***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: ***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!

Algselt postitas ingu Vaata postitust
    1. Ma ei väida, et kõik mendid on värdjad, aga enamus minujaoks on.
    2. Jah

E: Ja sealt seee viha tulebki nende vastu, ma tean, aga ma ei suudaks oma seisukohta nende vastu muuta.
    Muidu üks positiivne asi ka. Jõime Laupäeva hommikul kell 6 pargis viina. Politsei tuli ütles ilusti, nagu inimene inimesele. Palun minge ära, siin ei tohi juua. Rääkisime ilusti ära, et lähme edasi ja kõik. A mõni oleks kuuti pistnud ja kaineri toppinud ka viisakalt käitudes.

lahe arutelu jälle tekkinud . mul paar küsimust.
    olid põhjuseta/süütult kinni? mis teeb "mendist" "värdja"? see, et ta pole standard naeratav "klienditeenindaja"?
    ta ei peagi olema. kui pisut kaugemale vaadata, siis saad aru, et ta pole seda selleks, et tema standard "klient" ei ole jõu kasutamise olukordades paremat teenindust ära teeninud ja "mentidel" on standard käitumine välja kujunenud/sisse õpetatud selle alusel. individuaalse lähenemise ja personaalse teeninduse jaoks pole reeglina aega. "to serve and protect" kehtib ikka nende puhul, kes on "õigel pool joont". või äkki on "joon" overrated ja on cool olla rebel? anarhia ftw?

peace

Comment

• doublemint65
      Grinder
      • Oct 2008
      • 695

[YOUTUBE]UCihf5iNhr4[/YOUTUBE]

Comment

• neeme
        Grinder
        • Nov 2008
        • 540

Valisin 3 tk välja, mille vahelt valida.
        Oskab keegi kiita/laita midagi neist ?

Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Comment

• macroTilt
          seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
          • May 2010
          • 629

haha, vaga fine vark yolpa!
          6nne x2 ehk siis tahista vaarikalt

Comment

• Godspeed_EJ
            Klubi Liige
            • Nov 2009
            • 3049

Muckyourcardsi tunneb keegi isiklikult?

Comment

• ingu
              Bännitud
              • Jan 2010
              • 1283

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
              lahe arutelu jälle tekkinud . mul paar küsimust.
              olid põhjuseta/süütult kinni? mis teeb "mendist" "värdja"? see, et ta pole standard naeratav "klienditeenindaja"?
              ta ei peagi olema. kui pisut kaugemale vaadata, siis saad aru, et ta pole seda selleks, et tema standard "klient" ei ole jõu kasutamise olukordades paremat teenindust ära teeninud ja "mentidel" on standard käitumine välja kujunenud/sisse õpetatud selle alusel. individuaalse lähenemise ja personaalse teeninduse jaoks pole reeglina aega. "to serve and protect" kehtib ikka nende puhul, kes on "õigel pool joont". või äkki on "joon" overrated ja on cool olla rebel? anarhia ftw?

