***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Algselt postitas zyxxx
    Miks ei tarbi energiajoogi müügiga tegelevad inimesed ise seda jooki? Vastuse võib ära arvata igaüks. Ei ole olemas nii tugevat tervist, mis sellele regulaarselt ja pikaajaliselt vastu peaks.
    kust tead et ei tarbi

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Krt...ma ei tea mis ime-skilli pocket JJ mängimine nõuab, aga ma olen selle käega viimasel ajal 90% pottidest kaotanud...

Comment

• eddi
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1200

Algselt postitas Fabulous
        Krt...ma ei tea mis ime-skilli pocket JJ mängimine nõuab, aga ma olen selle käega viimasel ajal 90% pottidest kaotanud...
        sama siin. tegelt JJ on üleväärtustatud käsi. ma võrdlen nüüd seda kätt näiteks samaväärseks kui 99

Comment

• zyxxx
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 453

Algselt postitas Codecci
          kust tead et ei tarbi
          Tunnen mõndasid.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas eddi
            sama siin. tegelt JJ on üleväärtustatud käsi. ma võrdlen nüüd seda kätt näiteks samaväärseks kui 99
            wat, HU-s nuts ju

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Mul midagi vererõhuga perses või süda läbi aga kui näiteks joon kaks tassi kohvi ära siis tunnen õrnalt, kuidas süda puperdab ja suht imelik olla. Kui joon ühe red bulli ära siis süda puperdab tunduvalt rohkem. Kui olete poppersit kunagi teinud mitu päeva jutti siis popperis pohmakatel süda täpselt samamoodi puperdab, kui tarbida üks energijajook. See on minu jaoks piisav tõestus, et energiajook süütu asi ei ole. Enne pidu üks pudel kahe peale sisse lasta või viinaga üks energiajook lasta on täiesti OK aga lihtsalt arvuti taga passides red bulli imeda kui titt lutipudelit on minu jaoks täiesti mõeldamatu.

Aga terviseid, maitseid, mõtteid on erinevaid - osad ei söö liha, osad ei joo vett, osad ei käi jala -- tehke seda, mida tahate peaasi ,et endal hea on :)

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

Algselt postitas Codecci
                wat, HU-s nuts ju
                HU's muidugi :D ma mõtlesin siin näiteks MTT'si jne

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Algselt postitas ranka
                  Mul midagi vererõhuga pe**es või süda läbi aga kui näiteks joon kaks tassi kohvi ära siis tunnen õrnalt, kuidas süda puperdab ja suht imelik olla. Kui joon ühe red bulli ära siis süda puperdab tunduvalt rohkem. Kui olete poppersit kunagi teinud mitu päeva jutti siis popperis pohmakatel süda täpselt samamoodi puperdab, kui tarbida üks energijajook. See on minu jaoks piisav tõestus, et energiajook süütu asi ei ole. Enne pidu üks pudel kahe peale sisse lasta või viinaga üks energiajook lasta on täiesti OK aga lihtsalt arvuti taga passides red bulli imeda kui titt lutipudelit on minu jaoks täiesti mõeldamatu.

Aga terviseid, maitseid, mõtteid on erinevaid - osad ei söö liha, osad ei joo vett, osad ei käi jala -- tehke seda, mida tahate peaasi ,et endal hea on :)
                  Pole tähele pannud, et tervisele hakkab, aga 1 halba asja Red Bull teeb minu puhul - keerab magamisgraafiku p*rse. Ei taha tegelt tarvitada ja niisama lambist ei võta ka, aga sessi 3x parem alustada kui ühe Red Bulli sisse libistan :/

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

energijajooki ma ei joo juba pikemat aega...sellessuhtes et väga väga harva :). SEe hoiab mind erksana, aga süda hakkab kohe puperdama...seega ei hakka oma ajusid nussima :D. Külm cocacola on nuts..kasvõi viina, rummi vms :D mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

Algselt postitas pastilaa
                      Kohv on solk! See moto on mind läbi elu saatnud :-X.
                      leveldad jälle ? kohvil ja kohvil on päris väike vahe.. starbucksi vastu ikka ei saa miski, krt ma olen sinna vist rohkem raha jätnud kui kasiinosse :D:D

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Ise ei mäletagi, millal viimati kohvi jõin. Eelmine aasta igastahes mitte.

Comment

• vennike
                          Pokkerihai
                          • Mar 2009
                          • 1958

mul paar aastat tagasi viskas RB+viin (ulmekogus oli ka suht öö jooksul) mingi julma allergia üles, mingi nädal aega olin julmas palavikus ja ülekere pisikesi punaseid punne täis :D päris mitu aega ei julgenud juua.

korralik kohvi >>> RB

Codeccil peaks bankroll lubama küll korralikku Jura masinat ja ube, mis maksavad 400eeku kilo. Lonksu saad siis ei taha kuuldagi red bullist midagi.

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Algselt postitas hotcocacola
                            energijajooki ma ei joo juba pikemat aega...sellessuhtes et väga väga harva :). SEe hoiab mind erksana, aga süda hakkab kohe puperdama...seega ei hakka oma ajusid nussima :D. Külm cocacola on nuts..kasvõi viina, rummi vms :D mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                            Kui juba coca ja rummi peale jutt läks, siis kas keegi oskab kommenteerida, milline on vahe kokkumiksitud puhtal rummil ja cocal ning nendel ~6% vol rummikoksidel , mis poes purgina müüakse ( Jack Daniels näiteks )?

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

kunagi ostsin (et testida) neid koxe:
                              rummikox
                              viinakox

FUUUUUUUUUUUUUUUUUU need mõlemad olid ikka konkreetselt sitad...ma pole midagi ni rõvedat veel joonud :S. Ära mitte kunagi osta! Kui tahad osta, siis soeta midagi eestimaist...nt liviko vist teeb carriba colat...see on suht joodav, aga obv, et see maru lahja ning 0,25ml pudelis :)

Comment

• Fabulous
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 2674

Algselt postitas hotcocacola
                                kunagi ostsin (et testida) neid koxe:
                                rummikox
                                viinakox

FUUUUUUUUUUUUUUUUUU need mõlemad olid ikka konkreetselt sitad...ma pole midagi ni rõvedat veel joonud :S. Ära mitte kunagi osta! Kui tahad osta, siis soeta midagi eestimaist...nt liviko vist teeb carriba colat...see on suht joodav, aga obv, et see maru lahja ning 0,25ml pudelis :)
                                Ning unustasid mainida, et 6pack on 400EEKi vist ( kui ikka sama asja silmas pean ).

Comment

Working...