***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!
Saada PS-iga käsi.Algselt postitas mislinn Vaata postitustIkka sama jama
Comment
-
Algselt postitas teerajaja Vaata postitustOn siin mõni rattahuviline kes tahaks teha Tln-harku-tabasalu-tln ringi trenni mõttes ?!
EDIT: baah ilm vist tõmmab ikkagi kotti ära
EDIT2: käisin tegin nüüd selle ära, üldiselt sõidan ysna tihti õhtuti seda ringi, nii et kui teinekord kellegil huvi ja tahab nats trenni teha võib märku anda.
Comment
-
Kirjuta, et sa mängisid 740 sunday milli freekat. ja pole enda boonus pileteid kätte saanudAlgselt postitas Sass Vaata postitustSalsaboy said ticketid k2tte v? Mulle pannakse näkku ka suppordis mitte ainult laudades. Saatsin tna kirja wheretf are my ticket... saan vastuse.. u have 1 sunday million ticket u can find it at turnament tickets... WTFFFFFFFFFf saatsin kirja et wtf kus kolm ülejäänd on
// keegi itimees võiks leiutada jututoa pokkeriprodele... oleks vist parem kui siin OTs spämmid iga kuu..
Ise sain piletid kätte $750 000, $250 000 ja $1.500 000 Ja regatud kaa. Alla kergelt ei anna ja vastased saavad loota ainult minu vea peale
Täname Teie kannatlikuse eest.
Uurisime olukorda lähemat ja oleme leidnud lahenduse.
Saame kinnitada, et 'Sunday Million'oli lisatud Teie kontole, nüüd ka
manuaalselt lisasime 2 lubatud piletit Teie kontole:
'Sunday Warm Up'
'Sunday 1/4'
Tegu oli nimelt PokerNewsi veaga, kes korraldas selle privaat turniiri,
nad
lihtsalt ei lisanud piletid Teie kontole. Seega väga hea, et andsite
meile
sellest teada.
Veelkord vabandame igasuguste ebameeldivuste pärast, mis see võis Teile
tekitada!Last edited by SALSABOY; 15.07.10, 21:16.
Comment
-
30-34km ise olen mustamäelAlgselt postitas isenseven Vaata postitustpalju KM kokku tuleb?
Comment
-
Peadki kaks juurde saama ju kui ma ei eksi. Või oli esimesele kohale veel mõni pilet ?Algselt postitas Sass Vaata postitustnyyd tahavad mulle ainult 2 ticketit juurde anda... wtf krdi jokerstars.. busto ka kohe tulemas.. ju varsti uut staket vaja j2lle
Comment
-
3 tykki oliAlgselt postitas SALSABOY Vaata postitustPeadki kaks juurde saama ju kui ma ei eksi. Või oli esimesele kohale veel mõni pilet ?
Comment
-
ei tea küll miksAlgselt postitas Sass Vaata postitustnyyd tahavad mulle ainult 2 ticketit juurde anda... wtf krdi jokerstars.. busto ka kohe tulemas.. ju varsti uut staket vaja j2lle
Comment
-
bad beats-> minseti minek-> bad beats-> tilt-> sitt m2ng->tilt enda sita m2ngu yle-> bad beadid sitasti m2ngides-> busto soonAlgselt postitas rohelinekonn Vaata postitustei tea küll miks
Comment
-
Graafik EV joonega palun.Algselt postitas Sass Vaata postitustbad beats-> minseti minek-> bad beats-> tilt-> sitt m2ng->tilt enda sita m2ngu yle-> bad beadid sitasti m2ngides-> busto soon
Comment
-
käi ptsi oma EV joonega.. ega iga bad beat ei tähenda EV joont.. kui sul on AA fishil on K8 flop on AxT oaned Cbeti fish callib turn on Q paned uuesti fish callib River on J jaC/C see ei ole bad ebat? minu arust n kui sinu pokkeriPRO arust ei ole siis lase olla
Comment
-
GO SASS U CAN DO IT. võta kokku ennast ja baby steps.Algselt postitas Sass Vaata postitustkäi ptsi oma EV joonega.. ega iga bad beat ei tähenda EV joont.. kui sul on AA fishil on K8 flop on AxT oaned Cbeti fish callib turn on Q paned uuesti fish callib River on J jaC/C see ei ole bad ebat? minu arust n kui sinu pokkeriPRO arust ei ole siis lase olla
Comment
Comment