Eks ta ole suhtumise küsimus. Mõni mees teenib €5000 kuus, istudes €50 toolil €100 standard HD ekraani taga ja ei kurda. Ja ega selles midagi halba olegi. Ise olen aga tehnikahull ja sooviks ikka paremat, vastavalt sellele, millised rahalised võimalused on. Kunagi ehk midagi sellist:
Praegu ei ole sellist vaba raha, aga nt mõnele NL200+ grinderile ei tohiks küll üle jõu käia, eriti arvestades mitu tundi kuus te selle taga istute ja seda vahite.
Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.
Kas selle 24 tollise reso x1200 kaaluks tõesti üle 27tollise x1080 ekraani pindala seisukohalt? 27tollise saaksin odavamalt isegi ja ta on LED ja 2ms..
Oleneb mitu lauda mängid. Kui 2x2 või 3x3 ekraanile paned, siis on 1200 vertikaalse resoga kindlasti tunduvalt parem. FHD puhul jääb ekraan liiga kitsaks.
Mul ei ole vahet mitmes reas nad seal on, aga tahaks max 6-8 lauda mängida ja samas väga pisikeseks ei taha ka teha. Kas x1080 mahub kahes reas x4 lauda ära? 3 rida vertikaalselt ei anna teha ma saan aru?
No point ongi selles, et kui paned 2x2 lauda tavalise full hd peale, jääb külje peal ruumi üle. Seega 1200 vertikaalresoga molu puhul saad laudu suuremalt vaadata.
Kas keegi soovitaks, kust ja mis monitori osta? Üldjuhul mängin kuni 10 lauda, samas ei välista, et kunagi tulevikus sooviks mängida rohkem. Hind võiks jääda 150-200euri kanti maksimaalselt. Loodaks leida midagi 27 tolli kanti vms.
Comment