peace
              Ei istunud süütult kinni. Aga ma toon sulle mõned näited milleks see vihavaen nende vastu.
              Mul ei olnud võimalik pool aastat ei helistada, kohtuda, kirjutada mitte ühegi inimesega. See oli kohtupoolt määratud keelt. Siis sain sellest keelust lahti. Nädalas oli 2 korda helistamisvõimalus kindlatel päevadel. Kujutad sa ette, et sa pole pool aastat oma naiselele või misiganesel kellele saanud mitte midagi öelda ega pole saanud teda näha. Siis tead, et kolmapäeval kell 12 on sulle lõpuks antud luba helistada ja teha talle kümne minutiline kõne. Sa ootad seda kõne jubedalt. Jõuab see päev kätte ja sinukellaaeg ka, ei midagi. Lased kellal tiksuda 12.30 peale siis helistad neile ja küsid, mis toimub. Vastatakse, et täna on helistajaid liiga palju, kahjuks sina ei saa täna. JA SULLE NAERDAKSE SEDA PÕHILISELT LÄBI TELEFONI NÄKKU. Tegelikult on see sinu õigus, see pole vangla valida, aga nad ei täida oma kohustusi. Järgmine kord kui helistamispäev oli juhtus sama asi põhiliselt. Helistasin jälle mendile kui kell oli üle minu aja tiksunud, lubati et tunni aja jooksul toodakse, jälle ei midagi!! Ei nussitud ainult mind vaid ka teisi inimesi. Enamaste neid kes neile perse ei pugenud. Et kolmandat korda ei juhtuks, tegin kaebuse vangla peale, 2 päeva hiljem tuli vanglas mingi kõrgem nina, palus mult vabandust ja palus et kaebuse tagasi võtaksin lubades et enam nii ei juhtu. Järgmine kord kui oli ettenähtud. Saingi helistada .
              Teine asi, jalutamiseks on ettenähtud tund aega. No paar minti -+ eks. Suvel nad lasevad sul jalutada 50 minutit ja kakuvad sisse ära. Talvel kui on külm, nii et varbad lödisevad 30 minutiga. Lasevad sul õues olla 1.5h! See ei saa olla kogemata, kas kogu talve ja kogu suve juhtub see niimoodi kogemata ???? Ja miks üdlse talvel jalutamas käiakse siis tahab äkki mõni küsida? Aga passi 24h 3x3 kambris, ikka tahad värsket õhku saada ja liigutada, aga mitte niimoodi, et sisse tulles pead end tunnike soojendama.

Rohkem ei viitsi ega taha nendest rääkida. Võiks neid veel küllaga laita, aga ei viitsi. Ma ei väida, et KÕIK on värdjad, aga minu seisukohas paljud on.
              Last edited by ingu; 28.07.10, 13:45.

Comment

• ok2aa
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 1903

miks sa kinni istusid?

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

Kas keegi teab mida teha umbes 6.5k FTP punnidega? mis turnapileteid tasub sealt osta?

Comment

• Purz
                    Õpihimuline Mängur
                    • Nov 2008
                    • 328

Kas tohib küsida millepärast sa kinni istusid? Kas need inimesed kes sinu süüteo pärast kannatavad arvaksid ka, et see on mingi tohutu probleem, et sa said 2 päeva hiljem helistada või, et sa pead talvel külma käes olema?

If you made a mistake be a man and take the blame!

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas ingu Vaata postitust
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                      Kogu jutu peale üks suur küsimus, mis ajast vangivalvureid mentideks kutsutakse ? Kusjuures minu teadmist mööda on ment (miilits) juba ammu ajast ja arust sõna. Poisid krt on ka kusagilt külapealt selle sõna külge haakinud ja siis seleta neile, kui vale sõna see on.
                      Last edited by Potsataja; 28.07.10, 13:58.

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Ingu, politseinik ja vanglatöötaja on ikka erinevad tegelased. Ja ma võin sulle öelda, et see mida praegu pollarid teevad on nõuka-aja mentidega võrreldes lausa mahe jutt ja musitused.

Comment

• ingu
                          Bännitud
                          • Jan 2010
                          • 1283

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                          Ingu, politseinik ja vanglatöötaja on ikka erinevad tegelased. Ja ma võin sulle öelda, et see mida praegu pollarid teevad on nõuka-aja mentidega võrreldes lausa mahe jutt ja musitused.
                          Agree, aga hing on sama neil.

Ma olen 20, ma ei tea nõuka-aja mentidest midagi, st isiklikke kogemusi ei ole, aga raamatuid olen lugenud, jutte olen kuulnud ja täitsa usun seda!

Comment

• ingu
                            Bännitud
                            • Jan 2010
                            • 1283

Algselt postitas Purz Vaata postitust
                            Kas tohib küsida millepärast sa kinni istusid? Kas need inimesed kes sinu süüteo pärast kannatavad arvaksid ka, et see on mingi tohutu probleem, et sa said 2 päeva hiljem helistada või, et sa pead talvel külma käes olema?

If you made a mistake be a man and take the blame!
                            A kes on vangivalvur et ta hakkab mulle mingeid lisakaristusi määrama ah ?

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=388431

rohvel, gg (Y)

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008