*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Oliverk
    Moderaator
    • Nov 2008
    • 3016

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Ma sain 1k nii et linnalegend. Linnaluba sai joppamise peale 1 kord noorteajal. Telefoni polnud mul kolmveerand noorteaega.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas ok2aa
      ÄRA AJA MIND TILTI NIT. sa räägid nagu mingi bustoaff - võta hoopis on sõber/naine/ema/õde/vend tripile kaasa ja tee neile jõulukink.
      Olin eemal foorumist ja mõtlesin, et istun nüüd maha ja vaatan, mis head toimub aga avastan, et mingit jama aetakse suust välja. Väga imelik jutt ok2aa, kas sa juba natuke üle ei pinguta, pole veel foorumit edasi lugenud aga see kommentaar on küll juba liiga isiklikuks teise vastu aetud.

Ole mees ja mine võida see pakett ja sõida niipalju, kui tahad seda jalkut vaatama, miks peaks see sulle nii korda minema, mida teine inimene teeb. Kas oled ranka nõustaja või? Ta võib igal ajal sinna sõita, kui tahtmist ja kui inimesel on muud plaanid ja on võimalus võtta raha, siis miks mitte. Ja sellepeale veel tilti minna ja sellist jura ajada suust välja on täiesti arusaamatu, sorry vähemalt minujaoks. Vähamalt on see offtopiku all õnneks ;D

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas Maheaatom
        Aaa, ma lähen ise ka spaasse jaanuari alguses ja kaalusin pikalt kõiki variante. Erinevates foorumites kirjutati, et Pärnus ja Saaremaal (ning ka Toilas) pidavat olema põtrade üleküllus. Ma suhtun soomlastesse muidu väga hästi aga "põtru" (ülbeid koledaid vanamutte ja flegmaatilisi umbjoobes pässe, kes käivad Eestis "laiamas") ei seedi ma kopika eestki. Ja täiesti vastumeelt on see kui teenindus on soomekeelne ja teenindajad (eestlased ja venelased) vaatavad kohalikele kui mingitele rottidele. Lõpuks valisin Värska ("põtrade" jaoks liiga kaugel) ja nädal kahe peale oli 9400.- (sisaldas täispansioni, 18 protseduuri ja veepargi piletid). Loodetavasti jään rahule, seal Haanja ka suht lähedal (saab suusatamas käia).
        Kõige kõvem SPA on Saaremaal Grand Rose SPA, natuke teistest kallim aga teised on mannetud selle kõrval

Saaremaal, Kuressaare kesklinnas asuv Grand Rose SPA Hotell on 4* spa Kuressaares. SPA hotell koos spaa- ja saunakeskuse, basseinide, a la carte restoraniga

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas privador
          Arvan,et talvel võib tulla müüki päris häid autosid.Autoturg on samuti jäätunud ja klient on kuningas.
          Lisaks veel mõned nn pankroti,-sundmüügid..
          Käisin just Tallinnas, plaan ühte mersut osta, suht meeldis aga arutasin sõbraga ja vaadates praegust turu olukorda, siis tegin otsuse, et soetan auto kevadel, liialdades võib öelda, et poole odavamalt ;D

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas ok2aa
            :D

auto puhul saab minu juures oluliseks suurus. sõidumugavus on mu 10 aasta vanusel suurel autol siiamaani parem kui väikeste citroenidel ja pesukottidel
            Väga hea, olgu ennem mingi vana ilus ja mugav auto, kui mõni uus väike, kole punn

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas ranka
              Ma olen 10 x hakanud sellele postitusele vastama aga lõpetasin ära, kuna postitus läks ikka väga vihaseks ning see postituks oleks lame, sest mina, kui foorumi looja, juhendaja, kes peaks olema eeskujuks olema teistele ei tohiks õhutada vaenu ja viha. Terve jõusaali mõtlesin selle kommentaari peale ning läksin räigelt tilti ning mõtleisn, et krt kes sa mees oled, et tuled siin niimoodi ütlema?

