Kihlvedude TOP

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kvaliteet
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 122

Re: Kihlvedude TOP

Re: ALKOHOL :D
    « Reply #562 on: August 29, 2009, 23:17:54 PM »

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

Algselt postitas kvaliteet

Re: ALKOHOL :D
      « Reply #562 on: August 29, 2009, 23:17:54 PM »

enne seda ju ei võinud kihlvedu olla ?

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

see thread käis kiirelt :-[

Comment

• blazkuh
          Õpihimuline Mängur
          • Feb 2009
          • 400

Eelmine aasta vedasin kihla 5k eeki peale, et kannan jalas 22. septembrini ainult plätusid ja lühikesi pükse, 22. septembriks olin palavikus ja nohune, kuid pidasin vastu ja kokkulepet ei rikkunud. Nimelt oli siis soojale maale sõit pikemaks ajaks.

Neid joomise/suitsetamise peale kihlvedusid on ka paar-kolm korda tehtud, ühe olen feilinud, summadeks 1-3k eek.

Kunagi kui kõvasti tina panin, vedasin pidevalt 100-1000 krooni peale kihla, et suudan teatud alkoholikoguse teatud aja jooksul ära juua, enamasti käis asi 0.5l õlle joomise peale ja ajalimiidiks oli 3sek, paar korda olen ka selles feilinud.

Kõige suurem kaotus paar aastat tagasi samuti 5k peale, detailid jätan seekord enda teada :P

Aasta aega olen juba kihlvedudest sõpradega puhanud, peakski midagi välja mõtlema :)

Comment

• Dogers
            Pokkerihai
            • Dec 2008
            • 2500

Algselt postitas nikitheone
            mitu haiget kihvledu olen teinud - näiteks üks sõber peab kandma lühikesi pükse 4 oktoobrini (kihvledu tehti juunikuu alguses). Nelipaki peale :D

Ise just võitsin 25 kilo krooni, sellega, et olin 11 kuud kaine ja ei teinud ühtegi suitsu. Või noh, 10 k olen kätte sanud, 15 k saamata. Oleks joonud, oleks pidanud ise maksma :)
            Väga JUST ei saanud olla, vähemalt kuu tagasi jah :D?

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

ma m6tlen kh, et see "JUST" sinna ei sobi kui ala kuu aega tagasi postitas, et joob!
              aga eks igal inimeses ole oma kohe, varsti, just jne....

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Kunagi vedasin kihla mingisuguse laulu esitaja peale, oli täiesti kindel, et tean õiget esitajat ja kaotuse korral pidin 3 kuuks suitsetamise maha jätma. Tuli välja, et eksisin ja ei saanudki suitsu teha 3 kuud. Jumalasta ajuvaba olukord oli, mittemingisuguse moodusega ei suutnud ma seda kihlvedu mitte täita. kokkuvõttes ei teinud 9 kuud seekord sutsu.

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

Algselt postitas alaska
                  Kunagi vedasin kihla mingisuguse laulu esitaja peale, oli täiesti kindel, et tean õiget esitajat ja kaotuse korral pidin 3 kuuks suitsetamise maha jätma. Tuli välja, et eksisin ja ei saanudki suitsu teha 3 kuud. Jumalasta ajuvaba olukord oli, mittemingisuguse moodusega ei suutnud ma seda kihlvedu mitte täita. kokkuvõttes ei teinud 9 kuud seekord sutsu.
                  miks uuesti tegema hakkasid lol ?

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

mõnus oli loomulikult. Paar aastat hiljem jätsin lõplikult maha.

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

ma ei saa aru miks pokkerimängijaid gambleriteks peetakse, ise olen väga harva kihlvedusid teinud ja ka neid kopikate peale, minumeelest on need täiesti eri asjad, pokker peaks +EV asi olema, kihlvedu oleneb tihtilugu asja tundmisest ja seetõttu suht mõttetu flippamine pigem

Comment

• Uniquest
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 615

Minu üks veidramaid kihlvedusid on, et üks tüüp pidi nädala jooksul Dwarf-hentai leidma. Ma ei uskunud, et jaapanlased sellise asjaga veel hakkama saanud on, sõber arvas, et kindlasti on. Jäigi lõpuks vormistamata tulemus - ausalt öeldes ma nii väga ka teada ei taha ja temalt raha nõudma ei hakanud. ;D

Praegu käib sellesama sõbra ja ühe teise vahel, et kes teeb järgmise aasta jaanuari alguses kõige rohkem kätekõverdusi. Alguses küsisin, et kas tahate vedada, et ma teen selle aasta lõpuks 100 kätekõverdust järjest. Siis nad pakkusid, et võistleme parem. Kes kõige rohkem teeb, sellele maksavad teised 10x EEKe, nii palju kui üle teeb. Summad eriti suureks vist nii ei lähe, aga ma arvan, et ma oman ära nad. ;D Testrun oli 46/33/29 minu kasuks siis.
                        Ahjaa, side-bet on, et kes teeb 110 ära, sellele maksavad teised mõlemad 100.- See sellest, et üks sõber arvas, et paari kuu treeninguga pole 200 midagi ära teha, mille peale ma tegin suure LOL ja ütlesin, et meie tulemused jäävad vahemikku 70-110.

Comment

• Uniquest
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 615

Algselt postitas ESTPatrick
                          ma ei saa aru miks pokkerimängijaid gambleriteks peetakse, ise olen väga harva kihlvedusid teinud ja ka neid kopikate peale, minumeelest on need täiesti eri asjad, pokker peaks +EV asi olema, kihlvedu oleneb tihtilugu asja tundmisest ja seetõttu suht mõttetu flippamine pigem
                          Oi, +EV kihlvedusid on nii nauditav teha. Ja selliseid enesetõestamise kihlvedusid, kus kihlveo tulemus su enda eesmärkidega kokku läheb, e siis lihtsalt lisamotivaatoriks on. Ja mõne jaoks on see lisamotivaatoriks midagi eriti hullu teha, mida ta muidu ei suudaks.

<<<---Gambler?

Comment

• kollane
                            Pokkerihai
                            • Nov 2008
                            • 2031

viimati vist PP suveturniiril , kes ennem turkalt välja lendab teeb teisele warmika pileti välja
                            selliseid väikseid ``fun`` kihlvedusid olen teinud ja teen ka edaspidi..

a mingi joomine oli kah, kes kauem vastu peab vms. aga ma kaotasin selle korra

Comment

• Dogers
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2500

need joomaomad ma kaotan koguaeg, lihtsalt hakkab nii kiiresti pähe, ei ole midagi teha :D

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

vahest söön sõbraga võidu hambaorke :/

ükskord vedasin sõbraga kihla et kas päike hetkel loojub või tõuseb :)

Comment

Working...