*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Davy
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1341

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas hotcocacola
    +1
    "+1" tuleks ära keelata

click "Show unread posts since your last visit"
    click on a topic
    scroll down find a post with "new" mark and read the informative "+1"

click again "Show unread posts since your last visit"
    click on a topic
    scroll down find a post with "new" mark and read the informative "+1"

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Imric
      Oma kommentaariga tahtsin ma just nimelt tähelepanu juhtida just sellele, et võibolla Ranka ei mõelnud kõike tegureid läbi, kui sellise info avalikustas. Välja kukkus kõik aga kuidagi hoopis teistmoodi.
      No ikkagi ma ei näe siin mingit vahet :) Pigem selle kommentaariga sa lihtsalt tõstsid tormi üles :) Aga unustame selle jutu.

Muideks sain kätte täna starsis ahvi:

[img width=450 height=450]http://www.pokerstars.com/vip/store/images/large/monkey.jpg[/img]

Vot see on küll kõva asi ning kui kellegil on punkte, siis kindlasti tellige too pärdik ära. Vaatad talle korra otsa ja automaatselt on tilt kadunud :) Seega kindlasti +EV.

Ja imric kas sa kunagi magad ka?? Minu teada käid tööl ju aga iga öösel oled igas foorumis, samuti päeval, õhtul jne. Miski bot oled?

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas ranka

Ja imric kas sa kunagi magad ka?? Minu teada käid tööl ju aga iga öösel oled igas foorumis, samuti päeval, õhtul jne. Miski bot oled?
        Tundub, et sa ei loe enam teiste või siis ainult minu blogi ja üldse oled väheinformeeritud :D

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Algselt postitas ranka

[img width=450 height=450]http://www.pokerstars.com/vip/store/images/large/monkey.jpg[/img]

Vot see on küll kõva asi ning kui kellegil on punkte, siis kindlasti tellige too pärdik ära. Vaatad talle korra otsa ja automaatselt on tilt kadunud :) Seega kindlasti +EV.

ja nagu näha, ei mingit tilti ;D

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Imric
            Tundub, et sa ei loe enam teiste või siis ainult minu blogi ja üldse oled väheinformeeritud :D
            Kurvastusega peab tõdema, et paraku see nii on :'( :'( :'(

See foorum siin nõuab oma aja ning on veel väga palju tegemisi olnud ning tõesti ei ole jõudnud igale poole. Elu tundub olevat hetkel nii kuradima pilla-palla (NB! mitte billa-balla) - hommikul ärgates - oh another empty day, siis mässa siin-seal, tuleb kolmas jama peale ning lõpuks voodisse minnes - oh krt ei jõudnudki midagi täna teha.

Seetõttu pole isegi omale blogile 2-3 päeva jõudnud, rääkimata teise blogidesse.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ja doltsiga seoses on Starsi poolt häid uudiseid:

Tib küsis:
              Please propose table and bankroll in €. As an european player, I'm tired to see the $ going down every day!!

Mille peale suvaline töll saatis kirja Starsi supporti ja talle vastati nii ja ta küsib foorumis starsi Alexilt (see analoogne töll nagu Baari Talis) kinnitust:

Alex could you confirm this?

Hello XXXX,

Actually having the cashier and games in multi-currencies is something we
              are working on! It is currently in the hands of the development team, so
              hopefully, you will see it over the next few months!

Good luck at the tables!

Best Regards,

Jeanne D.
              PokerStars Poker Room Management Team

Comment

• ok2aa
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 1903

Algselt postitas ranka
                Dunno. Kunagi ma mõtlesin, et valulävi võiks olla 10 krooni dollari eest ja kui kukub alla selle, et siis tõmbaks pokkerikontod tühjaks ja jätaks nii 15-20 jagu raha kontole. Aga näed, tuli see 10 eekine valulävi ja hui viitsisin nende rahadega jamada hakata. Eriti kepp on neid välja võtta ja kui hakkad tagasi kandma, siis samuti näe sellist lolli vaeva ning ühtlasi ka mugavustunnetus kaob ära, kui rolli liiga väikseks viia, eriti kui downswing tuleb.