Ma saan aru, et sinu elu mõte on elada tänases päevas, mõtlemata homsele ning kulutada tänase päeva resursse nii kiirelt ja maximaalselt kui võimalik, et jumala eest, saaks võetud päevast maximum, mõtlemata, mis tulevik toob. Kahjuks või õnneks selline mõttemaailm on enamustel ja nüüd on näha, kus need tänasell päeval elajad on - ahnitsetud suured laenud selga, mõtletama, kas homme neid maksta jõutakse!

Aga olgu, see on täiesti enda ühe asi, kuidas keegi elab ja mina ei tule ütlema, et tra see on õige või vale! Mina ei tule ütlema, et kuule marguzz, et sa elad valesti ning ära põleta oma närust elu noorelt läbi! Mõtle tuleviku peale mees! Jah sa saaksid minu olukorras elada mitu aastat täisväärtusliku balla elu aga mis saab 10 aasta pärast? Siis oled jälle alguses -- seal kus alustasid?

Ma elasin sellist elu vahetult peale sõjaväge, kui meile vennaga tehti "kingitus" ning saime omale oma elamise. Sinna lisandus veel üks kamraad sugulase näol ning, mis Te ise arvata, mis seal toimus, kui 3 meest käivad tööl, teenivad roppu raha? Loogish, et 24/7 oli pidu ja pillerkaar, külmkapis pidi olema õlut ning sügav külmas poolik viin ja mitte ühtegi kainet nädalvahetust ei olnud. Veel enam - mäletan ühte suve, kus võis kokku olla 4-5 kainet päeva, puhkuse aeg lugemise kokku - oli ainult üks kaine päev ning puhkus kestis jaanipäevast-juuli lõpuni. Samuti tollal tossasin kui siga ning igal pool olid räiged tuhamäed, asju osteti nii - ah seda vaja ja lämme - mäletan lasime arvuti õhku - irwtiasime 3 tundi jutti ja siis lendasime poodi uue tutika arvuti järgi. Raha eriti kokku ei hoidnud aga samas meil mitte midagi üle ei jäänud.

Kahjuks selline elu ja kingitus ei saanud tollal kaua kesta ning mutt sai teada, mis toimub ja muutus väga tihedaks külaliseks ja andis koheselt mõista, et nii see asi jätkuda ei saa. No ei saanudki ja siis tuligi ära kolida ning öelda tere pangalaenule ning oma elule ja siis mulle jõudis alles kohale, et mis haiget elu ma elan. Ma olen lihtsalt 2 aastat elus maha joonud, pidutsenud ja trallitanud - kamoon ning pahedele tuli lõpp teha. Samal ajal alustasin ka pokkeriga ning leidsin, et kui ma olen seal edukas suudan oma 2 aastat kiirelt tagasi teha ning jõuda veel kaugemale. Nüüdeks mul ei ole ühtegi pangalaenu, liisingut ega mitte midagi - ühesõnaga, kui ma peaks maha kärvama, siis ei saa mitte keegi öelda, et ma kuskile võlgu olen -- pigem on asi hetkel vastupidi!

Ja see 2 aastat "halba elu" muutis mind tohutult, mis siiani ajam mul südame pahaks sellise elustiili üle mõtlemis ,kus iga päev on pidu ja joomarlus ning mõttetu raha põletamine. Ma parem rügan 2-3 aastat ning teen kõik, et mu järgnev elu oleks võimalikult lillekesene ning isiklikult arvan, et 2-3 aastaga on võimalik pokkeris jõuda nii kaugele (kui muidugi õigeid invsteeringuid teed), et kogu järgneva elu sa ei pea kordagi tööle minema ning siis juba elad 24/7 vaba elu, mitte millestki ega kellestki sõltuv vaid pigem inimesed on sinust sõltuvad.

