Raamatute teema (pokkerivälised)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sawcrish
    Jube Noob
    • Nov 2008
    • 166

Re: Raamatute teema (pokkerivälised)

Napoleon Hill (1lemmikutest)
    Mõtlemist muutes rikkaks

Uskumused ja bioloogia. Bruce Lipton, Phd

Robin S. Sharma
    Lugu mungast, kes müüs maha oma Ferrari

Comment

• Keiss
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1592

"Aktsiamänguri pihtimus" - Edwin Lefevre (Y).

Aktsiatest ei pea pmst midagi teadma, et seda lugeda.

"Mees, kes teadis ussisõnu" - A. Kivirähk

Seda on vast igaüks lugenud oma paar korda?

Comment

• mkva
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1972

Loen ainult reisiraamatuid.

Viimased on olnud:

Mai Tai
        Minu Austraalia
        Austraalia Down Under

Esimesed kaks on Nuts.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Algselt postitas jrgn hell
          ja kas keegi seda Kaur Kenderi soovitatud modeeli päevikut on lugenud "Milana" vms nimeks
          Kuuldavasti on see raamat Kenderi enda kirjutatud :D

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

lugesin just Vaclav Haveli "Lühidalt palun". kerge ja hea lugemine, annab aimu, mis toimub presidendi peas ja kuidas see tegelt ka on.
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Madis_89
              Grinder
              • Feb 2009
              • 841

Madis Jürgeni "Kõik puha omad joped" on suht loetav, mõned jutud on ikka päris naljakad :)

Comment

• muhkLionu
                Grinder
                • Jan 2009
                • 522

Hetkel pooleli:

GEORGE R.R. MARTIN - FEAST FOR CROWS

Samast sarjast esimesed raamatud ka eestikeelsena müügilettidel, viimaseid alles kirjutatakse.

Fantasy fännidele kohustuslik kraam, korralikult kirjutatud, süzeed mitte sugugi alati etteaimatavad. Kirjanik käitub oma peategelastega (kellest tihti pole sugugi selge, kas tegemist positiivsete või negatiivsete tegelastega) kohati üsna toorelt, mitte sugugi kõik ei ela õnneliku lõpuni (kui seal üldse õnneliku lõppu tulebki).

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Ehkki elulooraamatud on žanr, milles leiab viimasel ajal erilisi jubedusi, on raamatuid, mis peavad olema kirjutatud. See raamat liigutas sügavalt. Soovitan soojalt - on inimesi, kes elavad üle aja:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• tdx
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 768

Algselt postitas muhkLionu
                    Hetkel pooleli:

Sinna küta kohe Dreamsongs otsa, väga nuts.

Ise momendil:

Tiptop eesti militaarulme erus kolonelleitnantilt.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

brag: üks eesti kirjandusajakiri saatis mulle meili:

Uus raamatuajakiri lugu teeb peagi lõppevast aastast kokkuvõtteid: mis olid kõige meeldejäävamad, paremad raamatud. Ja pöördun selles osas teie poole, et saada sõltumatuid arvamusi. Pakuks igaühele kuskil 700-1000 tähemärki, et lemmikuid-meeldejäänuid välja tuua ja veidi ka iseloomustada. Ajakirjas avaldamiseks palun saata oma väiksed kirjatükikesed 3. jaanuariks - vast õnnestub pühade kõrvalt ka selle peale mõelda.

aga ei viitsi vist kirjutada
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Godspeed_EJ
                        Klubi Liige
                        • Nov 2009
                        • 3049

Algselt postitas jott
                        Sõjaväes sai loetud P. Pajumaa "Rusikatega raiutud rada". Pole raamatute lugeja, aga see oli super. http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?144790
                        tytytytyty

ma olen seda raamatut way-too-long otsinud

Comment

• toonesepp
                          Julm Donk
                          • Nov 2009
                          • 54

Algselt postitas muhkLionu
                          Hetkel pooleli:

Samast sarjast esimesed raamatud ka eestikeelsena müügilettidel, viimaseid alles kirjutatakse.

Fantasy fännidele kohustuslik kraam, korralikult kirjutatud, süzeed mitte sugugi alati etteaimatavad. Kirjanik käitub oma peategelastega (kellest tihti pole sugugi selge, kas tegemist positiivsete või negatiivsete tegelastega) kohati üsna toorelt, mitte sugugi kõik ei ela õnneliku lõpuni (kui seal üldse õnneliku lõppu tulebki).
                          Niipalju kui ma eestikeelseid lugenud olen (viimasena ilmunu on kahjuks veel lugemata) siis fantasyfännile nagu mina, sobib ikka väga kenasti. Soojalt soovitan.

Comment

• jott
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 183

Algselt postitas Godspeed_EJ
                            tytytytyty

ma olen seda raamatut way-too-long otsinud
                            np, ei uskunud väga et keegi sellest raamatust väga teab though :) Kuidas sa kunagi selle rammatuga kokku üldse puutusid?

