*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Klamber®
    Õpihimuline Mängur
    • Sep 2008
    • 335

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas Oliverk
    Omatarbeks downloadimine ja vaatamine on Eesti seaduste alusel täiesti legaalne. Esitamine ja uploadimine on illegaalne. Kui suudan asja hankid ilma kellegile vastu uploadimata siis oled puhas poiss.

Oma originaal meediast enda jaoks koopia tegemine on ka täiesti legaalne.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Andmekaitse ja autoriõigused on eestis jah jumala seisuses. Aga niikaua kui sa ise avalikku jagamissaiti püsti ei pane või tuliuut filmi avaliku ftp-ss ei upi ei tule keegi mõne Rambu filmi või Britni Speersi laulu pärast sind kiusama.

Comment

• Klamber®
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2008
        • 335

Algselt postitas Oliverk
        Andmekaitse ja autoriõigused on eestis jah jumala seisuses. Aga niikaua kui sa ise avalikku jagamissaiti püsti ei pane või tuliuut filmi avaliku ftp-ss ei upi ei tule keegi mõne Rambu filmi või Britni Speersi laulu pärast sind kiusama.
        muusika24.ee on täiesti legaalne koht, kõik lood on seal maksu all ja tasutakse autoritasusid ja esitajatasusid jne.. kõik toimib
        selles mõttes on jah õigus et kui ise kisa ei tee siis kõigil suva kah.
        kui torus pumbas jne muudes eesti serverites meie asju üleval oli , siis saatsin alati viisaka kirja serveri omanikule et paluks need ja need failid eemaldada kuna need on autorikaitse objektid ning nende jagamine on illegaalne ja neid saab vastutusele võtta. siis korjati nad sekundiga ära.

Comment

• Aristotep
          Grinder
          • Oct 2008
          • 605

Oliverk räägib õiget juttu.

Comment

• Metsapull

Male mängimiseks on selline hea koht: http://www.playok.com/

Tundub, et turniirist asja ei saa, aga niisama mängida saab seal küll. Kui Aristoteo või keegi teine on vahel mõnest partiist huvitatud, siis võib mind MSN-i lisada ja siis saab seal lähemalt rääkida: Metsapull@hotmail.com

Comment

• leits

Kes siis l2bi raketherake liitunud ftp'ga siis teadmiseks et pyhapäeval on 22500$ GUA freeroll neile, hetkel ca 500 osalejat :)

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

leitsi postitused sisaldavad taas smaile :)

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas leits
                  Nojah, mul on bmw 530D touring automaat 2003a e39. Hea suur auto, kuid räägiksin mõningatest vigadest. 1) Pidurikettad ja veel pidurikettad, auto suurim nõrkus imo. Need tasuks esinduses ära vahetada (kettad + klotsid terve ring 11k) ning saad 2a garantiid ning vaheta sel jal neid palju jõuad. Parkimisandurid on ka nõrgad ning KALLID, väike jurakas on 2k tykk.

Ahjaa ja peeglid on kallid :D Mul yhe peegliga läks kehvasti, esinduses 11k, siin kohal õnneks on kasko abiks.
                  Aga maantel muidu mõnus kruiisida.

Kütuse kohta no neid 6l ime asju näete unes ainult. Suvel maanteel parimana olen saanud 5.7l sajale kui sõita 90 ja kont maas. A standard maate on 7, linn 10, seega suht oki toki... oleneb jala raskusest ka muidugi. A muidu auto on aus
                  Mulle see touringu välimus eriti ei meeldi, aga E39 2003 aasta on minu hetke unistus. Varuosade koha pealt on mul olemas selline isik nagu "Isa" ;D Tal elu aeg käed õlised olnud ning hetkel Tal väike töökoda kah Mustamäel.
                  Suvel oli just suht koom, kui oli perega väike Saaremaa tripp ning kuskil 2 kilomeetrit pärast praamilt mahasõitu läx põhja alt sumps poolex Peugeot 307'ega ;D Ning ma siiamaani mäletan neid pilke nendest autodest, milledest ma maanteel mööda sõitsin lilla Peugeotiga, mis tegi reaktiivlennuki häält :D Ning see Peugeot ei ole stock välimusega, 17 tolline velg ning toonklaas ka taga, mõni vb mõtles, et ongi siuke hobujõudude tuuning tehtud väixele Peugeotikesele , et siukest häält teeb ;D
                  Aga sai siis otse isa juurde sõidetud, kohe auto tõstukile ning väike keevitus ja probleem lahendatud :D
                  Aga muidu Peugeot 307't küll kellelegi ei soovita, see auto on lihtsalt kogu aeg kannis , kõikidele tavakuludele lisaks on ka iga natukese aja tagant mingid elektroonika probleemid. NING ESITULED LÄHEVAD NII TIHTI LÄBI, et enamuse ajast on see auto ühetuleline. Ning üxkord kustusid mul üldse mõlemad tuled ära, pidin udutuledega koju sõitma.