Tõesti, rahamägede ja kullahunnikutse otsas istumine on mõttetu ning MINGIST kohast kindlalt jookseb piir aga mina arvan, et minust see piir jookseb (veel) väga kaugelt mööda. Ja nagu sa aru said, minu elu ei ole enam pidutseda ja pillerkaarida vaid minu elu on nagu nittidel ikka - long term decisions! Maybe mu investeeringud hapnevad ning mulle ei jõua see elu mitte kunagi kätte aga vähemalt ma olen üritanud ning sinukombel ma ei saa mitte kunagi öelda sõna: "Oleks".

Ja mõiste "s****e Eestimaa" jäta kindlasti endale ja ma olen ka sellel teemal palju mõelnud ning olen leidnud, et ma olen selle "******* Eestimaa" pärast võimeline ka vajadusel sõtta minema ning oma mõttetu elunatukese sinna jätma. Seega minu kuuldes (ja loodan, et ka teiste kuuldes) seda sõna pole mõtet kasutada ja loodan, et sa ei mõelnud seda tõsiselt.

Ja ainus, mis ma peaks oma elus muutma ning mis on kindlasti vale ning on kohati "elu raiskamine" on liiga aktiivne, abivalmis olemine, eriti pokkerikommuunides. Aga kahjuks on ka sellel väike tagamõte - aitan mina sind ja ehk aitad ka tulevikus sina mind? No kui sa ei aitagi, ega mul midagi ei juhtu, vähemalt ma üritasin ning ma ei saa jällegi kasutada sõna "oleks".

EDIT: Vabandan kirjavigade präast aga jõukas tuli täpselt selline mõte, et nii kirjutan ning autoge suht kihutasin koju, et kiirelt mõtted kirja panna.
              NICE 1, rohkem ei ole vist vaja lisada, kõik on öeldud.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas jrgn hell
                jõusaalis ikka, ranka, tegid korrlikult, või jätsid vihast kükid tegemata?

muidu sekundeerin +1 su jutule
                Mina blokkisin ja ei läinud, täielik -EV ;D

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

kuigi mulle meeldib kerge pidu naha all hoida, on väärt mõtted lugemiseks.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...postcount=2320

Kes ei viitsi lugeda siis quoten selle kommi siia:

Coordi asks:
                    what is the security token/pin liners being tossed around

Alex Scott (PokerStars PRM Team) answer:
                    Beta testing of some new account security features. If you had a Secure ID before this update, you'll be migrated to the new 'PokerStars PIN' which has improvements to make keylogging less effective.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas ranka
                      http://forumserver.twoplustwo.com/sh...postcount=2320

Kes ei viitsi lugeda siis quoten selle kommi siia:

Coordi asks:
                      what is the security token/pin liners being tossed around

Alex Scott (PokerStars PRM Team) answer:
                      Beta testing of some new account security features. If you had a Secure ID before this update, you'll be migrated to the new 'PokerStars PIN' which has improvements to make keylogging less effective.
                      Hakkab tulema lõpuks.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

LOL. Ei teadnudki et too site olemas on.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Mnjah ise olen märganud,et olen nn väga palju hakanud rõhku panem akvaliteetmeelelahutusele.
                          Lihtsalt stiilis 2 tyybiga viina kõmmutamine kuskil muru peal või korteris nagu ei tõmba enam.Mõned sõbrad on öelnud,et vanana võid kahetseda,et nooruse nn mööda lasid,aga mis teha.
                          Mis ma mõtlen kvaliteetmeelelahutse all?
                          Nt üks sõber(Tunduvalt paremal maj järjel kui mina) otsis kuskilt välja mingi Egiptuse reisi,mis maxis 4k.Et läheme,et ala elu pakkumine vms.Ma siis tutvusin paketi sisuga ja ei meeldinud nt 3 tärnine hotell,mis meie mõistes on täielik peldik.Andsin talle arusaadavalt mõista ,et hotell peab miinimum 5 tärni omama-maksku kasvõi see pakett 3x rohkem.Tundub,et solvuti.Mis puutub sellesse jalkapaketti siis kui selle eest saab 100% raha,siis isegi tulihingeline fänn peaks aru saama ,et see on hea diil.Harilikult paketid müüakse ikka mingi 50 või 30% hinnaga maha.Arvan,et siin on tegu pigem kadadusega,sest Ranka ju lisas oma kuuteenistusele järjekordsaed 1k euri.
                          Ja muuseas, pokkerimänjatel nn pension ei jookse,siis pole ju patt sugugi raha kõrvale panna ja homse peale mõtlemine.Tööinimestel on kindlustused olemas ja pension tiksub...

