***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    käisin revalis jõusaalis, ott kiivikas tegi peenet huumorit minu kulul... seal mingi koht kus jõutõmmet tehakse, olin üksi seal, 2 kangi on ka - ühel 60kg peal (minu kang), teisel miski 175kg, keegi oli jätnud raskused peale sinna. ma selline kompaktne noorhärra (170cm 65kg), Kiivikas näitab näpuga selle 175kg kangi peale ja küsib: "teed sellega?"
    Ma kaalusin küll 5 kilo rohkem kui sina, aga siiski - 60kg on isegi soojenduseks liiga vähe.. Nii et ma ei usu, et Ott puhtalt huumori pärast küsis. Ise tegin enne jõusaali poolelijätmist jõutõmmet 150kg-ga 5x5 seeriaid, aga ma olin muidugi maniakk ka, 2/3 treeningkavast moodustaski tõmme ja kükk. Ning god bless kõiki rinna-biitsa mehi - kükipuur oli alati vaba, olgu rahvast saalis palju tahes :)

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
      Ma nüüd ostsin selle otsiku ära mis teeb vanast keyboardist uue.. aga läpakas ei tunnista seda. korraks bootides lähevad klaveri tuled põlema tho.

oli sama jama, ei aidanud miski ostsin usb otsaga klaveri

Comment

• Sebastian_du
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 232

Tundmatu netikommenteerija siteide blokeerimise kohta. puhas kuld imo

10.03.2010 14:51
        ********: Ongi parem kui kinni läheb. Leits ei saa enam üüri siis maksta!

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

olen kuulus ...

Comment

• Lutzky
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1829

Algselt postitas leits Vaata postitust
            olen kuulus ...
            vana uudis

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

lol .. täna mõtlesin kaugel kindlustuse asi on .. helistan remondi firmasse, et pakkumine saadetud kindlustusse? jah on, juba esmasp saadeti .. ok kõne kindlustusse .. kaugel asjad on .. ei no tead meil siin ikka nii kiire (reede k2isin jõid kõik kohvi ja vahtisid elu 24 vms) .. ytlesin davai hakake end liigutama mul auto vaja remonti ära viia, pole teiega siin kevadet aega .. siis tuli mingi bl2 bl2 .. et me peame selle pakkumise l2bi vaatama .. mul tuli laike omfg .. mis asja ala sul seal l2bi vaadata on, et mingi lambi naine jagab midagi autodest ja nende remondist? yeah sure .. sõimasin midagi veel ... õhtuks helistati tagasi et nad on nyyd l2bi vaadanud ja saadavad garantii kirja ning saab remonri .. tra kui neid ahve kirkaga perse ei peksa ei liiguta keegi lille

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Mul oli keiss tuludeklariga, ei tahetud automaatselt pappi tagasi anda, tuli deklari juurde automaatne teade, et teil ettevõtlusvorm täitmata (FIE). Uurisin neilt, mida teha, kui maj. tegevus puudus, öeldi, et pange vormi igasse lahtrisse 0 ja esitage uuesti. Mõeldud, tehtud.

Raha ei tule ega tule, täna vaatan, et jälle sama teade tagasi ilmunud. Kõne uuesti EMTAsse, antakse maksuhalduri number. Haldur kuulab mure ära ja ütleb ükskõikselt: "nojah, ma kustutan selle teate sealt siis ära, varsti raha tuleb"

Vot e-riik ja automaatsed süsteemid, vahepeal peab ikka manuaalselt järgi aitama.

Comment

• Tarmonator
                  Lingiparandaja
                  • Oct 2008
                  • 3274

sama jutt tuludeklaratsiooni kohta.
                  sõber täna kurtis just.

tegi esimesel päeval ära selle kui võimalik oli ja ootas juba ammu raha. ei tulnud. vaatas siis e-maksuametisse...seal linnuke juures, et peate esitama korteri ostulepingu ja veel sada imet. sõber, et wtf...eelmine aasta tõin teile ju.
                  helistas sinna...keegi ei teadnud midagi. et tulge tooge uuesti. sõber läks leili, ta oli seal eelmine aasta järjekorras üle tunni oodanud enne kui selle esitatud sai. Saatis viisakalt kuradile nood seal ja käskis üles otsida. No ja nagu nõiaväel oligi kohe tema eelmisel aastal viidud koopia leitud.

Comment

• yolpa
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 2669

eelmise aasta jaanuaris tegin väikse kõksu parklas, oma autol midagi häda polnud, kül aga teine auto oli 2006 saab ja tal läks esituli ja stange, niisis käisime kindlustuses ära ja see arve kiri mis saadetakse ka kahju tekitanule tuli minule alles 2 kuu pärast, et tüübil auto korras:S, nats sitt võis vennal olla.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

no mul on õnneks backup variant, et kui j22vadki huiama, l2hen enda kaskosse maksan 3k ja vahetatakse kõik kogu krempel ära .. kuid hetkel ei n2e põhjust, miks ma pean ise maksma, kui ma pole süüdi .. ehk saab need bürokraatia rattad vedama

Comment

• yolpa
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 2669

Algselt postitas leits Vaata postitust
                        no mul on õnneks backup variant, et kui j22vadki huiama, l2hen enda kaskosse maksan 3k ja vahetatakse kõik kogu krempel ära .. kuid hetkel ei n2e põhjust, miks ma pean ise maksma, kui ma pole süüdi .. ehk saab need bürokraatia rattad vedama
                        rahas polegi see asi, kui paljud nii mõtleks, "et pohhui, maksan oma kasko", siis nad ahvid ei hakkagi end kuangi liigutama

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

kus kohast oleks netis kõige mõttekam uudiseid lugeda?
                          elu24 uudised ei paku huvi.

Comment

• isenseven
                            Grinder
                            • Sep 2009
                            • 598

postimees.ee

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                              kus kohast oleks netis kõige mõttekam uudiseid lugeda?
                              elu24 uudised ei paku huvi.
                              EPL on suht saastavaba nüüd, aga ülikiirele online-uudisele rõhku enam ei pane, arvamuslugusid palju. Ekspress samamoodi.

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Algselt postitas isenseven Vaata postitust
                                postimees.ee
                                Postimees on kiireim ja mahukaim, aga sitta peab kõvasti sõeluma.

Comment

Working...