HU projekt (pokkeritoa otsinguil)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: HU projekt (pokkeritoa otsinguil)

Uurisin ka 2p2 Pacific pokkeri rakeback teemat, ei leidnud ühtegi viidet, et rakebacki ei pakuta ning iga nädal (s.h. ka eile) oli päris mitu rakebacki tahtjat. Seega rakeback diil peaks siiani seal võrgus kehtima nii uutele, kui ka vanadele kasutajatele ja arvaks, et Maheaatom on ajanud midagi segamini?

Suht segane teema IMO.

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas ranka
      Ise ma Pacificus ei mängi ja seega ma rääkisin suht "kuulujuttudega levinud" teemast ning võin oma mütsi ära süüa, et mingil ajahetkel Pacific pakkus rakebacki läbi affiliate saitide! See, kas nad ka seda tänasel päeval teevad, seda mina ei tea ja enam ei ole valmis mütsi ära sööma.

Aga ma eeldasin, et kui hakati rakebacki pakkuma, siis seda enam tagasi ei võeta ja samuti ei ole üheski foorumis kuulnud teemast, et Pacific lõpetas rakebacki pakkumise. Kui nad seda tõesti on teinud, siis on see neil väga halb poliitika IMO ja mina ei näe küll, miks uued mängijad peaksid tänasel päeval ilma rakebackita mängima ja kahtlen, et selline tuba kaua suudab jätkata, kui ta just kaudselt ei hakka rakebacki andma.

Tegin ka ülikiire google - "pacific rakeback" ja see leidis tohutult rakeback pakkujaid aga ei suutnud leida ühtegi teemat, kus räägitakse, et pacific enam rakebacki ei paku.

Millal sa üldse kuulsid, et Pacific enam rakebacki ei paku? See juhtus alles hiljuti?
      Info pärineb maailma suurimalt RB saidilt, mida ma täielikult usaldan: Loyalty Program / None at Present - Existing players at 25%. See näitab selgelt, et uued mängijad ei saa mingit rakebacki, aga vanad saavad jätkuvalt 25%. See lehekülg uuendab oma andmeid vähemalt korra päevas ning igasugune valereklaam või huvi suurt pokkerituba (kui ta pakuks rakebacki) mitte reklaamida on täiesti välistatud.

Google kohta ma juba rääkisin: internetis on tuhandeid rakeback- ning affiliate saite; lõviosa neist on täielikud lambikad, millest paljud ei ole oma lehte viimase aasta (!!!) jooksul isegi kordagi uuendanud ning kahtlemata on ka neid, kes esitavad valereklaami sihilikult. Oma kohad Google.com otsingute esilehtedel saadakse läbi oskusliku e-turunduse (lingid, märksõnad) ning siin pole mitte mingit pistimist tegeliku mängijate käibe või usaldusväärsusega.

Kaljukindla vastuse RB puudumise kohta sain siis, kui alustasime PN koostööd Littlewoodsiga e. eelmisel nädalal. Rääkisin nendega pikalt ning nad väitsid selgelt, et Pacificu võrgustikus EI PAKUTA rakebacki ühelegi uuele liitujale. Aga minu teada ei saanud seda ka suvel ja võimalik, et isegi kevadel. Päris kindel ei ole, kuna täpselt ei mäleta. Kunagi sa Pacificus küll rakebacki, ei eita. Mul on endalgi seal rakeback olemas, kuigi vandusin eelmisel aastal tuld ja tõrva et ei saanud seda teise aff`i alla tuua.

Comment

• Maheaatom
        Grinder
        • Oct 2008
        • 958

Algselt postitas ranka
        Uurisin ka 2p2 Pacific pokkeri rakeback teemat, ei leidnud ühtegi viidet, et rakebacki ei pakuta ning iga nädal (s.h. ka eile) oli päris mitu rakebacki tahtjat. Seega rakeback diil peaks siiani seal võrgus kehtima nii uutele, kui ka vanadele kasutajatele ja arvaks, et Maheaatom on ajanud midagi segamini?

Suht segane teema IMO.
        See, kui 2p2 otsitakse usinalt "rakebacki pakkujaid" näitabki minu arvates, et niisama sealt rakebacki ei saa ja otsitakse teisi "skeeme". Sest mis point on saada rakebacki läbi mingi x-rüübi, kui kordades lihtsam ning turvalisem on liituda läbi mõne maailma suurima rakebacki vahendava portaali, kust saad esiteks ausa diili ja 24h suppordi; teiseks tõenäoliselt parema reigi % (affi protsent sõltub käibest) ja võimaluse osaleda erinevates kampaaniates (rake race`d, eriturniirid jne.)

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Jep. Nüüd suvatsesin ka vajutada google linkidel ja kõik rakebacki pakkuvatel saitidel oli kiri, et enam ei pakuta rakebacki või rakebacki diile pole uutele mängijatel enam saadaval.

Seega on asi selge, et diili enam läbi suurte rakeback saitide ei saa ja väikseid või nurgataguseid üksiküritajaid mina ei soovita.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Esimene mai "suleti." Mina sain veel paar päeva hiljem, sõber sai kuu-kaks hiljem. Ei ütleks ka, et Tim nurgatagune on
            Pole kindel, kas enam saab, aga te uurige!

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

Pacific/PS madalaim HU lauad on ka ju NL50?
              Ja bodogis polegi HU laudu :(

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Kas HU sitngod ei huvita? Rake väiksem ja õppimiseks palju väikseid limiite.

