Kihlvedude TOP

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • masterpuppet
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2094

Re: Kihlvedude TOP

Kui sõprust rikkuda tahad, siis... hui sa midagi saad. :)

Võlaõigusseadus § 4

§ 4. Mittetäielik kohustus

(1) Mittetäielik on kohustus, mille võlgnik võib täita, kuid mille täitmist ei saa võlausaldaja temalt nõuda.

(2) Mittetäielik kohustus on:
    1) hasartmängust, välja arvatud loa alusel korraldatavast hasartmängust ja loteriist tulenev kohustus;

Comment

• timukasr
      Vana Tegija
      • Nov 2008
      • 1099

Vedasin kihla sõbraga (25 eeku), et suudan (eelmise) suve lõpuks pealt panna mingi palliga - ei suutnud. Siis vedasin kihla, et how i met your mother uus hooaeg hakkab 22. sept - hakkas 21. sept jne jne. Kõik väikse summa peale obv.

Välja arvatud tookord kui $500 peale vedasin Groamsiga kihla, et suudan teda SNG mängus ületada, aga sain õuna valusalt.

Comment

• Uniquest
        Grinder
        • Oct 2008
        • 615

Nonii, eile tegin endale kurja, või just head, kuidas võtta.

Vedasin sõbraga kihla, et 1. märts 2010 teen ma ühe sellise ära. Guinessi rekord on siis 11. Ma tegelikult olen üpris kindel, et ma selleks võimeline pole, aga see, mida ma järgnevad 5 kuud tegema pean, et seda üritada, saab räme olema. See treening tasakaalustab kihlveo -EV ära vast ikkagi.
        Nüüd kainelt mõeldes võtaksin 1:8 suhtega kihlvedusid vist. Aga ma ei usu, et siit eriti actionit saab. Mainin, et pole praegu võimeline algasenditki võtma ilma küünarnukke keha vastu toetamata.

Comment

• mcbethk
          Bännitud
          • Oct 2008
          • 687

gl, mille peale vedasite?

Comment

• Uniquest
            Grinder
            • Oct 2008
            • 615

Algselt postitas mcbethk
            gl, mille peale vedasite?
            Raha. Ei taha oddse öelda, sest ühtegi nii kehva diili ma selle ürituse peale rohkem ei teeks. Õnneks on summad väiksed.

Comment

Working...