Seega dollari langus või tõus peaks olema pokkerimängijale täiesti "mõttetu" asi ning raha välja kakkuma dollari languse pärast on minu arvates mõttetu. Samamoodi ei tohiks üldse pokkerikontol raha hoida ,sest äkki pokkerituba läheb pankrotti või keegi häkib sisse. Samasuguseks "riskiks" võiks ka dollarilanguse pidada. Ja kui dollar peaks langema katastrofaalsele tasemele, et näiteks roll hävineb peaaegu täielikult, siis arvan, et kogu maailma majandus peaks julmalt kokku vajuma. ning isegi kui oleksid raha kandnud kroonideks, ei ole see langus kroonist mööda käinud ja oleksid laksu saanud kätte nii või naa.

On lihtsalt nats "ebastabiilsemad" ajad, meil ei ole siin midagi teha (hoidke lihtsalt tagavarasid muudel kontodel) ning tuleb elada dollari kõikumised üle.
                taal läheb aina rohkem persse kahjuks :(

tuleks lihtsalt hoida mõlemas, nii pokkerikontol kui pangas piisavalt rahtsi et valuutakõikumised liiga palju elubankrolli ei mõjutaks.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Aga kas keegi oskab lühidalt mulle selgitada, miks taal langeb? Mis põhjustab taala languse??

Ma ei ole mitte kunagi (ega vist hakkagi) aru saanud, et miks ja kuidas valuutad tõusevad? Miks nad ei võiks olla kõik fikseeritud kursil? Ja minu loogika ütleb, et kui üks asi langeb, siis mingi asi peab ju languse arvelt tõusma või eksin?

Comment

• Davy
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1341

Algselt postitas ok2aa
                    taal läheb aina rohkem persse kahjuks :(

tuleks lihtsalt hoida mõlemas, nii pokkerikontol kui pangas piisavalt rahtsi et valuutakõikumised liiga palju elubankrolli ei mõjutaks.
                    Lugesin ka kiirelt olulisemad uudised üle ja vaatasin EUR USD graafikut... cash out.... jätsin kontole ainult 20 bi, millega edasi tegutseda .

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Davy
                      Lugesin ka kiirelt olulisemad uudised üle ja vaatasin EUR USD graafikut... cash out.... jätsin kontole ainult 20 bi, millega edasi tegutseda .
                      Just said persest! Dolts tõusis 0.40 senti :) Seega $1000 peale kaotasid 400 eeki :)

Comment

• Davy
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1341

Algselt postitas ranka
                        Just said persest! Dolts tõusis 0.40 senti :) Seega $1000 peale kaotasid 400 eeki :)
                        MA 10 min tagasi cashoutisin

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Taal langeb kuna Ameerika majandus on kapitaalslet perses. Nii sügavas augus kui üldse olla saab. Raha lihtsalt trükiatkse lambist juurde niipalju kui tarvis. Kuna kellelgi usku dollarisse pole siis langeb nii mis mühiseb.

Comment

• masterpuppet
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2094

Ning tänu populistist obamale on meil varsti suuremad pudrumäed kui ameerikas.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Oliverk
                              Taal langeb kuna Ameerika majandus on kapitaalslet pe**es. Nii sügavas augus kui üldse olla saab. Raha lihtsalt trükiatkse lambist juurde niipalju kui tarvis. Kuna kellelgi usku dollarisse pole siis langeb nii mis mühiseb.
                              Seda raha "trükkimise" juttu ma ei ole kunagi uskunud ja ei taha uskuda.. Selline neandertaalne lähenemine kuulub rohkem sinna Zimbabwe (krt kuidas see kirjutati) suguste maade juurde ning mitte läänemaailma riikide hulka. Või kuulub?

Ja isegi, kui raha juurde trükitakse, mis kasu sellest riik saab? Mitte sittagi ju?

Comment

• Tuul
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 989

Ranka, sa oled äraandja,
                                kuna sa soovitasid, ma ostsin HEM'i ja nüüd ise lähed PT3-e peale, aga mina tahan olla täpselt nagu sina

Comment

Working...