***JUUNI OFFTOPIC***Metsa sõnajalga korjama
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: ***JUUNI OFFTOPIC***Metsa sõnajalga korjama
kusjuures loomapiinamise videosid ma ei suuda vaadata.. igasugu haamerdamise jms videod jätavad suht külmaks.. behead videosid ei suuda ka vaadata ja rula meeste kukkumisi kus konte murravad...Algselt postitas Fabulous Vaata postitustMa ei saa üldse aru, kuidas on olemas selliseid inimesi, kes sääraste asjadega tegelevad. Ja siis riputatakse uhkusega videod internetti veel ülesse ka. Kõige hullemad inimesed on IMO need loomapiinajad, kes igasugu rõvedusi koerte ja kassidega teevad.
aga jah, te pole veel midagigi näinud... päris räiged kogumikud on netis olemas.. kus on kõike.. sõna otseses mõttes kõike...
isu äratamiseks:
NÕRGANÄRVILISTEL MITTE KLIKATA!
Comment
-
Karm link Rage. Koos interneti tulekuga sai paraku milleeniumi alguses juba taoliste lehtedega tutvust tehtud (ala rotten.com). Internetikohvikus pole ju lastel muud teha kui netist rõvedusi otsida :D
Comment
-
kurat, ma ei arvanud et midagi nii karmilt rõvedat sealt näha võin:D dubstep pole sugugi filthy selle kõrval..
Comment
-
Parim lugu nende uuelt plaadilt imo. Opium Flirt wtf.Algselt postitas antnx Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)[YOUTUBE]PjE55zRL210[/YOUTUBE]Fullstacks have more fun.
Comment
-
CO: $100.00
Hero (BTN): $104.25
SB: $97.50
BB: $154.15
UTG: $204.50
MP: $104.90
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with Q
A 
1 fold, MP raises to $3.50, 1 fold, Hero calls $3.50, 1 fold, BB calls $2.50
Flop: ($11.00) J
T
K
(3 players)
BB checks, MP bets $8, Hero raises to $24, BB calls $24, MP folds
Turn: ($67.00) T
(2 players)
BB checks, Hero has $76.75 left
kas see on ship vs 41\14 fish?
Comment
-
+1Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitustvaatasin seda vist aasta aega tagasi.
See on ametlikult elu kõige haigem asi mida ma näinud olen, ei ole samuti väga nõrganärviline, aga seda vaatasin ja ainus tunne oligi reaalselt nutma hakata selle video peale.
Kuidas selline asi üldse võimalik saab olla, et inimene sellist asja teeks ei mahu minule lihtsalt pähe.
ise veel uurisin juurde netist, otsisin stuffi, lootes leida mingit t6estust, et
see on fake vms. ei leidnud :(
Comment
-
kõige haigem asi mis ma olen näinud.. on see kuidas pesukarudel vms karusloomadel elusast peast nahkasid nülitakse miskises karusnahatööstuses.. tra see on nii haige millist kurbust need loomade silmad täis olid ja kuidas nad ilma nahate veel edasi piinlesid..
Comment
-
Võib shippida aga nad tihti ei calli. hea mõnus 38$ bet võiks paremini töödata imo?Algselt postitas tdx Vaata postitustCO: $100.00
kas see on ship vs 41\14 fish?
Comment
-
http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=4225 any1? :(
+ modedele - panin natuke imelikku asja tähele.
Nii kui Skundra banni sai tekkis siia asemele kasutaja Kustiii. Selleasemel et pokkerist vms päevikut vms postitada, on ta selle ajaga mis ta siin olnd on, üsna normaalselt juba mitu päeva IMO teinud aint 3 posti ja need ka Skundra diili teemas. IMO next scam ootab juba kedagi.Last edited by Sass; 09.06.10, 11:22.
Comment
Comment