***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]
Ei pannudki kahjuks tähele. Oli viimastel päevadel tõsine liinitöö, kuna see kuu eriti mänginud polnud ja platinumi vaja säilitada ikka. Kuidas muidu NL100 läheb?Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitusttra tahtsin lauas kirjutada pastilaale et kuidas kulgeb äss aga tuli välja kuidas kulgeb ***
pastilaa raudselt vaatas et sõiman niisama
Comment
-
[youtube]01Jos_0mDec[/youtube]Algselt postitas oitarvi Vaata postitustKui suured siis?
Comment
-
Algselt postitas pastilaa Vaata postitustEi pannudki kahjuks tähele. Oli viimastel päevadel tõsine liinitöö, kuna see kuu eriti mänginud polnud ja platinumi vaja säilitada ikka. Kuidas muidu NL100 läheb?
ma alles esimesed shotid võtnud see ndv. Suht fun on nagu nl25. Vahepeal kipun üle mõtlema ainult. Natuke harjumist vajab siis hakkab hoogsamalt minema
Comment
-
Trapets, rinnad, õlad, kõik on feik.Algselt postitas Viski Vaata postitustOngi feik boobs ? Tüüp muidu ka kapp ju .. oleks Neigausel sellised siis oleks juba naljakas aga see põkk võib rahulikult ringi lasta.
Niiet kui tahate "tugevaks" saada siis minge ka opile.
Comment
-
Ma tegin ju nalja! Oleks ma miski kellegi teise asiaadi öelnud siis see ei oleks nii naljakas olnud.Algselt postitas Toots_x Vaata postitustSee YAOMING küll nagu Bruce Lee ei ole nüüd.... :D
Comment
-
Algselt postitas ranka Vaata postitustprivador tegemas head mängu ja loodame, et ka ajalugu. Ta on sunday millil 53/348
keegi härra rolfjuunjor tartust möllab ka seal
Comment
-
Obv. Samamoodi irooniliselt postitasin ma ka... :DAlgselt postitas ranka Vaata postitustMa tegin ju nalja!
Comment
-
-
Hea tulemus, samas ma olen juba eemalt jälgides tiltis, sest suured rahad olid nii lähedal :(Algselt postitas Toots_x Vaata postitustPrivador lammutab, 87/143. Tuleb, tuleb!
*EDIT: AQs vs J9s, flop obv. 55J - 238k alles.
*EDIT: Bäkk in äktion - 434k
-- Auväärne 114. koht, naiss ---
Lootsin, et 9$ osak kasvab 11k$ peale
Comment
Comment