Jep mängin suhteliselt palju erinevaid arvutimänge. GTA V tulemas, uus CoD jne. Praegune laptop aastast 2010 ja ajale väga jalgu jäänud (aeglane, aku dead, touchpad ei tööta, ekraanikinnitused katki jne ). Ostaks muidugi lauaarvuti aga sellega ringitrippimine on suhteliselt imposssssibbbru.
Miks nii negatiivselt kohe peale lennatakse ://
Kahtlen, kuda sa selle 750m-iga uut codi või gtad mängima hakkad. Olen veits skeptiline.
Asi on selles, miks ei saa sellise raha eest mõnd muu brändi toodet, et Acer on üks odavamaid ja kehvema kvaliteediga sülearvuteid. Jupid võimalikult odavad/unknown (ma ei räägi hetkel gpust ning cpust), korpused ebakvaliteetsed, hilisem support ning juppide saadavus kehv, sellepärast on ka Acer kõige odavam alati. Kui ma ise sooviks mängida, siis valiks ehk midagi Asuselt või MSI-lt, kuigi nagu siin varemgi öeldud, et sülearvutid pole mängimiseks väga, kuna jahutusega alati suured probleemid ning masinad lähevad kuumaks ja tempid on laes.
Ilmselt läheb see masin ka kuumaks. Hinged juba pildi peal näha, et ilmselt hakkavad suhteliselt kiirelt loksuma :D
Lol! 750m on ülivõimas, kui see mänge välja ei vea siis kuidas neid kaarte nimetatakse, mis välja veavad? Mingi supermegaülivõimas?
Lugege palun lehelt: ÜLIVÕIMAS nVIDIA GeForce GT 750M 4GB mäluga videokaart! Kõrgkvaliteetsed Blu-Ray filmid, uusimad arvutimängud kõrgeimatel seadetel (Call of Duty: Black Ops 2, Need for Speed: Most Wanted, Assassin´s Creed III, Dead Space 3 jpt.) Antud videokaart saab kõigega hakkama
Lol! 750m on ülivõimas, kui see mänge välja ei vea siis kuidas neid kaarte nimetatakse, mis välja veavad? Mingi supermegaülivõimas?
Lugege palun lehelt: ÜLIVÕIMAS nVIDIA GeForce GT 750M 4GB mäluga videokaart! Kõrgkvaliteetsed Blu-Ray filmid, uusimad arvutimängud kõrgeimatel seadetel (Call of Duty: Black Ops 2, Need for Speed: Most Wanted, Assassin´s Creed III, Dead Space 3 jpt.) Antud videokaart saab kõigega hakkama
Vanemad jätsid sind üksi koju, et nii ülemeelik oled?
Comment