma
          Küll sa hetke madalseisust välja saad, siis võid naised-kassid kaenlasse võtta ja kõik koos hispaaniasse või miamisse kolida :D

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
            Küll sa hetke madalseisust välja saad, siis võid naised-kassid kaenlasse võtta ja kõik koos hispaaniasse või miamisse kolida :D
            arvestades mu töökohta ja palka ja karjäärivõimalusi on mul selliseks otsuseks eelnõudmised suured.. ma pean stabiilselt 5 kuud järjest näitama kasumit $5k-$10k kuus.. siis alles lähen ülemuse juurde koos allkirjastatud paberiga:-)

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

arvestades mu töökohta ja palka ja karjäärivõimalusi on mul selliseks otsuseks eelnõudmised suured.. ma pean stabiilselt 5 kuud järjest näitama kasumit $5k-$10k kuus.. siis alles lähen ülemuse juurde koos allkirjastatud paberiga:-)
              No siis pole sul ju midagi taga nutta:)

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                No siis pole sul ju midagi taga nutta:)
                no lihtsalt.. kes ei tahaks vahelduseks ja kogemuse mõttes kuskil välismaal villas elada.. teiste omasuguste grinderitega koos pokkeriteooriat õppida ja areneda ja pidu panna?

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

no lihtsalt.. kes ei tahaks vahelduseks ja kogemuse mõttes kuskil välismaal villas elada.. teiste omasuguste grinderitega koos pokkeriteooriat õppida ja areneda ja pidu panna?
                  This 100x.
                  See villa pildi seeria ajab mul igakord motivatisooni põhja :D.
                  Kõva oleks suvel sõprade pundiga sinna minna ja paar kuud veeta.
                  Elame näeme

Comment

• Poku
                    Bännitud
                    • Mar 2010
                    • 295

Üks täiesti reaalne huviline olemas, healjuhul ca. paari nädalapärast veel. Otsustasime et võtame villa, seega ootaks ühte inimest veel.

Comment

• low-flow
                      Klubi Liige
                      • Jul 2009
                      • 1208

Sellise vinge kohaga on see asi, et võib peo lainele tõmmata. Teiesugused tõsised grinderid tõenäoliselt ei lase end nende pisiasjadel häirida, aga ma mõtlen, et kui ma elaks Hispaanias villas ja kord peotsükklisse tõmbaks, siis vist ei tuleks volüümist küll midagi välja. :D Lihtsalt nuts ilm, rand, baller koht ja lahedad inimesed, no ei suudaks vastu panna, aga noh, mul vb pole seda pokkerigrinderi tugevat iseloomu ka ja lähen liiga kergesti asjadega kaasa. :P

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Jutuvendi ja +10 tüüpe on alati terve põõsatäis. Ajalugu on aga näidanud, et kirjuta ja paku palju tahad (vt Tai teemat), lõpuks istud oma mõisas ikka üksinda (vt mind). Eestlane lihtsalt ei julge.

Tõenäoliselt oleks uuest aastast taas variant, kuid natuke tuleb kodus asjatada.

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Väga asjalik pakkumine Pokult igatahes. Huvilistest vist puudu ei tohiks tulla. GL!

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

jup! Mina olen juba nimekirjas + ässitan oma sõpra keldrimeest praegu!

Comment

• Poku
                              Bännitud
                              • Mar 2010
                              • 295

Tundub jah et piisav arv inimesi on koos, hetkel siis kui k2snal tuleb ka sõber, siis 4 tõsist grinderit. Ehk võtame mingi suurema villa jms. Eks lähipäevil selgub kes kindel kes mitte. Praegu igaljuhul siis seltskond koos. VB tuleks siis hiljem kui kõik kohal eraldi päevik teha mis toimub :D:D

Igaljuhul kui keegi huvitatud veel ja oma punt on, siis võib vabalt aidata alates lennukipiletite bronnimisega, vastutuleku kuni korteri/villa üürimiseni välja kõigega.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

küsiks, kas on võimalik teile talvel külla tulla? praegu eestis liiga palju asju, muidu tuleks insta sinna. aga umbes 2 aasta pärast peaks vaba aega olema küll.
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...