Comment

• TaaviK
                  FPP Pro
                  • Nov 2008
                  • 248

Algselt postitas variatsioon
                  Pacific/PS madalaim HU lauad on ka ju NL50?
                  Ja bodogis polegi HU laudu :(
                  Pacific alates NL25

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

Algselt postitas arvamusliider
                    Tundub, et selline tegevus pole võimalik. Mis tegelikult on hea, kuna olen seisukohal, et info jaoks pead ikka vastavalt ka maksma.
                    Aga kas hiljem on näha vastaste muckki visatud käsi?
                    FTP võib datemineda. imo

Comment

• Tisko
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 163

Tere!

Esiteks, arvestades, mida soovid, oli FTP väga hea valik! Aga kas sa ikka liitusid "Maheaatomi lingi" kaudu? Sest sul oleks kahju, kui sa seda ei teind... :-\

Jah, FTPs saab mõnusasti datamineda. Observer hand historyd salvestatakse ikka sinna samma HandHistory kausta aga mitte ühegi konkreetse kasutaja alamkausta vaid otse HandHistorysse. Pane aga tähele, et kui laua kinni paned, siis need observeri failid kustutatakse. See aga ei ole probleem, kui kasutad trackeri (vms.) auto importi ja kohe jooksval kõik käed jooksevad sul andmebaasi ja selleks ajaks on info juba kogutud kui FTP failid kustutab. Siit ka vastus su HUD küsimusele - jah, sama ilusti jookseb HUD ka laudadele mida ainult jälgid. Ühesõnaga võtmesõna on auto import.

Ma pole küll mingi HU spets, kuid teada on, et HU skilli saad samamoodi ära kasutada ja täiendada nii cashis kui HU sngdes. 2+2 näiteks on ühine alafoorum nii cashi HU kui SNG HU teemade jaoks. Ja kui see cashi miinimumlimiit esialgu suur tundub siis ongi ideaalne lahendus alguses sngdega alustada. FTPs on selleks jällegi väga head tingimused - juba mõnest dollarist (!) algavad sisseostud ja on olemas mõnus "rematch"-nupp, et sama dongiga kohe järgmine sng teha kui ta eelmises mõnusalt end ära donkas.

Pacific networki rakeback, mille üle vaidlete. Ausõna, eksisteerib, ka praegu. Mul sõber, see sama Heiko (kauumi, chaomi) kes PN suvepäevadel oli, on näiteks Lucky Ace jm. RB affiliate.

Ja tere foorum. :)

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas arvamusliider
                        Tundub, et FTPs on õnneks võimalik neid kirjusid taustasid kuidagi muuta meelepärasemaks.
                        Endale valisin juba valmis layoudi...
                        [img width=560 height=390]http://i207.photobucket.com/albums/bb176/fozzy71/Main%20Folder/psycho.jpg[/img]
                        ROFL

EDIT: mul silmad juba pahupidi

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Algselt postitas Tisko
                          Jah, FTPs saab mõnusasti datamineda. Observer hand historyd salvestatakse ikka sinna samma HandHistory kausta aga mitte ühegi konkreetse kasutaja alamkausta vaid otse HandHistorysse. Pane aga tähele, et kui laua kinni paned, siis need observeri failid kustutatakse. See aga ei ole probleem, kui kasutad trackeri (vms.) auto importi ja kohe jooksval kõik käed jooksevad sul andmebaasi ja selleks ajaks on info juba kogutud kui FTP failid kustutab. Siit ka vastus su HUD küsimusele - jah, sama ilusti jookseb HUD ka laudadele mida ainult jälgid. Ühesõnaga võtmesõna on auto import.
                          Tere, Tisko!

Mina mainiks ära, et dataminemine on FTP-s keelatud. Nagu eelnevalt öeldud, teoreetiliselt võimalik, kuid minu meelest üsna ebaeetiline ja riskantne(kuna toad teavad, mis su arvutis parajasti toimub).

Comment

• Tisko
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 163

Ahnii. Tunnistan, et seda ma ei teadnudki. Polnud ausalt öeldes mõelnudki selle peale, sest pole seda ise peaaegu teinudki - ainuke asi, mis kvalifitseeruks, oli see, kui ükskord avasin oma mängitava turniiri lobbyst ka teiste sama turniiri laudade aknaid, ehk siis sain infot vastaste kohta, kelle vastu ma mingis mõttes juba mängisin sel hetkel, kuigi ei istund samas lauas. Mis te arvate, kas selline asi kvalifitseerub keelatud dataminemiseks? Ma kardan küll.

Ise cashi ei mängi seal aga see laudade sortimine on vist tõesti lubamatult kehv. Sind vist ei lohuta, kuid turniiride ja sngde sorteerimine on see-eest fantastiline :).

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Algselt postitas Tisko
                              Siit ka vastus su HUD küsimusele - jah, sama ilusti jookseb HUD ka laudadele mida ainult jälgid. Ühesõnaga võtmesõna on auto import.
                              Mul küll ei jookse. Ainult neile, kus olen lauda istunud.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Hold the horses!

FTP-s datamine on ametlikult keelatud aga kas on juhtumeid, kui kedagi on karistatud? tableratings.com sait elutseb juba pikemat aega ning avalikustab FTP cashmängijate VÄGA TÄPSEID andmeid, ilma, et FTP vahele astuks. Stars on sellised saidi ülikiirelt blokeerinud v.a. sharkscope.com ja OPR.

Ning niipalju, kui mina foorumites olen käinud, siis enamus FTP regulare dataminevad laudu ning mitte keegi pole karistada saanud ja FTP pole ka oma kätt vahele pannud.

Comment

Working...