aga kuna sa jutustuses ilmselt nii pikalt kõikidele treeningu detailidel ei peatu, siis räägi palun käsivõitlusest.
Et, mida te reaalselt õppiste. poks/taipoks ja dirty boxing ja siis igasugused näpud silma,rusikaga kõrri kiired lahedused ja basic liigeselukud/heited, või aeti mingi idamaade müstilist bullshitti ka?
ja kas treening oli reaalselt sparri/drilli-rohke, või rohkem a´la üks näitab ette ja teised peksavad üksteist kokkuleppelise stsenaariumi alusel?
Kõigepealt peaksin Teid kõiki tänama, kes loevad ning kaasa elavad.
Blogi külastatavus viimase kahe päeva jooksul on olnud suur, kokku üle 500 külastuse.
Kõik see annab indu ainult juurde kirjutada, täna lisan kindlasti veel mõned postitused ning proovin seda ka lähipäevil edasi teha - juhul kui ma terve see nädal plaanitult kooma eelses seisundis ei viibi.
Mõtlesin, et hakkan nüüd igavat blogi lugema, tuleb parem uni, aga eksisin. Väga huvitavad seiklused sul olnud ja kirjutamisannet on sul ka. Jään ootama lisa.
Mõtlesin, et hakkan nüüd igavat blogi lugema, tuleb parem uni, aga eksisin. Väga huvitavad seiklused sul olnud ja kirjutamisannet on sul ka. Jään ootama lisa.
wtf is this shit:O
kuidas sa midagi sellist üldse mõelda saad:D
Tänane hommik on esimene kus püsib veel pilt ees, aastavahetus on selleks korraks möödas.
Mälestuseks kõrvarõngas (ei tea kuidas ma selle sain), pildid kus olen kellegi seeliku ...... Ma parem ei meenuta ja rohkem ei räägi..
Igaljuhul, õhtul kui keha ja vaim natukene kosunud, hakkan uuesti stabiilselt blogi täiendama : )
wtf is this shit:O
kuidas sa midagi sellist üldse mõelda saad:D
Üldiselt mulle väga blogide lugemine pinget ei paku. Tõesti, siin hoian mõndadel pokkeripäevikutel silma peal lootuses saada inspiratsiooni ja näpunäiteid aga seda blogi loed nagu huvitavat raamatut.
Comment