Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
Õnnitlused, kena tulemus.
9h 52min eest kena teenistus!!
Mitu re-buy-d ise tegid ???
ja muidugi pildifaili nimi on ka kena sul. JOPPAS..... ;D ;D
kas siis oli väga joppamine?? räägid ehk lähemalt turniiri käigust ja ehk ka põnevamad hetked??
Algselt postitas maarios
Õnnitlused, kena tulemus.
9h 52min eest kena teenistus!!
Mitu re-buy-d ise tegid ???
ja muidugi pildifaili nimi on ka kena sul. JOPPAS..... ;D ;D
kas siis oli väga joppamine?? räägid ehk lähemalt turniiri käigust ja ehk ka põnevamad hetked??
t2hg8h38h83hf82hf8gh38gh8hg83wh843 8gh384 h8h
mul libedasõidud kõik tehtud, 06.02.2010 (2 päeva tagasi) said load kehtetuks, oli lõppkoolitusetunnistus kadunud (mida vajagi polnud), mõtlesin et kuskil veebruari keskel lõppevad, aga pohhui oli et 6-ndal lõppesid, mõtlesin, et pohhui kui nädal-2 lube pole, nüüd helistasin ja öeldi, et persses, pean uuesti eksamid ja värgid tegema ja saan uuesti 2 aastaks esmased load
Algselt postitas Codecci
mul libedasõidud kõik tehtud, 06.02.2010 (2 päeva tagasi) said load kehtetuks, oli lõppkoolitusetunnistus kadunud (mida vajagi polnud), mõtlesin et kuskil veebruari keskel lõppevad, aga pohhui oli et 6-ndal lõppesid, mõtlesin, et pohhui kui nädal-2 lube pole, nüüd helistasin ja öeldi, et per**es, pean uuesti eksamid ja värgid tegema ja saan uuesti 2 aastaks esmased load
sama siin. mul oli 2 aastat tagasi sama case mis sul cod. libedasõidu koolituse tegin isegi nii, et load olid kehtetud miski 2 nädalat olnud. ARK-is polnud uute vahetamisega miskeid probleeme.
Algselt postitas Codecci
mul libedasõidud kõik tehtud, 06.02.2010 (2 päeva tagasi) said load kehtetuks, oli lõppkoolitusetunnistus kadunud (mida vajagi polnud), mõtlesin et kuskil veebruari keskel lõppevad, aga pohhui oli et 6-ndal lõppesid, mõtlesin, et pohhui kui nädal-2 lube pole, nüüd helistasin ja öeldi, et per**es, pean uuesti eksamid ja värgid tegema ja saan uuesti 2 aastaks esmased load
Sa paned nüüd millegagi võssa. Mu teisel poolel said load läbi 2 jaanuar, alles 7 jaanuar läks libedasõidu koolitusele, 12 jaanuar säästlik sõit, 18 jaanuar sai ARK-ist load kätte ja pole tal mingeid algaja lubasid enam. 16 päeva polnud mul lihtsalt kainet autojuhti.
Kuni pool aastat on aega libedasõitu teha, kui noorejuhiload kehtivuse kaotavad. + Kuu aega peale kehtivuse kaotamist võid veel julgelt autogagi ringi sõita ja Eesti Politsei ei saa midagi teha.
Libedasõidu tegemiseks on aega 1 aasta peale lubade kehtivuse lõppemist. Huvitav, kustkohast sul sellised andmed pärit on, et peale lubade kehtivuse lõppemist võid julgelt ringi sõita. See kuidagi ebareaalne.
Kui mul Novembris noorejuhiload kehtivuse kaotasid, siis 2 nädalat hiljem pidasid mind noored politseinikud vilkuritega igatahes kinni ja peale kiiret seletamist tehti mulle selgeks, et mul on alates "jobu" lubade kehtimise lõppemist, aega ARK'is kuu aega pabereid korda ajada ja uus plastiktükk hankida.
Edit// Ja aasta on tõesti õige aeg, selles asjas minu viga.
mingi idioot valetas mulle ARK-is telefonis, hakkas ülbitsema algul et "palju õnne, olete võitnud jackpoti, uued eksamid ja 2a rohelisega ringi", siis leidis ka üks sõber ARK-i kodukalt lause, et 1a on aega ARK-is majandada, helistasin tagasi ja siis ütles, et pani ise mingi lambi maha... kuradi tont breikar niimoodi ülbitseb, ise ei teagi mis räägib...
Comment