***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Sõber võitis kunagi 48 purki energijajooki ja me jõime terve öö viinakokse, hommikul olid mul paar tundi hingamisraskused. Aga ilmselt ma ei talu kofeiini, sest 400ml keskmise kangusega kohvist on mul mitu korda sama asi olnud - hingamisraskused, külm higi, kätevärin ja ärevushood. Enam ma kohvi ei tarbi ja süda on mul kontrollitud (korras).

Minule isiklikult mõjub energiajoogist kõvasti paremini yerba mate tee, mille kõrvalmõjud (kui üldse) on kõvasti leebemad. Eesti teepoodides on see mate natukene jama imo, netist saab õiget kraami (legaalne obv).
    Fullstacks have more fun.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Kohv on solk! See moto on mind läbi elu saatnud :-X.

Comment

• Sass
        Bännitud
        • Dec 2008
        • 1889

ma ei tea ma l6petasin viimasel ajal 2ra kuna raha polnud.. aga minul oli sellega nagu kanep esimest korda t6mbad ei tee sittagi... kuid mingi aeg hakkas juba unele, kui enam ei grindinud oli ikka koolist tulles vaja sisse t6mmatamingi 2 purki red bulli ja olin niisama kodus. Lõppes asi niimodi, et tsüklid hakkasid olema niimodi et 7mest hommikul üles ja 2 öösel magama iga päev.. lõpuks oli keha kurnatud luhtsalt füüsiliselt. Aga praegu oleks isu kyll j2lle:D

Comment

• KristjanLaas
          Pokkeritark
          • Oct 2009
          • 6450

Algselt postitas Pahvak
          Sõber võitis kunagi 48 purki energijajooki ja me jõime terve öö viinakokse, hommikul olid mul paar tundi hingamisraskused. Aga ilmselt ma ei talu kofeiini, sest 400ml keskmise kangusega kohvist on mul mitu korda sama asi olnud - hingamisraskused, külm higi, kätevärin ja ärevushood. Enam ma kohvi ei tarbi ja süda on mul kontrollitud (korras).

Minule isiklikult mõjub energiajoogist kõvasti paremini yerba mate tee, mille kõrvalmõjud (kui üldse) on kõvasti leebemad. Eesti teepoodides on see mate natukene jama imo, netist saab õiget kraami (legaalne obv).
          Mate on ikka super küll jah.
          Endale ka Eesti omad üldse ei meeldi, mul saadab tuttav argentinast iga natukese aja tagant.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Algselt postitas KristjanLaas
            Endale ka Eesti omad üldse ei meeldi, mul saadab tuttav argentinast iga natukese aja tagant.
            Pealegi on Eestis selle kilo ca 400.-. Netist sain miski 100.-
            Fullstacks have more fun.

Comment

• Tarq666
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 814

Energiajoogid rikkusid mu hambaid sedasi, et ma lausa tundisn, et lagundava toimega ;D Aga olen sõltalane, tarbin mitu korda vähem kui minevikus aga ikka tarbin. Näiteks hetkel laual ka Dynamit Juice, krt mul ju tööl öövahetused ka. Hea maitsega jook ja hoiab üleval. Sõltlane...

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

Algselt postitas KristjanLaas
                +1

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Algselt postitas mkva
                  Niisiis: Energiajoogid=total damage!
                  Räägin siis enda kogemusest.

Mingi paar aastat tagasi avastasin sellise energiajoogi nagu 'Hustler' (purgis) See ei olnud see sama mis see pudeli Hustler vaid too oli ikka palju parem ja maitsvam; (lol. tagantjärgi mõtlen ikka, et hea oli) Igatahes ma sain sellest kiire sõltuvuse tänu selle maitsele. Selveris müüdi seda tollal mingi 5eeki purk, seega alati kui laadapäevad tulid ja neid sisse toodi siis ma ostsin mingi 5-6kasti(kastis 24 purki)

Kuna mul oli seda alati nüüd käepärast võtta siis ma jõin seda koguaeg. Hommikul tuumapohmaga ärgates oli see parim ravi. Hommikusööki sõin siis jõin seda kõrvale. Lõunal käisin siis ikka peale seda jõin kohe 2 purki autos ära (obv oli mul auto ka täis neid laaditud.) Koguaeg jõin. Joogijanu tuli siis jõin. Öösel sõpradega ringi trippides jõin,jõin,jõin.

Mingist hetkest see enam mulle energiat ei andnud absoluutselt. Lihtsalt jook oli. Ma muutusin täiesti immunseks selle koffeiini vastu. (btw see oli nö 'high' koffeiini sisaldusega veel, nii oli seal kirjas.)

