Läptopi ostuabi.
Collapse
X
-
-
-
Re: Läptopi ostuabi.
nus,sisin ükskord 2 päeva oma ajusid, et saada ühele maardu "sibula" lapsele minu poolt leitud telefon tagastada. lõpuks sõitsin maardusse, mulle pakuti raha ja korralik laud. rahast keeldusin, aga tundes venelase hinge, siis lauda läksin. lapse vanaema poetas mulle veel pisara õlale ( tema kaudu ma lõpuks saingi teada, kelle tel on. babuzka, jopppenpuhh) ja rääkis, et eestlased ei ole üldse nii halvad. ja napsiga sai loomulikult liialdatud ja lõppkokkuvõteks on see, et ma nägin väga lahedaid "sibulaid"
inward, ole nüüd mees ja osta endale see emotsioon selle eest, et sa loobud sellest 500-st eurost ja saaad parema emotsiooni osaliseks.
Comment
-
Pohui pole vä. Tra, mingi tibla arvuti ptsi. Nah, lükkan turgu rsk, saab mingi viis sotti pljät. Suka joptvajumat. Lõuksi ka sulle muidugi, urod nahui.
Comment
-
tra, kas ma seda mainisin, et ma leidsin tuumapommi! ilmselgelt sibula oma ja tagastada ma ei kavatse. kuhu letti lükata? andke nõu.
Comment
-
-
-
Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustplätt, googeldasin. mina tema tel nr ei leia
Comment
-
Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
HV-s keegi mu teemale ei vastanud, et küsiks siit. Kas hinnaklassis ~650 - 750. On see parim, mis saadaval?
http://www.1a.ee/sooduspakkumised/ac...imas_pakkumine
Comment
-
Mis teed sellega? Ise küll ei näe ühtki põhjust, miks peaks siukse asja endale ostma...Algselt postitas VisaHing Vaata postitustHV-s keegi mu teemale ei vastanud, et küsiks siit. Kas hinnaklassis ~650 - 750. On see parim, mis saadaval?
http://www.1a.ee/sooduspakkumised/ac...imas_pakkumine
Edit: järgnevaid ridu ei näinud. Mõni põhjus siiski on.
Lisaks saate osta juhtmevaba hiire superhinnaga - vaid 11.25 EUR EUR (tavahind 15 EUR) ja kõrvaklapid mikrofoniga - vaid 11.20 EUR (tavahind 16.80 EUR)!Last edited by muttaja; 11.09.14, 18:44.
Comment
-
Jep mängin suhteliselt palju erinevaid arvutimänge. GTA V tulemas, uus CoD jne. Praegune laptop aastast 2010 ja ajale väga jalgu jäänud (aeglane, aku dead, touchpad ei tööta, ekraanikinnitused katki jne ). Ostaks muidugi lauaarvuti aga sellega ringitrippimine on suhteliselt imposssssibbbru.
Miks nii negatiivselt kohe peale lennatakse ://Last edited by VisaHing; 11.09.14, 18:56.
Comment
Comment