Comment

• faronel
                              FPP Pro
                              • Jul 2009
                              • 228

Hehehe, reeglina mulle lugeda ei meeldi, aga erialase väljaõppe pärast ma pidin kokku rohkem lugema kui mõni oma lambi eriala doktorant.

Kui kedagi tõsiselt huvitab midagi psühholoogiast, siis ma oskan palju soovitada (ja kui Tartu inimene, võin soovi korral ka laenatada, kui mõni mul olemas ja tasuta mõistagu, peaasi, et laenutaja kavatsus oleks üllas).

Kui inimesed ei pelga raamatutekstides esinevaid meditsiinilisi termineid ning on suur huvi ajus toimuva vastu (või siis kuidas aju töö tulemusena tekib teadvus või psüühika), siis valdkonnas algajale on palju huvitavam ning kergem lugeda kliinilisi juhtumeid ajukahjustusega inimeste kohta ja mis selle tulemusena nende psüühikaga toimub. Illustratiivne näide: Patsiendil L.M. sai ajupõrutuse tulemusena kahjustatud V5 (liikumistaju eest vastutav vääääike keskus kuklasagaras), mille tagajärjel L.M.-i üldine vaimne tase ja isiksus jäid samasugusteks, nägemine tervikuna oli terve, aga L.M. ei olnud võimeline enam tajuma liikumist. Kui inimesed lähenesid, ta nägi neid justkui kummitustena tema ees tekkimas, kui viimased jäid seisma. Kui inimesed rääkisid, ajas vihale, et kuuleb kostvaid hääli, aga ei näinud, kust see pärines (huulte liikumist ei taju). Ei osanud kallata klaasi vett, sest ei näinud veetase tõusu.

* Kõige inimsõbralik ja eesti keeles on Oliver Sacski "Mees, kes pidas oma naist kübaraks". Ei ole olemas

* Minu lemmik sellest valdkonnast on raske aga pädev ja huvitav Kolb & Whishaw "Fundamentals of Human Neuropsychology". Raamat olemas, inglise keeles.

Võõrandudes aju protsessidest kultuurinähtuste tasandile, on alati huvitav lugeda midagi populaarteaduslikku, midagi, mis on huvitav ja lööv.

* Eesti Seksuoloogia Liidu "Seksuaalsus Eestis" Raamat olemas

Lõik raamatust, seksirevolutsionääri päevikute peatükist: "Noor sümpaatne perekond Murud rajas üsna parteimaja ("valge maja") külje alla keldrisse Tallinna esimese sekspoe. Nii nemad, mina kui ka teised poekülastajad tundsid end millegi uue eest võitlejaina, idealistidena, revolutsionääridena. Isegi prostitutsioonil tundus tollal küljes olevat vabadusvõitluse maik... Üks mu klassivend jutustas, et kusagil külas olles, pärast seda, kui oli arutatud, et parajaasti on prostituutide taks 30 rubla, oli 13-aastane peretütar temalt nelja silma all küsinud, kas ta annaks talle kolmkümmend rubla, ise erutusest õhevil. Muidugi polnud tüdrukul mingit karjuvat vajadust selle raha järele, aga ta tahtis ka tunda end prostituudina..."
                              Ja muidugi on raamatus palju statistikat Eesti tegelikku sekselu kohta: palju partnereid, mis seksuaalstiilid (petmine, vahekordade sagedused, poosid voodis) jpm.

* Kõigile on kindlasti väga tuttav religioon. Kas Jumal on olemas või mitte? Mina olen ateist - Jumala kontseptsioon on mulle igati irratsionaalne ja ebaloomulik, pelgalt inimese fantaasia tulemus. Selle valguses olen tutvunud ka kurikuulsa geneetiku Richard Dawkins "The God Delusion". Väga pro raamat religiooni käsitluse kriitiliseks analüüsimiseks. Raamat olemas, inglise keeles.

* Like drugs? Then you'll like Jaanus Harro "Uimastite ajastu". Uimastid inimese kultuuriruumis, metsik ühisreis. Uimastite teaduslik käsitlus, sigahuvitavad lood... Tsitaat alkoholi peatüki algusest: "Siit laskud veinikeldrisse, hoidu üles tulles komistamast." :D Raamat olemas.

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Algselt postitas nikitheone
                                siin oligi värk - ma olen enne sellist asja lugenud. minu jaoks oli see täpselt selline ümmargune ameerikalik lälla enesabi raamat, mis ei rääkinud mitte midagi.
                                kuna ise olen ka malega täpselt 8 aastat tegelenud, siis ootasin rohkemat.
                                Kasparovi 'How life imitates chess' oli minu jaoks ka nats igav. Liigselt pingutatud paralleelid elu ja male vahel. Male ja mängijate analüüs ise oli hea. Kui uuesti saaks valida, siis ei loeks.

Comment

Working...