*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Bah, jõudsin lõpuks Starsis Final tabelisse, aga see oli kõigest 3k GRT 2.20$ Rebuy turbo.

See ikka mega tourney, terve tournamendi ajal oled M5 stackiga ning ainuke liigutus on pmst all in. Kui final table algas, oli minu stack M1.8 umbes ning stacki liidri M oli 9, pidin kohe A8'ga sisse minema ja AQs oli vastas ning final tabelis enam imesi ei juhtunud, 100.47$ 8nda koha eest bhhh!

top3 sai lisaks ka sati piletid, kus võitja saab EPT Copi package.

Ning need Nordicu tourneid on vist avatud nüüd ka Balti maadele, seal on väga head tourneyd iga õhtu kella 10 aeg, ka 1000$ freeroll ning veel mõned head tournad suht väikeste fieldidega

2 viimast lauda olid, siis oli ka keegi Helmps Võrust koos minuga lauas, kahjuks ta jäi AJ'iga AK lõksu, kuid enne seda jäi ta heast stackist KK'ga ilma.

Comment

• peokuningas
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 444

Üks kena päev õhtusse veeretatud jälle: -1100$ (NL100 ja NL200)

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas peokuningas
        Üks kena päev õhtusse veeretatud jälle: -1100$ (NL100 ja NL200)
        Ma ei olegi märganud, kas plusspäevi ka vahepeal olnud on, olen ainult jubedaid miinuseid see kuu näinud.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Lutzky
          Väga ebatõenäoline, et kõik pangad ära kustuks samaaegselt. Probleeme võib tekkida aga kindlasti rahva lemmiku BIGiga, kus praegu halbade laenud osakaal mingi 35% juures kogu portfellist. Ootab, vaatab.

Devalveerimist mina kommenteerima ei hakka, st las Äripäeva lapsajakirjanikud ise möllavad. Liiga peen teema minu jaoks...

L.
          Sellise liigkasuvõtja firma puhul see 35% tavaline näitaja ei ole? Sest ise arvan, et isegi majandutõusu aeg oli ja on ja jääb BIG'il halbade laenude osakaal kõige suuremaks võrreldes teiste pankadega. Kuna laenu sealt pangast saab ikka väga lihtsalt aga muidugi väga-väga suurte intressidega.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

lol :)
            Gus Hansen on ka muide -1.2m$ ;D

Comment

• Helmps
              Grinder
              • Oct 2008
              • 828

Algselt postitas RudiTurbo
              Bah, jõudsin lõpuks Starsis Final tabelisse, aga see oli kõigest 3k GRT 2.20$ Rebuy turbo.

See ikka mega tourney, terve tournamendi ajal oled M5 stackiga ning ainuke liigutus on pmst all in. Kui final table algas, oli minu stack M1.8 umbes ning stacki liidri M oli 9, pidin kohe A8'ga sisse minema ja AQs oli vastas ning final tabelis enam imesi ei juhtunud, 100.47$ 8nda koha eest bhhh!

top3 sai lisaks ka sati piletid, kus võitja saab EPT Copi package.

Ning need Nordicu tourneid on vist avatud nüüd ka Balti maadele, seal on väga head tourneyd iga õhtu kella 10 aeg, ka 1000$ freeroll ning veel mõned head tournad suht väikeste fieldidega

2 viimast lauda olid, siis oli ka keegi Helmps Võrust koos minuga lauas, kahjuks ta jäi AJ'iga AK lõksu, kuid enne seda jäi ta heast stackist KK'ga ilma.
              kurat jah, KK pot pidi mulle ära tulema ja võit ka. aga ei läinud nii. täna läheb! :)

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Holy shit, kui head lauad on. Isegi mu vanaema suudaks sellistes laudades raha teha! AUSALT!

Ma ei kavatse ka niipea sessi lõpetada!

Comment

• Lutzky
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1829

Algselt postitas ranka
                  Sellise liigkasuvõtja firma puhul see 35% tavaline näitaja ei ole? Sest ise arvan, et isegi majandutõusu aeg oli ja on ja jääb BIG'il halbade laenude osakaal kõige suuremaks võrreldes teiste pankadega. Kuna laenu sealt pangast saab ikka väga lihtsalt aga muidugi väga-väga suurte intressidega.
                  On. Majandustõusu ajal oli % mingi alla 10 natsa. BIGi peamine toode on tarbimislaenuke ehk suurte pankadega tuleks neid võrrelda just sellest aspektist.

BIG on SMS kontoritega võrreldes intresside poolest algaja 8)
                  L.

Comment

• TaaviK
                    FPP Pro
                    • Nov 2008
                    • 248

Algselt postitas ranka
                    Holy shit, kui head lauad on. Isegi mu vanaema suudaks sellistes laudades raha teha! AUSALT!

Ma ei kavatse ka niipea sessi lõpetada!
                    Nagu ÜLI fishine on. Ma leidsin nl100 fullringis ühe täislaua mille keskmine VP$IP oli 57-60.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas TaaviK
                      Nagu ÜLI fishine on. Ma leidsin nl100 fullringis ühe täislaua mille keskmine VP$IP oli 57-60.
                      yeah jube, 2 1000NL lauda on ka nii fishised, et ma pole 100NL lauda ka sellist n2inud.

EDIT: ja tellin vist 4 kasti energiajooki. See nädal me ei maga!!!!

Comment

• peokuningas
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 444

Algselt postitas Tigrano
                        Ma ei olegi märganud, kas plusspäevi ka vahepeal olnud on, olen ainult jubedaid miinuseid see kuu näinud.
                        Ükspäev sain +1100$ ja teine päev +250$ (vahepeal +1000$). Kuu seis hetkel -1400$ ainult tänu igaöisele rakebackile ja turnadele.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Algselt postitas ranka
                          yeah jube, 2 1000NL lauda on ka nii fishised, et ma pole 100NL lauda ka sellist n2inud.

EDIT: ja tellin vist 4 kasti energiajooki. See nädal me ei maga!!!!
                          Eile olid NL100 ka päris uskumatud vennad, et enamustes laudades oli ikka 1-2 uberdonki + 2-3 venda veel , kes ka eriti pokkerist palju ei teadnud ;D
                          Huvitav, kas inimesed tõesti selle milestone teema pärast ronivad laudadesse ja loodavad, et äkki hitivad ;D
                          Cash tabelite promod igatahes aitavad alati kaasa :)
                          Peaks minema jalutama nüüd ühe ringi linna peal, vaatama, kas mõni pood on ehk lahti tehtud ja saaks süüa lõpuks ometi ja siis ka laudadesse elama minema rekordmonster sessiks :)

Comment

• TaaviK
                            FPP Pro
                            • Nov 2008
                            • 248

Kaks sessi tehtud ja peaks ütlema, et väga rahule jäin. Esimene sess oli ikka ülimalt fishine ja sealt sai küll.
                            Chatist jäid kaks mõttetera silma, ma ainult nende alias'i ei mäleta:
                            "I'm too drunk and too pissed off right now"
                            "I'm so drunk that it's not even funny anymore"

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas Helmps
                                kurat jah, KK pot pidi mulle ära tulema ja võit ka. aga ei läinud nii. täna läheb! :)
                                Oih, Sa lausa 60 postitusega kasutaja siin , foorum nii suureks läinud, et kogu rahvas ei püsi enam meeles ;D

Comment

Working...