selles teemas postitus #104, tundu b nagu ranka id'd kasutataks scammimiseks?? wtf, see kõik on seal nii pikk, loodetavasti ranka ise scammi ohvriks ei lange.
Anyway nüüd ma ei saa enam ******* aru. Too donkpredator on mulle saatnud starsi pappi ja ma välja cashinud talle netellerisse ning saatnud peter britannia netelleri kontole. Ma lihtsalt ei usu, et see vend on scammer, lihtsalt ei usu!!!! Kuigi väga kahtlasi pakkumisi ta käest tuli, kohe väga kahtlaseid.
PTR'is on kutt ka $200k up, seega väga kahtlane.
EDIT: ja vhapeale oli mu käest donkpredatori $1350. Siis palus saata $100 selle yelloew feveri kontole, mis nüüd sai ka nagu näha scammed või taheti scammida. Lähen kohe teise tuppa lugema.
I haven't read EVERY post in this thread so if this was said, feel free to skip over it.
just did a quick search on "Th3_S1aught3r" on 2p2. Every time he has posted a picture on 2p2 it has been hosted at imageshack.com. In the chat you posted, the link to the screenshot was hosted at vfrog.
In your chat he claims to be terrible at the internet, so wouldn't he just upload all his pics to imageshack instead of using a new hosting site? Between that and the overall tone of the chat logs, I'd bet big money that you aren't talking to the real th3_staughter/Donkpredator.
fwiw, he has 52 different posts where he hosts an image at imageshack and 0 from vfrog.
Asi on imelik. Ma sain arha kasutajalt "DonkPredator" ja tahtsin saada ka 2p2 kinnitust ja saadeti pm kasutajalt "Th3_S1aught3r" (üle 1.6k posti). Kõik klapib siiani.
Kui DonkPredator ei ole scammer siis miks "DonkPredator" käskis saata $100 kasutajale "yellow fever", mida mainitakse ka postis #104. Samuti kogu raha liikus läbi kasutaja "Peter.Britannia"
PS! Kuna transfereid tegin sitaks siis usaldasin teda ning DonkPredator oli mulle üle $1.5k võlgu, mille ta ka ilusti ära maksis. Kahtlast juttu oli tal väga palju, et downswingi aeg tegi full cashoudi jne jne. ning nüüd norra pank lükkas hoopis transferi tagasi ning rahad pidid tagasi starsi tulema.
Ah ma ei tea, mul täiesti suva. Kõik viitab sellele, et tegu on suure võitjaga aga samas osad asjad sellele, et miski scamm ja jama seal on. Maybe üritab kuidagi mingit sõpra aidata või päästa või on ise degen gambler. Pohhui mul. Lähen läpparisse ja loen kogu teksti uuesti läbi.
wierd need scammerid ... btw kuda on 2+2 rahade vahetamien .. ala ma budy transferiga ftp ja vastu MB? kuidas see reaalslt k2ib ... mul mingi max 30 posti 2+2 .. et mind ilmselt ustavaks ei peeta, aga kuidas rahavahetusi teha? vast ranka ei pahanda .. võõras foorum kyll on aga siin ju ei või :)
wierd need scammerid ... btw kuda on 2+2 rahade vahetamien .. ala ma budy transferiga ftp ja vastu MB? kuidas see reaalslt k2ib ... mul mingi max 30 posti 2+2 .. et mind ilmselt ustavaks ei peeta, aga kuidas rahavahetusi teha? vast ranka ei pahanda .. võõras foorum kyll on aga siin ju ei või :)
ma küll ei võtaks sellist riski ja näha sellist vaeva et mõned rakebackidollarid säästa
Comment