Comment

• leits

Algselt postitas RudiTurbo
                    Mulle see touringu välimus eriti ei meeldi, aga E39 2003 aasta on minu hetke unistus. Varuosade koha pealt on mul olemas selline isik nagu "Isa" ;D Tal elu aeg käed õlised olnud ning hetkel Tal väike töökoda kah Mustamäel.
                    Suvel oli just suht koom, kui oli perega väike Saaremaa tripp ning kuskil 2 kilomeetrit pärast praamilt mahasõitu läx põhja alt sumps poolex Peugeot 307'ega ;D Ning ma siiamaani mäletan neid pilke nendest autodest, milledest ma maanteel mööda sõitsin lilla Peugeotiga, mis tegi reaktiivlennuki häält :D Ning see Peugeot ei ole stock välimusega, 17 tolline velg ning toonklaas ka taga, mõni vb mõtles, et ongi siuke hobujõudude tuuning tehtud väixele Peugeotikesele , et siukest häält teeb ;D
                    Aga sai siis otse isa juurde sõidetud, kohe auto tõstukile ning väike keevitus ja probleem lahendatud :D
                    Aga muidu Peugeot 307't küll kellelegi ei soovita, see auto on lihtsalt kogu aeg kannis , kõikidele tavakuludele lisaks on ka iga natukese aja tagant mingid elektroonika probleemid. NING ESITULED LÄHEVAD NII TIHTI LÄBI, et enamuse ajast on see auto ühetuleline. Ning üxkord kustusid mul üldse mõlemad tuled ära, pidin udutuledega koju sõitma.

Issi võib sul the mightyman ka olla (ära nyyd halvustavalt võtta), kuid jupid on 2x kallimad kui tavalistel autodel :) (a'la ford ja opel )
                    Ostes võiks 530D puhul turbo ka üle vaadata, sest kui see l2bi siis on kohe 25k välja minek :D kui automaat, siis see ka, kui see perses võid teise 25k letti visata :) Aga muidu auto on aus, möödasõidul ka hätta ei jää.

Ahjaa ja tagsild + talv = unelm :D. A selliseid vidinaid ikka on mis l2hevad, täna l2ks 2 parkimisandurit, tulin just vahetamast 4.5k ..
                    Aga edu ostmisel

Comment

• arvamusliider
                      Jube Noob
                      • Oct 2008
                      • 183

Milleks parkimisandureid vaja läheb?

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

kui ise oled pime ja purjus ja kõrvalistuja ka purjus

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Täna 20.30 trios superweekendi satelliit. 6.60-ga võimalik saada 650€ pakett. 5 esimest saavad.

Comment

• leits

Algselt postitas jrgn hell
                            kui ise oled pime ja purjus ja kõrvalistuja ka purjus
                            sõida siksiga edasi vms .. mugavus on elu :)

Comment

• jrgn hell
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 3328

olen ka poolt, ära närvi mine.Polegi autot praegu, load ka aegunud

ise olen nii ka sõitnud, et matuselindi autole külge jätnud, siis saab eriti teed igalt poolt

Comment

• stennn
                                PokkeriÕpetus.eu Coach
                                • Oct 2008
                                • 189

Lol sain moneybookersilt lampi sellise pealkirjaga kirja. Mõtlesin juba, et ahah blokitud mu konto.

Moneybookers: Your money is in safe hands

Comment

Working...