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

No ei saa mina hakkama tournamentidega kui mingeid coinflippe teen.

Kõige ilusam tourney algus üldse 30k GRT PS'is. Esimene käsi kohe top set over middle set.

Siis nati aja pärast completin SBlt A8s'iga. Flopis ilutseb A, raisen pool potti ja sain kaks calli, sel hetkel tundus, et olen beat, aga kuna turni tuli flush draw siis jätkasin poole potiga ning jälle kaks calli ja river oli väga ilus, sest mul Nut flush ning kellel 10, sellel broadway ning kellel 2 broadway kaarti, sellel 2 paari. Ning kuna tõstsin 2 tänavat, siis minu runner runner flush suht concealed ka ning võtsin aega ja lõpux tõstsin pool potti, väixem stack callis, suurem lendas all ini ja väixem callis ka end all ini. Suuremal stackil oli flopis 23s'iga gut shot ning sai siis ka riveriks flushi ja teisel oli A10. Mõnus, 14k stack ja sain vist kohe mingi 20 out of 3000 positsiooni.
                            Chipside kogus oli püsinud suht sama ja mingi 550 järgi, teen mingi UTG+2 raise AQ, üx call ja pool minu stacki suurune vend lendab all ini, lükkan ka sisse, flopis juba ilutseb A, ei jõua veel äragi seedida kui turnis juba 8 ning teisel vennal 88. Siis oli mul juba M3 stack, käisin 2 korda all inis, sain blindid, siis on UTG AJs, stack on M5 umbes ning väga head kaardid, kuna ma just 2 korda selle roundi jooxul käisin all inis, mõni väixem äss võib callida. Aga callis 66, kohe floppi 6 ning ongi mu ilusalt alanud tournament läbi 100 kohta enne rahasi >:(

Ma üritan alati tournides coinflippe vältida, kuid lõpupoole vahest tuleb lihtsalt , eriti väixemate stackide vastu ning tavaliselt kaotan kohe 3-4 tükki järjest ja siis ongi asi läbi!

Ausalt öeldes üldse ei kujuta ette, kas ilma mingi runita on võimalik ühtegi starsi tournat võita, sest algul võid juba 30k kokku saada, siis mingil hetkel oled jälle väike stack, siis võid jälle 100k kokku saada, kuid sellestki ei piisa, sest final tabeliks on vaja olla ligi miljoni chipsiga.

Üxkord olen saanud kokku mingi 150k chipsi, siis läx samamoodi, AJ vs mingi paar, flopis juba A ja jälle turn pihta teisele, Sick! Ning sellel korral see teine vend lõpetas tournamendi hiljem kolmanda kohaga, tal oli minust veic väixem stack, kui all ini läxime.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

LOL. Täna vaatasin reporter.ee-st võsapetsi parimaid palu ning leidsin selle: http://www.reporter.ee/2008/10/21/20...ti-kasti-juua/

Ja ennäe IMET, tundsin ära meie suurema sangari - mitmekordse maailma meistri ning raamatute autori Härra Dan Harringtoni:

Suvaline Dan Harringon'i Pilt netist:
                              [img width=250 height=255]http://www.blindbetpoker.com/img/players/dan-harrington.jpg[/img]

Kaader võsapetsist:
                              [img width=326 height=264]http://arion.pri.ee/images/muu/dan.jpg[/img]

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

No näed, kuidas elu minna võib kui ainult jood.

Üx päev võidad WSOPi ja kirjutad raamatuid, järgmine päev oled sellises urkas :D

Tuleb ikka mõtte ja hoolega seda elu elada

Comment

Working...