Kuna ma sel aial tarbisin ka korralikult alkot siis see sama energiajook oli alati kõrval. Ma nö üritasin siis ennast võimalikult kaua üleval hoida või vastu pidada või mis iganes sitta.
                  Kõige hullem oli see, et ma tabrisin ohtralt 40kraadist+energiajook, mis südamele on suht surm mitte long runis vaid suht koheselt.

Vähe siis sellest, et vastupidiselt sellele, et ma otsisin sealt purgist energiat, see hoopis hakkas imema energiat. Jaks kadus ja midagi tehes hakkasin kiiretsi nö ära vajuma.

Nüüd tuleb worst part ever mida ma tunda sain. See juhtus siis, kui mul kõht ütles ülesse. Mul hakkasid ulmelised kõhuvalud pihta. Ma ei saanud midagi süüa, sest midagi lihtsalt ei läinud alla ja OI millised räiged MAOMAHLAD mul üles kerkisid, mis ma võin teile garanteerida, et on üks hullemaid asju mis olla saab. Vähe sellest, et see on nii valus ja rõve, see veel kõrvetab ,sitta kanti.

Ma ei tea ma ei viitsi rohkem kirjutada. Üldiselt ma loobusin sellest joogist, sest mu tervis ja enesetunne muutusid päevast päeva sitemaks ja kui ma nii oleks edasi jätkand siis ma tõesti ei tea mis oleks saanud.

Ja mul kulus oma.. noo mingi 3 kuud vast, et kõht korda saada. (st, et u 3 kuud ma vaevlesin iga päev kõhuvaludes.)

Nii, et natuke mõtlemist.
                  no kui loomamoodi juua siis hakkab kõik tervisele... isegi vee kätte võib ära surra

kui inimene A joob iga päev 0.5L Red Bulli ja kunagi pidu ei pane, inimene B ei joo kunagi energiajooke, aga nädalas korra teeb korraliku möllu aga kunagi energiajooke ei joo, kumb elab tervislikumalt?

Comment

• andu_andu
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 4050

Algselt postitas Codecci
                    no kui loomamoodi juua siis hakkab kõik tervisele... isegi vee kätte võib ära surra

kui inimene A joob iga päev 0.5L Red Bulli ja kunagi pidu ei pane, inimene B ei joo kunagi energiajooke, aga nädalas korra teeb korraliku möllu aga kunagi energiajooke ei joo, kumb elab tervislikumalt?
                    viimane def.

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

Algselt postitas Codecci

möllu vend kui ta druge ei tarvita.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Tean, et osad ei viitsi kõige alafoorumeid lugeda aga seda teemat peab iga kastuaja lugema! Foorumi uuendused on tulemas neljapäeva öösel vastu reede hommikut ja peale uuendusi enam vana parooliga sisse ei saa. SEE ON ÜLITÄHTIS SEDA MA ENNUSTAN VÄGA SUURT KAEBUSTE HULKA TEEMAL, ET VANA PAROOL EI FUNKA! :)

http://foorum.pokkeriprod.com/index....ic,3478.0.html

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Codecci

Vastus: Mitte kumbki ei ela tervislikumalt vaid üks neist elab vähem ebatervislikult kui teine või siis üks kahjustab oma tervist vähem, kui teine,

Ise pakun, et see, kes ühe korraliku möllu teeb kahjustab oma tervist tunduvalt vähem, kui see kes tarbib 0.5l Red Bulli päevas. Olen selles päris kindel, sest 0.5L Red Bulli IGA PÄEV on ülemõistuse kogus.

Ma pigem esitaks küsimuse nii, et kui üks joob 0.5L Red Bulli ja Teine 3 õlli iga päev + NV-l teeb kõva kräu siis kumb kahjustab oma tervist rohkem.

Comment

• mkva
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1972

mõlemad deedmanid siis :D

Comment

• zyxxx
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 453

Miks ei tarbi energiajoogi müügiga tegelevad inimesed ise seda jooki? Vastuse võib ära arvata igaüks. Ei ole olemas nii tugevat tervist, mis sellele regulaarselt ja pikaajaliselt vastu peaks.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Algselt postitas ranka
                                Vastus: Mitte kumbki ei ela tervislikumalt vaid üks neist elab vähem ebatervislikult kui teine või siis üks kahjustab oma tervist vähem, kui teine,

Ise pakun, et see, kes ühe korraliku möllu teeb kahjustab oma tervist tunduvalt vähem, kui see kes tarbib 0.5l Red Bulli päevas. Olen selles päris kindel, sest 0.5L Red Bulli IGA PÄEV on ülemõistuse kogus.

Ma pigem esitaks küsimuse nii, et kui üks joob 0.5L Red Bulli ja Teine 3 õlli iga päev + NV-l teeb kõva kräu siis kumb kahjustab oma tervist rohkem.
                                Ei tea, pakuks, et üks läheks peale kolmandat õllet ikka poodi juurde ostma ja siis ärkab seal platel.

Comment

Working...