HU projekt (pokkeritoa otsinguil)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: HU projekt (pokkeritoa otsinguil)

mul jäävad kogu aeg lauad lahti peale seda kui olen ise nmängimise lõpetanud/olen waiting listis ja auto import töötab.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

saad kingitusi teha teistele - nagu kinkekaart vms.

Comment

• timukasr
        Vana Tegija
        • Nov 2008
        • 1099

Algselt postitas arvamusliider
        Tundub, et FTPs on õnneks võimalik neid kirjusid taustasid kuidagi muuta meelepärasemaks.
        Endale valisin juba valmis layoudi...
        [img width=560 height=390]http://i207.photobucket.com/albums/bb176/fozzy71/Main%20Folder/psycho.jpg[/img]
        Tahaks näha mis seisus ollakse, kui sellise layoutiga oled 100k kätt ära mänginud (huvitab mis BB/100 oleks).

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas arvamusliider
          Tundub, et FTPs on õnneks võimalik neid kirjusid taustasid kuidagi muuta meelepärasemaks.
          Endale valisin juba valmis layoudi...
          [img width=560 height=390]http://i207.photobucket.com/albums/bb176/fozzy71/Main%20Folder/psycho.jpg[/img]
          Irw pole näinud ennem seda layouti, päris naljakas, sellise layoudiga vist karjäär üle kuu ei kestaks ;D

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

$5k 50nl mängimiseks on täielik overkill. kanna 1k sisse, saad ju alati kontole juurde kanda kui vaja.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas ok2aa
              $5k 50nl mängimiseks on täielik overkill. kanna 1k sisse, saad ju alati kontole juurde kanda kui vaja.
              Ei saa öelda, et see halb on, kui selline bankrolli majandamise strateegia on samas, jätan tihti nl50 jaoks ainult 500$ arvele, sest rohkem mul ei lähe vaja, siiani pole läinud, et sellest korralik summa kokku ajada. Sest miinus päevi on tõsiselt vähe ikkagi kuupeale.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas ok2aa
                $5k, 50NL jaoks on jah natuke liiga palju aga "juurde saad alati kanda, kui vaja" ei ole eriti hea nõuanne IMO. Parem hoidke rohkem raha arvel ja LIIKUGE üles, kui vähem raha arvel ning mängite "riskide" peal.

Pokkerimängijale kolm vajalikku punkti, et olla võitev:
                [x] bankroll managment
                [x] distsipliin (siia alla käib ka tildikontroll)
                [x] table selection

Ja kõige halvem mängija võib olla võitev mängija.

Comment

• ok2aa
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1903

noh, eks see sõltub inimesest jällegi. osadel on mugav (st turvaline, st teeb head mängi, ei tilta jne) kui on 100buy-ini arvel. minul isiklikult tekib siis pohhui suhtumine ja mäng läheb persse. mingit kindlat valemit või soovitust ei ole - tee nii kuidas sa ise arvad, et on kõige parem.

mul on näiteks eraldi saitidel eraldi bankrollid - ei suuda normaalselt mängida kui on 10 buy-ini ainult kontol (kuigi mõnel teisel saidil on ntks 40 buy-ini olemas).

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas ok2aa
                    noh, eks see sõltub inimesest jällegi. osadel on mugav (st turvaline, st teeb head mängi, ei tilta jne) kui on 100buy-ini arvel. minul isiklikult tekib siis pohhui suhtumine ja mäng läheb persse. mingit kindlat valemit või soovitust ei ole - tee nii kuidas sa ise arvad, et on kõige parem.

mul on näiteks eraldi saitidel eraldi bankrollid - ei suuda normaalselt mängida kui on 10 buy-ini ainult kontol (kuigi mõnel teisel saidil on ntks 40 buy-ini olemas).
                    Aga kas sa oled kindel, et see "pohhui" suhtumine on nii halb? Mul on täpselt sama, et buy-ini, või isegi 5 buy-ini võites või kaotades ei liigu mul mitte ükski närv ning jään täiesti kõigutamatuks. Seega tihti loobin oma raha sisse potti, kus tegelikult eriti ei tohiks - väikese EV-ga kohad. Aga ma olen tähelepannud, et long runis on mul sellest rohkem kasu kui kahju:
                    a) Bustoks minemiseni on pikk tee
                    b) Tilti lähen harvemini
                    c) Regularide silmis olen eriti spewy ja makstakse rohkem välja
                    d) Mitte ühtegi otsust ei tee rahast sõltuvalt
                    e) Ma võin alati liikuda üles, isegi kui ma ei ole selleks valmistunud, sest ma ei hoia kontol kunagi vähem, kui 50BI jagu praegus limiidi ehk 25BI jagu järgmise limiidi jagu raha.

Seega ma leian, et see "pohhuistlik" käitumine on natuke suurem +EV-ga ning kaalub üles need riskid, mis on väiksema bankrolliga. Siis ma hoiaks vähem raha arvel, kui ma ei plaaniks limiitides üles liikuda ning hoiaks 25-30BI ligi raha kontol.

Comment

• ok2aa
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1903

point taken.

ranka: kui mul on pohhui siis tekib "tahan-võita-igat-potti" sündroom.

Comment

• CTXrix
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 689

Algselt postitas ok2aa
                        point taken.

ranka: kui mul on pohhui siis tekib "tahan-võita-igat-potti" sündroom.
                        Sellise pohhuismi vastu aitab see, kui sa mõtled, et näiteks NL50-s buy-ini kaotades on see eriti rasket tööd tegeva kaevuri päevapalk. Või kodutu mehe kuu (või rohkemgi?) söögiraha. Ja mõtle ka sellele, et kas sa oleksid valmis pohhuilt andma 600 krooni tänaval kerjavale ja selgelt seda raha vajavale inimesele. Just thoughts. Aga mõnikord tasub niimoodi ka mõelda, kui need rahanumbrid cashieris liiga chipside moodi hakkavad tunduma. Probleem on mulle igatahes tuttav.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

mis see järgmisele limiidile minemise soovituslik valem on?

50BI või 500 BB? või 300BB vms..

Comment

Working...